T O P I C R E V I E W |
osim |
Posted - 24/12/2012 : 08:37:04 Čemu biste se najviše obradovali u 2013. godini, a u izdanju ROSENCRANTZ-a? Naravno, govorimo samo o domaćem stripu! |
12 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Ajkula |
Posted - 27/12/2012 : 21:26:53 Humoristički, pa onda premijere. Ali ipak humoristički na prvom mestu. |
bisley |
Posted - 27/12/2012 : 20:38:37 Ne bi bilo loše, ako bi se moglo od svakog bar po jedan. Kad već biram, možda bi malu prednost dao autorskim radovima. |
Risar_69 |
Posted - 27/12/2012 : 20:20:05 Humoristički |
milandj3 |
Posted - 24/12/2012 : 18:19:46 quote: Originally posted by osim
Mislim da je mala šansa naći kvalitetne, a neobjavljene partizane...
quote: Originally posted by milandj3
quote: Originally posted by osim
Čemu biste se najviše obradovali u 2013. godini, a u izdanju ROSENCRANTZ-a? Naravno, govorimo samo o domaćem stripu!
ondak zasucimo rukave i na posao
smrt fasizmu-sloboda narodu!
i po mogucstvu nesto sto moze da se serijalizuje jer dzaba ti prica koja ima definitivni kraj
nota bene. Ako sam dobro shvatio, i ta eventualna partizanstina bi bila premijerni album, jel da?
|
osim |
Posted - 24/12/2012 : 16:13:47 Mislim da je mala šansa naći kvalitetne, a neobjavljene partizane...
quote: Originally posted by milandj3
quote: Originally posted by osim
Čemu biste se najviše obradovali u 2013. godini, a u izdanju ROSENCRANTZ-a? Naravno, govorimo samo o domaćem stripu!
i po mogucstvu nesto sto moze da se serijalizuje jer dzaba ti prica koja ima definitivni kraj
nota bene. Ako sam dobro shvatio, i ta eventualna partizanstina bi bila premijerni album, jel da?
|
milandj3 |
Posted - 24/12/2012 : 15:53:08 quote: Originally posted by culfis
premijera!
koga! Dachitja u strip!? Aj' nemo' i ti da z! |
culfis |
Posted - 24/12/2012 : 13:52:54 premijera! |
milandj3 |
Posted - 24/12/2012 : 12:57:07 quote: Originally posted by vronski 2
Postoji li ikakva šansa da objavite Dikana? Beli put je to svojevremeno planirao ali sada ne znam šta se tu dešava i da li oni i dalje to imaju u planu...
sa 504 miliona u blokadi vec 369 dana, mislim da im je Dikan poslednja rupa na svirali
A za ozbiljno, kao sto rekoh na drugom mestu, jedina Dikanova vrednost je to sto ima mnogo epizoda i sto je inspirisan Asteriksom. I drugo, njegovo prirodno staniste je Politikin Zabavnik. Rukovodim se pitanjem jednog posetioca sajma knjiga: zasto je stampan reprint edicije Nikad Robom kad ce svaki citalac radije da kupi staro izdanje koje cirkuilse kod preprodavaca. Tako je i Alan Ford funkcionisao u okviru Vjesnikovog superstripa a Dikan u okviru onih starih Zabavnika.
|
vronski 2 |
Posted - 24/12/2012 : 12:27:13 Postoji li ikakva šansa da objavite Dikana? Beli put je to svojevremeno planirao ali sada ne znam šta se tu dešava i da li oni i dalje to imaju u planu... |
tinton |
Posted - 24/12/2012 : 12:22:58 humoristični, ali ni partizani nebi bili na odmet |
Kum Ruzvelt |
Posted - 24/12/2012 : 11:27:52 Nikad dosta humoristickog stripa jer to su stripovi koje mogu citati i po 50 puta i da uvijek nadjem neki novi detalj i nesto sto ranije nisam vidio i sto ce me oduseviti... za razliku od "ozbiljnih" stripova koji na drugo citanje cekaju i po 5 godina. Znaci, humoristicni strip... definitivno! |
milandj3 |
Posted - 24/12/2012 : 09:06:06 quote: Originally posted by osim
nota bene. Ako sam dobro shvatio, i ta eventualna partizanstina bi bila premijerni album, jel da? |