T O P I C R E V I E W |
Zlix |
Posted - 16/09/2013 : 11:56:46 Čarobna knjiga rešila je da obraduje ljubitelje stripova prelaskom na mesečni ritam izdavanja! Nova dinamika otpočela je već s Vulverinom, koji je izašao u drugoj polovini avgusta, a plan za sledećih šest meseci izgleda ovako:
28. septembar – Marvel Essential: Spajdermen 2
20. oktobar – Princ Valijant, I tom (1937–1938), izdanje u koloru, formata 33 x 24 cm, prema Fantagrafiksovim materijalima
20. oktobar – Marvel Essential: Osvetnici 2
23. novembar – Marvel Essential: Tor 1
7. decembar – Princ Valijant, II tom (1939–1940)
21. decembar – Džeremaja, I tom (epizode 1–3), kolor, format A4
25. januar – Marvel Essential: Hulk 1
22. februar – Marvel Essential: Fantastična Četvorka 1
Kao što možete videti, u oktobru i decembru pojačaćemo izdavačku aktivnost sa po dva izdanja. Cene svih najavljenih naslova biće, naravno, 1.285 dinara u knjižarama, s mogućnošću da ih kupite po znatno nižoj ceni na sajtu i u klubovima čitalaca Čarobne knjige, kao i u striparnicama Darkwood i Alan Ford.
http://www.carobnaknjiga.rs/carobna-knjiga-krece-s-mesecnim-objavljivanjem-strip-izdanja |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Grzi |
Posted - 16/04/2025 : 02:09:50 Da al Absolute Universe je poseban DC univerzum, ne znam, nesto ko Marvelov Ultimate univerzum, sa svojim edicijama i novim pricama superheroja koje krecu ispocetka. Ova dva stripa su dio regularnog DC univerzuma. |
Heisenberg |
Posted - 16/04/2025 : 01:41:29 Taj "Absolute Universe" je naziv biblioteke https://carobnaknjiga.rs/serijali/absolute-universe |
Grzi |
Posted - 16/04/2025 : 01:21:43 ja sam čuo najviše dobrih stvari o Absolute Wonder Woman. Nekako se nadam da će to Fibra jednom odraditi, za Batmana sam siguran da hoće, al možda budu i Supes i WW, nadajmo se.
EDIT: Al ova dva stripa nemaju veze sa Absolute Universeom koliko vidim, osim što možda služe kao nekakva uvertira? Iako AU je svoja stvar koja kreće ispočetka, tako da ne znam kako ovo može biti povezano s tim lol, mislim da je možda ovo mali marketinški trik, jer u nijednom drugom izdanju ne vidim AU znak na ova dva stripa osim na ČK izdanju |
going going |
Posted - 16/04/2025 : 01:02:22 Ovaj Absolute Unvierse svi Ameri hvale, pogotovo Supermena i Scot Snyderovog Batmana. Nadam se da cemo videti i Batmana pored ova dva naslova, ovo me interesuje, nesto sveze sa americke scene o cemu se prica. |
Heisenberg |
Posted - 15/04/2025 : 19:09:53 quote: Originally posted by Heisenberg
Kod ČK na Cobiss-u najavljeni Absolute Power i House of brainiac.
Domaće naslovne: Apsolutna moć
 Supermen: Kuća mozgaša
 |
john connor |
Posted - 14/04/2025 : 16:58:44 quote: Originally posted by alexts
Nije ovo topik za DW.
Oprosti, mislio sam da je ovo Carobna Suma.
Bravo za Freak Show! |
anto |
Posted - 14/04/2025 : 16:57:31 sta je Freak show? |
alexts |
Posted - 14/04/2025 : 16:41:47 Nije ovo topik za DW. |
john connor |
Posted - 14/04/2025 : 15:37:15 Kod Dw Freak Show, sto je stvarno mnogo bolja vest :) |
Heisenberg |
Posted - 14/04/2025 : 13:23:18 Kod ČK na Cobiss-u najavljeni Absolute Power i House of brainiac. |
Red Marquis |
Posted - 13/04/2025 : 03:58:27 quote: Originally posted by cronos six
quote: Originally posted by Red Marquis
quote: Originally posted by Sitting Bull
Zna li neko šta se deašava sa Iznogudom? Stalo na destoj knjizi, čini mi se...
Meni se čini da je i bilo najavljeno deset. Ostalo je još dva albuma koji su izašli pre par godina u FR. Možda kad bude za novi integral izađe i taj.
Mislim da ce Carobna knjiga izgurati to sto nedostaje...Previse ste negativni..
Ne vidim da sam napisao išta negativno. |
cronos six |
Posted - 13/04/2025 : 00:48:49 quote: Originally posted by Red Marquis
quote: Originally posted by Sitting Bull
Meni se čini da je i bilo najavljeno deset. Ostalo je još dva albuma koji su izašli pre par godina u FR. Možda kad bude za novi integral izađe i taj.
Mislim da ce Carobna knjiga izgurati to sto nedostaje...Previse ste negativni.. |
matori paraliticar |
Posted - 12/04/2025 : 21:05:31 Hvala.. usput.. jos uvek cekam tvoje utiske o http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=42580 |
john connor |
Posted - 12/04/2025 : 19:46:01 20.Tvorac zlata. Sve sam do sada uzeo, i vidim da je najavljen album 32. |
matori paraliticar |
Posted - 12/04/2025 : 16:45:48 I sa kojim albumom libellusa krece nastavak tamo gde je ck (za sada?) stao? |
AleksandarN |
Posted - 12/04/2025 : 15:53:53 quote: Originally posted by john connor
quote: Originally posted by ivan_micic
Mene zanima misle li i spiroua nastaviti, bar još 4 integrala sa meni najzanimljivijim epizodama
Uzmes lepo Libellusove albume i ne brines. Do 32 albuma ti je zanimljivo?
Tačno! Ja sam uzeo sve od ČK i nastavio Libellusom. Jedino mi nedostaje naziv Šampinjak. |
john connor |
Posted - 12/04/2025 : 14:33:52 quote: Originally posted by ivan_micic
Mene zanima misle li i spiroua nastaviti, bar još 4 integrala sa meni najzanimljivijim epizodama
Uzmes lepo Libellusove albume i ne brines. Do 32 albuma ti je zanimljivo? |
Red Marquis |
Posted - 12/04/2025 : 13:03:09 quote: Originally posted by Sitting Bull
Meni se čini da je i bilo najavljeno deset. Ostalo je još dva albuma koji su izašli pre par godina u FR. Možda kad bude za novi integral izađe i taj. |
AleksandarN |
Posted - 12/04/2025 : 12:37:42 quote: Originally posted by ivan_micic
Nece dalje, samo Frankenove radove. |
ivan_micic |
Posted - 12/04/2025 : 08:55:05 Mene zanima misle li i spiroua nastaviti, bar još 4 integrala sa meni najzanimljivijim epizodama |
Sitting Bull |
Posted - 12/04/2025 : 08:43:03 Zna li neko šta se deašava sa Iznogudom? Stalo na destoj knjizi, čini mi se...
|
teller |
Posted - 11/04/2025 : 20:30:13 quote: Originally posted by sawitch
Neka, taman bio bez stripa njih preskacem..
več rezu/seku žile.. |
sawitch |
Posted - 11/04/2025 : 08:50:31 Neka, taman bio bez stripa njih preskacem.. |
petarStripovi10 |
Posted - 10/04/2025 : 23:02:05 quote: Originally posted by cronos six "grozno"bilo je sto je carobna knjiga imala"tupe"izjave sto se tice uvoza ko sad"mr.tramp"ali kad se sve pomnozi i oduzme c.knjiga ima smisla(realno za jadne plate u srbiji) ma koliko je pljuvali...
Da, u to ne ulazim u taj trgovinski rat izdavaca. To su vise instance u koje se ne petljam. Gledam samo u ovo što sam nabrojao. |
cronos six |
Posted - 10/04/2025 : 21:55:27 quote: Originally posted by petarStripovi10
Ne kuzim, pa svi izdavaci govore koliko je poskupio papir i cijena tiska. Od kiosk izdanja pa do luksuznih albuma u boji. Ovo što kaze poskupljenje 130 dinara, nesto vise od 1 euro. Da je bar tako i kod ostalih. Cijene su otisle u nebo zbog inflacije da se vise i ne isplati pratiti jer je poskupljenje svega na dnevnoj bazi. A uostalom i ovdje se svakodnevno pljuvalo po izdanjima Carobne i kad su bila jeftinija zbog tiskare, papira formata i tko zna kakvih razloga pojedinaca.
"grozno"bilo je sto je carobna knjiga imala"tupe"izjave sto se tice uvoza ko sad"mr.tramp"ali kad se sve pomnozi i oduzme c.knjiga ima smisla(realno za jadne plate u srbiji) ma koliko je pljuvali... |