forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Darkwood noviteti! (uskoro)

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Tornadomaster Posted - 06/09/2012 : 20:27:38
U biblioteci Karusel:

POVRATAK ZEMLJI

SPIROU

BUL I BIL
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
anto Posted - 04/04/2025 : 12:27:12
aha,manga šonen, 63 tankabona.
anto Posted - 04/04/2025 : 12:20:37
šta je ovo Fairy tail 1 od Hira Mašime?
Ampoo Posted - 03/04/2025 : 17:21:19
Sviđa mi se Frankenštajn od Đunđi Ita, i format i to što je tvdro koričen. Eh da su i ostale mange tako odradili.
Zlix Posted - 28/03/2025 : 12:06:11
Zasad nema informacija.
Ampoo Posted - 27/03/2025 : 06:04:37
Ima li ove godine rođedanskih akcija u darkvudu?
NIXA Posted - 16/03/2025 : 11:00:28
samo da se rikna uklapa :)
john connor Posted - 16/03/2025 : 07:28:46
Da nije on preuzeo, mozda ne bi ni izasla. Bravo za Vladu Cuka znanog kao Magic!
Heisenberg Posted - 16/03/2025 : 07:03:38
Prema informacijama sa COBISS-a kaže da je sam urednik i prevodilac uzeo i izdao treću knjigu.
Sejač smrti. Knj. 3
Frazetta, Frank, 1928-2010 = Фразета, Фрeнк, 1928-2010 ...
Врста грађе - стрип ; омладински, изнад 14 година (М)
Издавање и производња - Beograd : Čuk V., 2025
Језик - српски
ISBN - 978-86-907338-0-4
COBISS.SR-ID - 162337033
going going Posted - 15/03/2025 : 17:39:22

Kakva je ovo treća knjiga Frazetinog Sejača smrti? Piše da nije izdavač Darkvud, već da je Samizdat?
www2 Posted - 27/01/2025 : 10:49:02
originalno novela da ali su izdali onda mange prema tome
Heisenberg Posted - 27/01/2025 : 10:35:42
Sad gledam, before the fall je novela, tako da su male šanse za to isk...
Heisenberg Posted - 27/01/2025 : 10:34:52
quote:
Originally posted by www2

quote:

Da li se ikada pričalo o izdavanju ovih par prequela/spin offa od Attack on Titan

Attack on Titan: Before the Fall
Attack on Titan: No Regrets

u ovolikom oftopikarenju se izgubilo moje pitanje, pa samo da ponovim da li itko išta zna ili čuo nešto?

Čisto sumnjam iskreno, znam da su neki na TikTok pitali za AoT no requiem (nije kenon, fan kraj), a ovo dvoje nisam čitao al su mi u planu za čitanje, vrv ću preko neta to da čitam.
www2 Posted - 27/01/2025 : 10:25:05
quote:

Da li se ikada pričalo o izdavanju ovih par prequela/spin offa od Attack on Titan

Attack on Titan: Before the Fall
Attack on Titan: No Regrets

u ovolikom oftopikarenju se izgubilo moje pitanje, pa samo da ponovim da li itko išta zna ili čuo nešto?

wintermute Posted - 27/01/2025 : 03:21:09
° Mozda izdaju Pride of Baghdad (kaze to je bolji prevod, inace naslova na arapskom, nego Fibrin "čopor")
° Hteli su da izdaju Reckless ali ih je Fibra preduhitrila
° "Eksterna" cena prava za strip je obicno tiraz x msrp x 0.1 a onda se na to jos doda cena materijala (od €100 do "mnogo"). Ostali troskovi su lokalni (prevod, stampa, korektura, distribucija...)
° Pred kraj su najave sta ce biti, sta ce mozda biti a sta nece sigurno biti...

jagodanbg Posted - 26/01/2025 : 23:42:33
😁❤️
borg Posted - 26/01/2025 : 23:35:51
Izvini!

jagodanbg Posted - 26/01/2025 : 23:33:06
E jbg, propala mi fora 😄
borg Posted - 26/01/2025 : 23:11:35
Ja sam privatnik. Ne razumem paralelu sa mnom?

jagodanbg Posted - 26/01/2025 : 22:37:34
Borg be like:

🤣
NESVRSTANI Posted - 25/01/2025 : 10:29:15
quote:
Originally posted by matori paraliticar

Samokontrola za uzor.

Imas li ti stogod od DW? izvini na mozda cudnom pitanju (zapravo pojma nemam sta ti skupljas i citas)

(kapiram da mozda ne uzimas nesto od njih danas, dw danas nije isto sto je bio pre desetak godina, situacija uopsteno je drugacija)

Mislin da san već nekoliko puta napisa svoj stav o srpskin izdavačima, ali da, prije cile one blesave priče kupova san i iman dosta DW izdanja.
Vjerovatno puno više od nekih njihovih najvatrenijih navijača.
matori paraliticar Posted - 25/01/2025 : 10:18:47
Samokontrola za uzor.

Imas li ti stogod od DW? izvini na mozda cudnom pitanju (zapravo pojma nemam sta ti skupljas i citas)

(kapiram da mozda ne uzimas nesto od njih danas, dw danas nije isto sto je bio pre desetak godina, situacija uopsteno je drugacija)
NESVRSTANI Posted - 25/01/2025 : 09:22:31
Nekad sam sebe iznenadin kako san pametan.
Evo recimo upravo sad.
Napisa san nešto o Vučiću i umisto da kliknen "send" san izbrisa.
blueberry9 Posted - 24/01/2025 : 23:15:25
quote:
Originally posted by borg

Krenulo spinovanje. :)

Ono što ja hoću da kažem jeste da će nam biti bolje kada ne bude ovoga: ja odem kod komšije koji proizvodi jagode i tražim za sinčića, a on kaže da nema za mene. Bila kiša pa sam morao da ih mnogo prskam. Te idu u veleprodaju. Kaže komšija.

Kada svako od nas bude radio svoj posao savesno i najbolje što može. Tada nam neće biti ni važno kako se zove predsednik.

A što se trenutnog tiče, uhvatio se vlasti ko pijan plota, ne znam koji mu je. Da je pametan, da malo pusti i druge da probaju...
Al da glasam, teško da ću, bilo za koga. Više sam apatičan nego apolitičan, al mi to stanje duže traje. :)

Dosta je bilo i od mene. Ko je hteo da shvati, shvatio je.

Pustio bi on druge, nego kako, kad narod nece nikog drugog, jel da? Pa kazes i sam da nema za koga.
borg Posted - 24/01/2025 : 23:08:50
Krenulo spinovanje. :)

Ono što ja hoću da kažem jeste da će nam biti bolje kada ne bude ovoga: ja odem kod komšije koji proizvodi jagode i tražim za sinčića, a on kaže da nema za mene. Bila kiša pa sam morao da ih mnogo prskam. Te idu u veleprodaju. Kaže komšija.

Kada svako od nas bude radio svoj posao savesno i najbolje što može. Tada nam neće biti ni važno kako se zove predsednik.

A što se trenutnog tiče, uhvatio se vlasti ko pijan plota, ne znam koji mu je. Da je pametan, da malo pusti i druge da probaju...
Al da glasam, teško da ću, bilo za koga. Više sam apatičan nego apolitičan, al mi to stanje duže traje. :)
Zadnji put sam glasao na onim petooktobarskim borbama. Neki se nisu ni rodili tada.

Najkeru, ne sećam se za Bagdadski... Verovatno je bilo nešto na konto romantizacije genocida koji su Ameri počinili i laži na osnovu kojih je rat započet. Al to nije politika nego osećaj za pravdu ili nepravdu. Mada, možeš i da me ispraviš. Ne sećam se.

Dosta je bilo i od mene. Ko je hteo da shvati, shvatio je.
matori paraliticar Posted - 24/01/2025 : 22:59:26
Gde je sada mladjo kada nam najvise treba

Valjda nece Darkwood da izdaje mitski Bagdadski copor?

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000