Note: You must be registered in order to post a reply. To register, click here. Registration is FREE!
T O P I C R E V I E W
scimitar
Posted - 06/03/2013 : 10:52:15 Koliko je izašlo brojeva Marvel avanture?
Koliko je izašlo SMG-Sto mu gromova?
Koliko je izašlo Amazing Spderman?
Koliko je izašlo brojeva Spektakularni spiderman?
Da popunim kolekciju!
I još nešto mali Marvel koji je izlazio oko 1980 ima 32 brojeva na forumu neki kažu da ima broj 1 Kartonac ili tvrdu prvu koricu i da li neko ima taj izvod stripa ako može da ga vidimo?
tomaž
7 L A T E S T R E P L I E S (Newest First)
Whetherpine
Posted - 22/03/2013 : 23:10:16 Tnx again! Šteta što nisu onda dovršili Maximum carnage do kraja.
Mr. Bushido
Posted - 22/03/2013 : 02:37:54
quote:Originally posted by Whetherpine
Mene zanima spiderman koji je izlazio u slobodnoj dalmaciji. koji je to spidy u originalu i koji su to brojevi. jel je to amazing spiderman ili neki drugi?
Mene zanima spiderman koji je izlazio u slobodnoj dalmaciji. koji je to spidy u originalu i koji su to brojevi. jel je to amazing spiderman ili neki drugi?
Posted - 19/03/2013 : 21:08:13 Mene zanima spiderman koji je izlazio u slobodnoj dalmaciji. koji je to spidy u originalu i koji su to brojevi. jel je to amazing spiderman ili neki drugi?
VJ
Posted - 06/03/2013 : 19:26:50
quote:Originally posted by scimitar
Koliko je izašlo brojeva Marvel avanture?
Koliko je izašlo SMG-Sto mu gromova?
Koliko je izašlo Amazing Spderman?
Koliko je izašlo brojeva Spektakularni spiderman?
Da popunim kolekciju!
I još nešto mali Marvel koji je izlazio oko 1980 ima 32 brojeva na forumu neki kažu da ima broj 1 Kartonac ili tvrdu prvu koricu i da li neko ima taj izvod stripa ako može da ga vidimo?
tomaž
"Kartonska" verzija prvoga broja identična je po svemu "običnom" mekanom izdanju (osim po kartonskim koricama :)).
Sken naslovnice u zaglavlju je od kartonske verzije...