forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Vaš spisak za CRŠ / Sajam knjiga 2013 ?

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Timber Bil Posted - 18/10/2013 : 17:04:26
Pošto se ova dva velika događaja poklapaju zanima me vaš tajni spisak za nabavku na CRŠ / Sajmu knjiga 2013.Koliko ste novca spremili, šta je na spisku ? Mora se priznati da i ove godine ima jako zanimljivih izdanja u najavi, a i popusti su korektni !
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
DzekDenijels Posted - 27/10/2013 : 12:32:17
quote:
Originally posted by teller

Srecni i u braku?...sta je to....znanstvena fantastika?

Aha...
1Euro Posted - 27/10/2013 : 12:24:28
quote:
Originally posted by bagi

quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

Ako ne dođe ojro ja iz revolta neću kupiti ništa...S toga molim organizatore da dotičnom uruče poziv za dolazak ako im je stalo do trgovanja...Namijenio sam utrošiti enormnu svotu...Oko 70-80 ćuna...

nemoj se na mene vadit haha, znaju svi da češ kupiti Tin-Tin-a (za sina), bar češ uštjediti na piču kad mene nema, ups, ovaj put sam ja na redu da častim - možda me zbog toga nema haha......

Jebo ti sliku svoju kako si zapamtio za Tin-Tina-a? Uzgred,kupio sam mu brojeve 1,4 i 5.Zatim par Perli-Long John Silver,Batman Cult,Batman Hush,Planeta Hulk te još par komada nekin opskurnih Darkwood izdanja.Mali se još ogrebao od Fikusa za X Men strip a dcopic i ja smo te pošteno otračali hehehe....

ne toliko koliko smo Risar69 i ja, vas dvojicu u četvrtak hehe.
Drago mi je da ste se ljepo proveli i bez mene (možda je to razlog) haha.
Vidim da si pustošio štandove ko Mongoli aziju.
bagi Posted - 27/10/2013 : 10:36:09
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

Ako ne dođe ojro ja iz revolta neću kupiti ništa...S toga molim organizatore da dotičnom uruče poziv za dolazak ako im je stalo do trgovanja...Namijenio sam utrošiti enormnu svotu...Oko 70-80 ćuna...

nemoj se na mene vadit haha, znaju svi da češ kupiti Tin-Tin-a (za sina), bar češ uštjediti na piču kad mene nema, ups, ovaj put sam ja na redu da častim - možda me zbog toga nema haha......

Jebo ti sliku svoju kako si zapamtio za Tin-Tina-a? Uzgred,kupio sam mu brojeve 1,4 i 5.Zatim par Perli-Long John Silver,Batman Cult,Batman Hush,Planeta Hulk te još par komada nekin opskurnih Darkwood izdanja.Mali se još ogrebao od Fikusa za X Men strip a dcopic i ja smo te pošteno otračali hehehe....
1Euro Posted - 27/10/2013 : 08:41:20
quote:

1Euro Posted - 27/10/2013 : 08:37:38
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Originally posted by Obi-wan

Mislim da na ovom topicu jedno govore o sajmu u BG, a drugi o Interliberu. na koji je, hm, profesor-inz mislio kad je otvarao topic, pitam se?

Misliš?

znači Gospodar se vratio
jang Posted - 27/10/2013 : 06:36:29
sjajan ulov stripova kod Džeka
teller Posted - 27/10/2013 : 03:26:20
Srecni i u braku?...sta je to....znanstvena fantastika?
DzekDenijels Posted - 27/10/2013 : 02:02:14
Po meni jedan od najboljih sajmova u poslednje vreme, bar kad su stripovi u pitanju.Pregršt novih izdanja, jako kvalitetnih i po povoljnim cenama. Uz to i veliki popusti većine izdavača.
Uglavnom kupio sve što sam planirao, osim izdanja koja nisu izašla do petka.
Tu prvenstveno mislim na:
VČ Biblioteka Zagor br. 22,
VČ Marti Misterija debeljuca
Darkwood: Lokot i Ključ br. 1 HC

14 HC izdanja, što novih, što dopuna kolekcije.
Uz dva kompleta Marketprinta po extra ceni.

30 SC izdanja, novih, dopuna kolekcije, plus mange, naravno.

I naravno knjige. Posebna literatura za klinca i suprugu, uz neizbežne igračke/figure.

Posebno sam ponosan na Lo Gosh-a:

srdjandj Posted - 21/10/2013 : 11:44:37
Дакле, Тимбер Бил је уствари професор инз.....

Онда ме не чуде све ове новоотворене теме.....
Obi-wan Posted - 21/10/2013 : 10:03:02
quote:

quote:
Originally posted by profesor-inz

Mislim da na ovom topicu jedno govore o sajmu u BG, a drugi o Interliberu. na koji je, hm, Timber Bil mislio kad je otvarao topic, pitam se?

Misliš?

Ma jašta.
DeeCay Posted - 20/10/2013 : 21:09:51
quote:
Originally posted by Obi-wan

Mislim da na ovom topicu jedno govore o sajmu u BG, a drugi o Interliberu. na koji je, hm, profesor-inz mislio kad je otvarao topic, pitam se?

Misliš?
Timber Bil Posted - 20/10/2013 : 20:58:36
Stigao oko 16h na sajam...

Prva kupovina XIII, svih 19 brojeva za 1900 dinara. Nikada nisam čitao serijal, ionako će pre ili kasnije na Limundo.

Odmah tu na Darkwood štandu pala je i kupovina ''Iz pakla'', 2900 dinara

Kupio sam i Zagora u boji 11-14, 8800 dinara, 10% popusta na promotivnu cenu.

Zatim Ken Parker, Fibra, Balada o Pat O'Šejn, 1050 dinara...

Neplanirano sam rešio da uzmem i dva neplanirana Mister noa od Libellusa, pošto je bilo 15% popusta, Prorok za 2170 i Ledeni pakao za 1700 dinara...Izašla je i Mister No knjiga 6 od VČ ali je nisam uzeo, dao sam prednost ovim nepročitanim epizodama... Tex 5 je izašla takođe, a Zagor 22 KI rekođe tek u petak, da ne bude da nisam uzeo ništa od VČ, tu je Crna krv specijal...

Batalja je ostao ispod crte, nisam dao 2000 dinara, drugom prilikom...

Od poznatih sam sreo jednu od urbanih legendi strip foruma, gospodina Srećka Milovanovića-Vronskog, prenatrpanog stripovima, uskoro kreće sa novim projektom...

18700 dinara potrošenih na stripove...
Kupio sam i knjigu Autobiografija Riblje čorbe od Miše Aleksića, jer sam dugo planirao da je uzmem, odlična i zanimljiva priča, ne samo o ovom kultnom bendu već i o Srbiji poslednjih pola veka...A i bilo bi glupo biti na sajmu knjiga a ne uzeti ništa od knjiga...

Sa tom knjigom potrošeno je 20000 dinara...

Prodavci stripova standardni, Peđa 67 i Popaj najozbiljniji sa ponudom, Oliver, Daltonovi i ostali jako slaba ponuda...
Obi-wan Posted - 19/10/2013 : 21:07:19
quote:

I ja mislim da je mislio na BG sajam knjige.
tinton Posted - 19/10/2013 : 11:09:10
Timber Bill je mislio na CRŠ i Beogradski sajam knjiga. Ali neki pišu i o Interliberu. Ja sam govorio o CRŠ-u.
jaki Posted - 19/10/2013 : 01:39:35
pa očigledno je kad ljudi iz hr žele nabaviti fibru da neće ići u beograd.
DeeCay Posted - 19/10/2013 : 01:32:30
Mislim da na ovom topicu jedno govore o sajmu u BG, a drugi o Interliberu. na koji je, hm, timber bil mislio kad je otvarao topic, pitam se?
jaki Posted - 19/10/2013 : 01:29:54
quote:

E sad, govorite li o CRŠ-u ili sajmu knjiga?

interliber
Villain Posted - 19/10/2013 : 00:55:43
mešano meso.... :D
DeeCay Posted - 19/10/2013 : 00:33:24
E sad, govorite li o CRŠ-u ili sajmu knjiga?
jaki Posted - 19/10/2013 : 00:15:27
Pa Fibra daje 15-20% popusta.
tinton Posted - 18/10/2013 : 21:42:42
Nemam ga. Volio bih kupiti "No pasaran" i "Mostarske želje", a vidjet ćemo gdje će biti popusta.
split85 Posted - 18/10/2013 : 21:28:50
Moj popis za Interliber, samo triban nekoga uvatit da obavi umisto mene:
Bilo jednom u Francuskoj
No pasaran
Mostarske želje
Svagdanja borba
Kingdom Come
Watchmen
Timber Bil Posted - 18/10/2013 : 20:06:56
Moj budžet je oko 200 eura, Zagor Libellus 11-14, par Fibrinih Kenova, Iz pakla od DW, možda knjiga dve...
DzekDenijels Posted - 18/10/2013 : 18:01:59
Popis je baš veliki...
Još uvek nepotpun zbog najnovijih izdanja koja će stići do sajma, kao i zbog najavljenih popusta nekih izdanja koja mi nisu bila prioritet.
Plan je bio oko 500€: 300€ za stripove + 200€ za knjige.
Poslednjih dana ravnoteža se pomerila u korist stripova, za nekih 100€ (400:100).
Mada nije isključeno da ću još malo da pojačam budžet za sajam.
Videću na licu mesta...
Nivox Posted - 18/10/2013 : 17:44:16
Hahaha, popis stripova koje želim kupiti je tolik da kad bi to sve kupio bio bi gladan sljedečih 6 mjeseseci.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000