forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Najomiljeniji likovi iz svijeta stripa

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
King Warrior Posted - 07/11/2012 : 12:57:51
Koji su vam najomiljeniji likovi iz svijeta stripa, bez obzira da li su glavni ili sporedni junaci, negativci ili pozitivni?
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Mr. Bushido Posted - 12/04/2013 : 01:54:36
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Mišljenja sam kako zapravo ne postoje loši likovi. Sve ovisi o autorima. Svaki lik može biti dobar ako se njime pozabavi neki talentirani autor.

Što vrijedi za stripove generalno.

Slazem se, ali ipak valjda i kod tebe postoje likovi koji su ti drazi od ostalih, bez obzira na razlog ili kvalitetu stripa.

Pa, ja na to gledam ovako: na primjer, volim Batmana u izvedbi Dennyja O'Neila, ili Franka Millera, ili Granta Morrisona, ali mi nije baš nešto pretjerano zanimljiv u izvedbi Tonyja Daniela ili Davida Fincha.

Isto tako, volim Zagora u izvedbi Sclavija i Bosellija, dok mi je Nolittin nezanimljiv.

Naravno, ovo je samo kada govorimo o dugovječnim serijalima. Da ne spominjem cijelu hrpu zanimljivih likova iz autorskih stripova.

Uglavnom, previše je likova i interpretacija likova koje su mi drage da bi ih mogao nabrojati u jednoj temi.
pravedni Posted - 27/11/2012 : 17:14:54
DUH SA SEKIROM,ČIKO,HELINGEN,BLUBERI,PRINC VALIJANT,BOLTAR,ASTERIX&OBELIKS,RIDJOBRADI,KARL VIKING,TUNGA,TEX WILLER,PAT MEKDONALD,BIL ADAMS,FANTOM,RIP KIRBI,TARZAN,TRIGO,LESTER KOKNI,TALIČNI TOM,TOR,KONAN...
mr murdoc Posted - 25/11/2012 : 09:41:57

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lrp8myABTn1qe0l7zo1_500.jpghttp://www.rahan.org/image/betefolle56-3.gif
wele Posted - 20/11/2012 : 23:53:05
Bob Rok,Ken Parker,Kasidi iz Pricera,Kurdi,Bluberi,Rorsah,Gruco...iz Zagora su mi face Nat Murdo i Dzimi Gitara.
tronožac Posted - 10/11/2012 : 21:40:16
Samoubica iz AF,inače poreklom iz Niša

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/352315/Izbo-se-30-puta-skocio-s-petog-sprata-i-preziveo
tinton Posted - 10/11/2012 : 13:36:09
isto se meni juče desi s West Hamom, skoro sam se ubio
Duje Belak Posted - 10/11/2012 : 13:31:08
Lol koja greška! Osjećam se posramljeno xD Znam da je Sergio Bonelli = Guildo Nollita, ne znam što mi bi ... previše uzbuđenja..
tinton Posted - 10/11/2012 : 12:03:55
quote:
Originally posted by Duje Belak

Za-Gor-Te-Nay!! Duh sa sjekirom! Zagor! Haugh! Manitua mi! Meni naj i zauvijek će i ostati. Junak koji je obiljezio moje djetinjstvo i mladost. Tisuću mu skalpova! Strip ima dušu.Toliko sam sretan i nikada neću zaboraviti taj dan ljeta 1999 kad sam se prvi put susreo sa šumskim duhom.

Čitajući Zagora moj se zivot promjenio s godinama. Skromnost, Hrabrost i Tolerancija jedone su od vrlina koje sam pokupio od Pata. Ne pijem i ne pušim,cijenim zivot više, a sami pogled na zivot mi je sasvim drugačiji i naravno da uvijek treba razmisliti dva puta prije neke odluke.

Kao da je sudbina tako htjela! Eto bio sam iskren , mozda malo previše ( nije to baš dobro nekada , ali ja sam takav and cant help myself ) Kada mi išao još više u detalje , ne bi se zaustavio do sutra ujutro! :)

Ferri&Nollita&SBonelli - imam samo jednu riječ za vas

Hvala <3

s ovim si pobio sve ono što si prije toga napisao
C Celtic Posted - 09/11/2012 : 23:07:54

Mr. Bushido Posted - 09/11/2012 : 21:46:19
quote:
Originally posted by Duje Belak

Nollita&SBonelli

To je ista osoba.
Duje Belak Posted - 09/11/2012 : 21:39:22
Za-Gor-Te-Nay!! Duh sa sjekirom! Zagor! Haugh! Manitua mi! Meni naj i zauvijek će i ostati. Junak koji je obiljezio moje djetinjstvo i mladost. Tisuću mu skalpova! Strip ima dušu.Toliko sam sretan i nikada neću zaboraviti taj dan ljeta 1999 kad sam se prvi put susreo sa šumskim duhom.

Čitajući Zagora moj se zivot promjenio s godinama. Skromnost, Hrabrost i Tolerancija jedone su od vrlina koje sam pokupio od Pata. Ne pijem i ne pušim,cijenim zivot više, a sami pogled na zivot mi je sasvim drugačiji i naravno da uvijek treba razmisliti dva puta prije neke odluke.

Kao da je sudbina tako htjela! Eto bio sam iskren , mozda malo previše ( nije to baš dobro nekada , ali ja sam takav and cant help myself ) Kada mi išao još više u detalje , ne bi se zaustavio do sutra ujutro! :)

Ferri&Nollita&SBonelli - imam samo jednu riječ za vas

Hvala <3

tinton Posted - 09/11/2012 : 20:52:23
King Warrior Posted - 08/11/2012 : 12:00:59
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Mišljenja sam kako zapravo ne postoje loši likovi. Sve ovisi o autorima. Svaki lik može biti dobar ako se njime pozabavi neki talentirani autor.

Slazem se, ali ipak valjda i kod tebe postoje likovi koji su ti drazi od ostalih, bez obzira na razlog ili kvalitetu stripa.
going going Posted - 08/11/2012 : 11:45:56
quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:
Originally posted by going going

otkud ujak Tvrdica na ovoj listi

On je meni oduvek bio super lik!
www2 Posted - 08/11/2012 : 10:55:27
http://www.comicbookmovie.com/images/users/uploads/8073/cassidy.jpg
Johnny Difool Posted - 08/11/2012 : 10:08:44

ddeki Posted - 08/11/2012 : 07:37:50
Mr. Bushido Posted - 08/11/2012 : 06:03:13

wolf Posted - 08/11/2012 : 01:06:16

Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi
wesskowaz Posted - 08/11/2012 : 00:02:58
Jedan jedini.

Oki Posted - 07/11/2012 : 23:48:13
Zanimljivo....meni su oduvjek bili najomiljeniji sporedni likovi:
Žalosna Sova,Smuk i Salaso,Chico ..........(onaj sa dugačkim prezimenom),Frenki Belevan,Grucho...itd.
Combatrock Posted - 07/11/2012 : 22:20:48
tex ken dylan magicni mister no julia zagor marti

batman silver surfer captain america superman daredevil mačka fric

thorgal spaghetti brothers alvar mayor spira gaston blueberry
Cromwell Posted - 07/11/2012 : 22:00:23
PijaniPatak Posted - 07/11/2012 : 21:56:54
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by PijaniPatak

odlicna slika...ide na desktop

He, he i meni...