forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Dobra stara vremena...

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
CAGLIOSTRO13 Posted - 09/02/2012 : 22:58:58
Evo uhvatio me ponovno period aktivnosti oko stripova, a i neke pare viska su u igri, pa sam odlucio ponovno pokupovati nesto od onoga sto sam poprodavao u fazi odrastanja....

I tako naravno prva destinacija www.stripovi.com aukcije, kad ono ostadoh sokiran. Cijene stripova su prava sitnica, kad se sjetim da sam clan ovoga foruma vec 10-11 godina, prije njega i onog proslog, Zagorovog. Drukcije je sve ovo bilo, sjecam se da se strip mogao nabavit za jebenih 5 kuna, a ne sada di mi ljudi alan ford klasik star 2 mjeseca prodaju za 18 kuna. Pa zar niste culi da kad nesto kupite, tome cijena odmah pada na pola... ocito na stripovima ne. Iako naravno nitko od tih prodavaca ne uspijeva prodat svoje stripove, uspijevaju ove druge udarit da prodaju po istim cijenama... koje su sve vece i vece....

Pa dokle ce to tako ? I to kad se bunimo svi da je drzava u kurcu, da je recesija... cijene svega padaju... al ne strip trgovci dizu cijene...

Jebote da vas barem mogu bojkotirat uspjesno, al naravno nemogu, uvijek ce se naci netko tko po svaku cijenu mora imat strip :) hehe jebiga cista ekonomija, mozda ako izbije novi rat se cijene unormale, ili ne onda ce par preprodavaca jos vise nabijat, pa dok granate lete okolo i ljudi su gladni oni ce trazit stan za strip...

Oprostite svi na ovom postu, al stvarno ne kuzim, evo ima ljudi sa okej cijenama, al 85% toga je precijenjeno... okej kuzim HC izdanja di je tiraz 500 komada, pa kad se odbije na knjiznice i takve pizdarije bude jos manje... al jebeni sc star ni godinu dana ? Ono wtf, lihvarluk na kvadrat. Jeftinije dodje na kiosku u paketu kupit

I sad mi nemojte komentirat da onda kupim na kiosku u paketu i time pokazat svoju inteligenciju

Hvala
8   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
radulovic marko Posted - 11/02/2012 : 13:38:45
quote:
Originally posted by selanne

Uđi u neki biznis s 1Eurom i moći ćeš kupiti što hoćeš.

A JOJ MAJKO ,odavno se ovako nisam ismejao ...!!!!!!!!!!!
Kranio Posted - 11/02/2012 : 12:48:28
Počeo sam stripove počeo ponovo da kupujem pre godinu dana i to posle 14 godina pauze i to baš sad kad su preskupi!

Ovo kažem, zato što je moj odabir baaš rokfelerovski - Jodorowsky, Natan Never, Marvel i DC americka izdanja.

Nista od ovih "jeftinih" bonelijevaca. Šteta za moj buđelar
fikus Posted - 11/02/2012 : 11:03:47
Svi bi mi htjeli stripove odmah. Ja skupljam novce preko godine pa kupujem na akcijama (Interliber, SNK...). Nedavno sam kupio zajedno sa frendom komplet 5 integrala u SNK za 500 kuna. Treba biti strpljiv, ima i po aukcijama razumnih cijena.
A da ne govorim da je cijeli komplet Maxmagnsa na Interliberu koštao 1 kunu po komadu.
majstor kvarisa Posted - 11/02/2012 : 07:01:50
Slazem se sa uvodnim tekstom, stripovi jesu preskupi, mislim pri tome na nedavno izasle brojeve i edicije, posebno iritira cijena Alan Ford Klasika, pa pojedini cijene ove brojeve vise nego predratne Vjesnikove. Na primjer, jeftinije mozete naci neki od "prvih 75" koji su izasli u drugom izdanju Vjesnika nego ove iz Klasik edicije. Pa onda kao svi pljuju po Super Klasiku i taj nude puno jeftinije od Klasika, kao nema kolekcionarsku vrijednost kao Klasik?
Ukratko, strip placen 3,7 KM (govorim za stanje u BIH) prije par godina sad se prodaje po cijeni od 5 i vise KM! Za taj novac mozete uzeti "predratnu" verziju. Ja pitam cemu davanje eksluziviteta izdanjima sa kioska od prije godinu ili tri ili pet, stripovima koji tek treba da izdrze teret vremena i steknu kolekcionarsku vrijednost.
Ja sam pokusao nabavljati stripove po internetu ali sam brzo odustao zbog nerealnih cijena i nadobudnih prodavaca. Puno se lakse do stripova starih par godina dolazi po buvljacima i kioscima u paketu...
lwood Posted - 10/02/2012 : 00:14:09
sve zavisi koje to stripove si želia kupit. ako se radi o zagoru ostačeš praznih đepova
selanne Posted - 09/02/2012 : 23:31:05
quote:
Originally posted by CAGLIOSTRO13

pistolj da si glavu prosviram kad pocne lupetat

Ova ti je dobra.
CAGLIOSTRO13 Posted - 09/02/2012 : 23:06:47
pistolj da si glavu prosviram kad pocne lupetat
selanne Posted - 09/02/2012 : 23:04:57
Uđi u neki biznis s 1Eurom i moći ćeš kupiti što hoćeš.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000