T O P I C R E V I E W |
emirem |
Posted - 06/08/2012 : 11:09:56 Prosli tjedan sam bio u Saarloisu u Njemackoj i posjetio strip knjizaru u kojoj sam dobio reklamni katalog prodaje i cini mi se da su izdanja koja se rade u ovoj izdavackoj kuci jako primamljiva znalcima stripa i onima koji znaju njemacki.
Izdanja koja bih izdvojio za moju dusu su "Mercenary", "White crows" (SF prema previewu sehr gut!), "Orbital"(SF), "Wanted", "Covjek koji nije zelio vatreno oruzje", "Storm", "Frenchmen", "Canoe bay", "Kraa", "Prometheus"(cini se OK!) itd...
http://www.splitter-verlag.eu/kataloge
Na ovoj stranici su vam katalozi za previewima pa pogledajte! |
9 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
jaki |
Posted - 06/08/2012 : 16:26:11 Vidio sam da objavljuju bd naslove ali kako ne znam njemački... Čini mi se da imam i na mojim aukcijama neki splitterov album? |
DeeCay |
Posted - 06/08/2012 : 16:21:43 Moram reći da sam tijekom svog boravka u Njemačkom tražio tamo što imaju od stripova u ponudi i našao samo Diznijeve stripove... U knjižarama također nisam našao skoro ništa. Tako da mi sad ovo od Splittera iznenađenje. Valjda sam baš morao izričito tražiti stripove. |
bobrock |
Posted - 06/08/2012 : 16:05:16 Imam i ja dosta njihovih izdanja. Sva su odradjena besprekorno. Inace, zanimljivo je sto su njihovi stripovi jeftiniji ako se naruce preko book depository-ja nego preko nemackih sajtova. |
emirem |
Posted - 06/08/2012 : 13:22:36 quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by emirem
Volio bih znati da li ima onih koji kupuju na njemackom jeziku (oni koji zive u Svicarskoj ili Njemackoj)...
Naravno. Imam dosta njihovih izdanja. Kvalitet je prva liga.
Evo prvi glas tj. rijec od nekog tko poznaje rad ove kuce.. Drago mi da znam da ima nekih tko posjeduje ova izdanja jer ja sam na dobrom putu da kupim neke serijale do kraja godine. Inace, nisam ekspert u jezicima ali ovo mi je I dobra vjezba za njemacki koji sam ucio 10 godina zadnjih 5 medicinski a zadnje dvije sam ucio francuski pa me "izbacio iz takta"..... |
emirem |
Posted - 06/08/2012 : 13:17:13 quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by Ajkula
Poligota ...
Ili samo dobro gleda sličice...
Polilooker... |
King Warrior |
Posted - 06/08/2012 : 12:36:28 quote: Originally posted by emirem
Volio bih znati da li ima onih koji kupuju na njemackom jeziku (oni koji zive u Svicarskoj ili Njemackoj)...
Naravno. Imam dosta njihovih izdanja. Kvalitet je prva liga. |
DeeCay |
Posted - 06/08/2012 : 12:16:18 quote: Originally posted by Ajkula
Poligota ...
Ili samo dobro gleda sličice... |
emirem |
Posted - 06/08/2012 : 11:21:48 quote: Originally posted by Ajkula
Poligota ...
Ha-ha, sjecam se tvog komentara! Keep the faith! Mnogi citaju i drugim jezicima osim materinjeg i stranog iz skole, ali zivot je skola, vjeruj da se isplati biti poliglot pogotovo kad neki strip nemozes nigdje naci za pod zub da ga imas u svojoj kolekciji a vecina ih hoce na "svom" jeziku i/ili na engleskom ja bar ono sto nema na "nasem" trzistu kupim od drugih izdavaca. Nasi neki izdavaci ako imaju nos i /ili financija za neki poduhvat da izbace sta od legendi npr. Corben,Segrelles itd u ovakvom good-looking HC bar na ogranicenu ediciju(300 komada) bilo bi super ali uvijek ima alternativa(drugih stranih izdavaca) i robe koja ima svog kupca...
|
Ajkula |
Posted - 06/08/2012 : 11:14:47 Poligota ... |