T O P I C R E V I E W |
Zagooor |
Posted - 05/05/2012 : 21:25:10 Koji sve serijali izlaze i za koliko novaca ? Koliko često i redovito izlaze ? |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
ReemCP |
Posted - 28/11/2024 : 14:39:09 Ma treba vratit ponovno u funkciju one paperboyje koji na BMX-ima raznose novine i bace ih nam u dvorište. |
jaki |
Posted - 28/11/2024 : 13:59:05 Tisak želi eliminirat tiskovine pa je i ovaj potez u smjeru tog cilja. Uostalom nisu oni dosad distribuirali besplatno tiskovine na svoje kioske. Država ih mora na neki način prisiliti da popuste ili sto je puno teže naći alternativni način distribucije.
|
Lorda |
Posted - 28/11/2024 : 12:36:05 Postavio sam to isto pitanje na drugom topicu.
Hm, nadam se da ti potezi neće poskupjeti cijenu stripova... Nadam se da će vlada intervenirati i da će Hrvatska pošta zadržati cijene distribucije tiskovina kao i do sada s obzirom da je ovo državna firma.
Mada nema sumnje da će nekom direktoru pasti napamet da proba dignuti cijene s obzirom da je i sama pošta stalno na rubu profitabilnosti. A ovo im super dođe s obzirom da su idealni za takav posao.
A stripovi će na kioske dolaziti još oštećeniji kad ih budu poštari distribuirali (uz pakete, normalnu poštu i novine) na motorima i biciklima. Sumnjam da će pošta sada nabavljati nove kobije a i kronično ima fali ljudi, mislim da trenutno traže preko 1000 novih zaposlenika.
|
Shtef |
Posted - 28/11/2024 : 12:27:32 Da, plaćati će tisak pakete, da bi ih dostavili na kioske tiska. |
Mr. Bushido |
Posted - 28/11/2024 : 10:38:17 Dakle, Tisak će i dalje prodavati tiskovine (uključujući i stripove), ali ih više neće distribuirati.
Što znači da izdavači moraju pronaći novi način distribucije. |
Mr. Bushido |
Posted - 28/11/2024 : 10:19:10 https://www.index.hr/vijesti/clanak/tisak-vise-nece-distribuirati-novine/2619255.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d_0 |
jerki44 |
Posted - 17/08/2023 : 14:23:04 Dragonero na kioscima. Sad, koja je razlika, i je li je ima, od onog izdanja od Libellusa u tvrdim koricama?
|
jagodanbg |
Posted - 29/07/2023 : 17:44:26 quote: Originally posted by jerki44
quote:
Fali mangi i Amera na kioscima.
jep! baš to.
Blade of immortal još nisam prebolio kada je prestao izlazit. To je zadnje što sam i kupio na kiosku.
Kod nas je, čini mi se, Lokomotiva krenula sa Sweet Konkrete na kioscima i odustali posle 2. broja ☹️ |
Golub |
Posted - 29/07/2023 : 17:29:26
Evo jednog komentara na temu ovoga što se povuklo na topicu — glede Bonellija — i što se uvijek zaziva na forumu. |
jerki44 |
Posted - 27/07/2023 : 15:07:14 quote:
Fali mangi i Amera na kioscima.
jep! baš to.
Blade of immortal još nisam prebolio kada je prestao izlazit. To je zadnje što sam i kupio na kiosku. |
Deers |
Posted - 27/07/2023 : 12:55:38 Stripoteka i Politikin Zabavnik su (bili) relativno redoviti na kioscima mada ne na svima i ne uvijek. |
Golub |
Posted - 27/07/2023 : 12:38:08 quote: Originally posted by Najkula
Pa evo, nismo sigurno koliko je ovo nečiji cup of tea i koliko ćemo vas obradovati, ali jeste sveže... postoje planovi da uskoro SOLO LEVELING, a ubrzo za njim i BASTARD osvanu na pojedinim prodajnim mestima Tiska u Hrvatskoj.
Fenomenalno, apsolutno podržavam i kupovat ću. Mangi i manhwi kritično nedostaje na hrvatskim kioscima, pogotovo kad se uzme u obzir da stripovi koje danas mladi većinom čitaju (i to naveliko) upravo i jesu mange. Tu se nameće problem toga da ih dosta čita na engleskom jeziku i teško im se prebaciti na hrvatski/srpski, ali i ta se publika također treba odgajati. Dobro kaže matori gore, trebat će i neke promocije da ljudi znaju da izlazi, ali jako entuzijastično dočekujem ovu vijest.
quote: Jel skorije bilo neko srpsko strip izdanje na kioscima u Hrvatskoj?
Ha meni pada na pamet samo Stripoteka. I Alan Ford CPG ako to uopće izlazi na hrvatskim kioscima, AF ne čitam odavno.
Fali mangi i Amera na kioscima. Mislim da bi Japanci imali prihvatljivu prođu uz dobar marketing, stvarno smatram da se to može izgurati, a za Amere ne znam. Jako puno ljudi prati Marvel ili DC, ali samo filmove i serije, da nikad u životu nisu uzeli strip u ruke.
Općenito, nekako se bojim da ta publika jako teško prihvaća prijevode, da bi radije čitali na engleskom nego na materinjem jeziku. No, to nekako više sudim po ljudima u svojoj okolini nego na temelju nekih mjerljivih i čvrstih podataka. |
matori paraliticar |
Posted - 27/07/2023 : 11:14:41 quote: Originally posted by Najkula postoje planovi da uskoro SOLO LEVELING, a ubrzo za njim i BASTARD osvanu na pojedinim prodajnim mestima Tiska u Hrvatskoj.
Zvuci fenomalno Najkulasi, nadamo se da cete uspeti. Neku normalnu "malu promocijicu ovde" (samo info bla bla) i sto vise da se nekako prosiri info na drugim adekvatnim mestima.
Jel skorije bilo neko srpsko strip izdanje na kioscima u Hrvatskoj? |
verab |
Posted - 27/07/2023 : 11:05:26 quote: Originally posted by Najkula
Pa evo, nismo sigurno koliko je ovo nečiji cup of tea i koliko ćemo vas obradovati, ali jeste sveže... postoje planovi da uskoro SOLO LEVELING, a ubrzo za njim i BASTARD osvanu na pojedinim prodajnim mestima Tiska u Hrvatskoj.
|
Najkula |
Posted - 27/07/2023 : 10:28:02 Pa evo, nismo sigurno koliko je ovo nečiji cup of tea i koliko ćemo vas obradovati, ali jeste sveže... postoje planovi da uskoro SOLO LEVELING, a ubrzo za njim i BASTARD osvanu na pojedinim prodajnim mestima Tiska u Hrvatskoj.
|
jerki44 |
Posted - 27/07/2023 : 08:28:13 quote: Originally posted by ZoranM
Kakav je strip Dragonero? To dodje nesto poput Witchera za sirotinju? Ko ce ga izdavati u kiosk formatu?
Zvuči kao točan opis
Ma kakvi mrtvi Bonelli. Ne mogu to više čitat niti imam želju podržavat.
Drugim riječima, perspektiva nikakva |
jaki |
Posted - 27/07/2023 : 07:41:50 Strip agent. |
ZoranM |
Posted - 26/07/2023 : 23:36:43 Kakav je strip Dragonero? To dodje nesto poput Witchera za sirotinju? Ko ce ga izdavati u kiosk formatu? |
RAKOSI4 |
Posted - 26/07/2023 : 20:20:59 Kupiću par Dragonera da vidim je li mi se sviđa .Nepoznanica mi je jer nisam pročita ni jedan ali gledajući na stranicama Sergio Bonelli Editore ima dobroga crteža. |
jaki |
Posted - 26/07/2023 : 17:00:27 Dragonero je lošnjikav kao i sve Bonelli serije. Nađe su tu i odličnih epizoda ali večina toga je za zaborav. |
Golub |
Posted - 26/07/2023 : 16:37:03 quote: Originally posted by jerki44
baš mi nedostaje nešto svježe da krene izlaziti na kiosku.
Zagora, tex i alan ford nikad nisu bili my cup of tea
Evo pa uskoro izlazi Dragonero, po mnogima najkvalitetniji i najbolje nacrtani Bonelli serijal u posljednjih 10-15 godina. To je nešto potpuno novo što se isplati podržati.
A ako želiš vidjeti nešto što nema veze s Bonellijem, bojim se da je, nažalost, tu perspektiva nikakva. |
jerki44 |
Posted - 26/07/2023 : 15:29:20 baš mi nedostaje nešto svježe da krene izlaziti na kiosku.
Zagora, tex i alan ford nikad nisu bili my cup of tea
|
jaki |
Posted - 26/07/2023 : 13:48:54 A onda ostaje interliber |
mpavin |
Posted - 26/07/2023 : 12:52:38 Ono kad ne kupiš odma te čekaš remitendu Bleka, Mikija, Malog rendžera pa je na kraju ne bude... |
Macbeth |
Posted - 26/07/2023 : 12:23:22 quote: Originally posted by jaki
U centrima ispid interspara je uvik najbolji i najveći izbor. mall of split,cc,emezeta...
Istina, tu sam najviše skupio kompleta Kena i neke Tex klasike, sve je lijepo poslagano i uredno. Tisak mi je zato sve veće razočaranje, izlože samo nešto sitno stripova (ako i to), za ostalo moraš gnjavit tete... čast izuzecima |