forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 SK "Lastan" 18.1 2013...Igor Kordej-gost autor

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Lastan Posted - 12/01/2013 : 22:45:03
U petak,18 siječnja oko 18.00 , gost-autor IGOR KORDEJ u strip-knjižari "Lastan".

Pozivamo Vas na ugodno druženje i razgovor sa Igorom Kordejem povodom novoizašla dva strip albuma.

1.

WANDERER

"MATICA HRVATSKA" - Bizovac...biblioteka KVADRAT

2.

METRO/STRANAC

"Fibra"

www.lastan.hr

*****Ukoliko ste u mogućnosti,navratite na razgovor,upoznavanje,druženje,potpisivanje,piće i iznenađenje sa autorom ova dva strip-albuma!

Bit će još nekih iznenađenja,ali o tom u ponedjeljak.

Dobrodošli!
22   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Lastan Posted - 21/01/2013 : 18:21:54
quote:
Originally posted by bisley

Ima li ijedan album sa Igorovim crtežom ili posvetom koji se može naručiti za istu lovu kao i bez creža ili posvete?
U svakom slučaju, da mi je malo bliže Zagreb došao bi, ali ovako...

Pošalji mi PM.Napiši ime i koji od ova dva albuma hoćeš.Ime mi treba zbog posvete u albumu,pa ću vidjet što mogu uradit po tom pitanju,mada mislim da neće bit problema.
bisley Posted - 21/01/2013 : 18:14:46
Ima li ijedan album sa Igorovim crtežom ili posvetom koji se može naručiti za istu lovu kao i bez creža ili posvete?
U svakom slučaju, da mi je malo bliže Zagreb došao bi, ali ovako...
Lastan Posted - 19/01/2013 : 21:27:05
quote:
Originally posted by Nivox

quote:
Originally posted by Lastan

Čim dobijem slike,postavim ih ovdje.Striček Rade je uslikao sve koji su čekali na potpis ili crtež...baš ljepo od njega!

Uspomena na prvu prezentaciju i gostovanje prvog strip-autora u Lastanu!

Koliko ljudi je bilo ?

Pristojan broj s obzirom na vremenske prilike.U jednom trenutku sam "letimično" pobrojao 35 ljudi.
Hvala još jednom svima koji su navratili.Ne zbog striparnice,već zbog poštovanja naspram autora!
Nivox Posted - 19/01/2013 : 20:04:26
quote:

Čim dobijem slike,postavim ih ovdje.Striček Rade je uslikao sve koji su čekali na potpis ili crtež...baš ljepo od njega!

Koliko ljudi je bilo ?
Poli Posted - 19/01/2013 : 12:42:53
quote:

quote:
Originally posted by Paka01

Nadam se i ja
Evo u izdanju Fibre će ići Y kojega je crtao i Sudžuka, šta može biti razlog da on gostuje, onda će u izdanju Darkwooda ići Silver Surfer od Ribića, pa se može i on dovesti... Zašto ne?

Ribić je "prekrupan",nema di stat!Zauzme pol striparnice kad uđe!

Pa moze se dogovoriti za ljeto i vani pripremiti sve, mozda i na Jarunu.

Paka01 Posted - 19/01/2013 : 12:35:31
Ma zamisli ti Kakvi je to način.
Lastan Posted - 19/01/2013 : 12:33:08
quote:

Nadam se i ja
Evo u izdanju Fibre će ići Y kojega je crtao i Sudžuka, šta može biti razlog da on gostuje, onda će u izdanju Darkwooda ići Silver Surfer od Ribića, pa se može i on dovesti... Zašto ne?

Sudžuka se uobrazio od kada je u Berlinu.Navratio prije par dana do striparnice i samo ponavlja : "Ich bin ein Berliner"!
Lastan Posted - 19/01/2013 : 12:30:30
quote:

Nadam se i ja

Nije pravilo da je gost samo strip autor kojemu je tek objavljeno neko novo izdanje.Slično mogu i izdavači npr. ukoliko žele prezentirat novoizašla izdanja,razgovarat sa čitateljima u svezi planova i slično....točnije,slobodno se javite,biklo tko,ukoliko smatra da ima nešto interesantno u vezi stripa i ukoliko nemate nigdje iznest svoje ideje ili prikazat vlastito djelo.Lastan je zbog takvih stvari otvoren.

Lastan Posted - 19/01/2013 : 12:24:22
quote:

Nadam se i ja

Ribić je "prekrupan",nema di stat!Zauzme pol striparnice kad uđe!
Paka01 Posted - 19/01/2013 : 12:15:15
Nadam se i ja
Ernie Pike Posted - 19/01/2013 : 12:07:47
Hvala Kordeju na crtezu i Lastanu na organizaciji.
Nadam se da ce biti jos puno razloga za ovakva druzenja.
Lastan Posted - 18/01/2013 : 23:31:55

Lastan Posted - 18/01/2013 : 23:27:47
quote:
Originally posted by drogsy

Evo, bio i ja. Konačno prozborih koju s istaknutim umjetnikom. Ponizno pitam možemo li Kordej i ja mobitelskom kamerom ovjekovječiti naš susret, a prisutni fotograf je na to inzistirao da nas on fotografira i ljubazno mi odlučio pokloniti fotografiju, pa me ovim putem još jednom beskrajno zahvaljujem.

Usput, Gospon Lastan, ako se pitate gdje je nestala kartica za deseti poklon, obavještavam vas da ste ju baš meni slučajno šiknuli u moj albumčić, tako da ste si prištedjeli tog Konana

....ajde super!
Ljepo da smo i to pronašli! Mislim da su te igre i nagrade sasvim bezazlene i nije to nikakva vrednota,ali je simpatično.
Samo vi navratite sa tom karticom i uzmite svog Konana.Ako ga i posjedujete,možete zamjenit za nešto drugo ili se mjenjat sa nekim za nekakav drugi album.Meni je baš bilo simpatično prelistavat te kupljene albume sa kupcima i komentirat "sreću".

Uglavnom,hvala svima koji su navratili.S obzirom na vrijeme,čak je bilo i solidno posjetitelja.Koliko sam primjetio,svatko je dobio barem potpis,a većina i nekakav crtež.Vrlo profesionalno od Kordeja,pa se i njemo zahvaljujem na posjeti.
Ipak,najviše bih se zahvalio dvojici koji su navratili iz Ljubljane.Svaka čast momci!
tinton Posted - 18/01/2013 : 21:14:04
Ti si bio onaj koji je tražio potpis za brata i crtež za sebe?
drogsy Posted - 18/01/2013 : 20:50:54
Evo, bio i ja. Konačno prozborih koju s istaknutim umjetnikom. Ponizno pitam možemo li Kordej i ja mobitelskom kamerom ovjekovječiti naš susret, a prisutni fotograf je na to inzistirao da nas on fotografira i ljubazno mi odlučio pokloniti fotografiju, pa me ovim putem još jednom beskrajno zahvaljujem.

Usput, Gospon Lastan, ako se pitate gdje je nestala kartica za deseti poklon, obavještavam vas da ste ju baš meni slučajno šiknuli u moj albumčić, tako da ste si prištedjeli tog Konana

tinton Posted - 18/01/2013 : 19:29:19
Hvala velika Lastanu na popustima i poklonima!

Lastan Posted - 18/01/2013 : 15:30:20
Kordej je u Lastanu večeras...
Lastan Posted - 15/01/2013 : 17:41:51
quote:
Originally posted by Raven84

Dolazim!

Dolazim i ja,ako se bude moglo od snjega!
Navodno je za sutra opet najavljeno da će bit puno snjega.
Vidjet ćemo do četvrtka,ako se vrijeme smiri,dogovor vrijedi za petak.
Raven84 Posted - 15/01/2013 : 11:37:16
Dolazim!
tinton Posted - 13/01/2013 : 13:17:28
mogao bi doći
ninel Posted - 13/01/2013 : 08:26:58
Sad fale još samo kratki stripovi iz Poleta te stripovi po pesmama
(i još poneki Big Nemo in Slumberland) i imali bismo prezentiran u
sjajnom izdanju celokupni Kordejev jugoslovenski (to jest rani)opus.
Paka01 Posted - 12/01/2013 : 22:51:48
Doć ću, baš super
Vidimo se.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000