forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Koliko vrijede ovi stripovi

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Smomo8 Posted - 03/03/2013 : 16:07:58
Hvala na pomoći
6   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
tinton Posted - 03/03/2013 : 20:07:17
mislim da ćeš ovdje ili na njuškalo uz skoro domaće izdanje ovo teško prodat za dobrucijenu
Raymond Posted - 03/03/2013 : 20:04:43
ova izdanja su u vrloo losem izdanju za americke prilike se tesko moze prodati i ne vise od $1..a za ex-yu gdje neki ocjenuju strip kao odlican za 5 (a ja mu nebi dao vise od 3 recimo) ko zna..ponekad nekome fali da procita i tesko naci pa plati neku cijenu ..
edvin Posted - 03/03/2013 : 19:50:27
bez obzira na sveske, ako su ovo prva izdanja tpb-a, vrijednost im isključivo ovisi o očuvanosti, i uvelike o činjenici da uistinu možeš doći do kupca koji je voljan platiti "takozvanu vrijednost". cijene koje si vidio su puke želje prodavača... ako me razumiješ.
bojim se da je ovaj primjerak dk returns u prelošem stanju da bi se govorilo o vrijednosti na taj način. što se tiče našeg tržišta, tu igor najbolje zna šta govori.
bosancicigor Posted - 03/03/2013 : 19:34:06
Ukoliko možeš, pokušaj ih prodati na e-bayu, jer ovdje na aukcijama ako za njih dobiješ preko 50kn možeš biti izuzetno sretan. Ako i toliko, s obzirom na očuvanost.
Smomo8 Posted - 03/03/2013 : 18:25:35
Imaš pravo,krivi termin koristim. Mislio sam na prvo izdanje trejda.
Mr. Bushido Posted - 03/03/2013 : 16:46:14
Samo da te ispravim, ovo što ti imaš nije prvo izdanje. Ti imaš prvo reprint-izdanje.

I Ronin i Batman: The Dark Knight Returns originalno su objavljeni u obliku sveščića.

Ovo ti ne govorim bez razloga. Kolekcionari dobro znaju razliku između originalnog izdanja i reprinta.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000