T O P I C R E V I E W |
jaki |
Posted - 01/11/2013 : 14:54:11 Libellus: Izdavačka kuća Libellus, kao što smo i najavili, imat će svoj štand i na ovogodišnjem Interliberu koji će se u Zagrebu održati od 12. do 17.11.2013., a moći ćete nas pronaći u paviljonu 6 - štand 2b (od glavnog ulaza drugi štand desno), odnosno na istom mjestu kao i prošlih godina! Naravno, tim povodom pripremili smo za vas posebne ponude i akcije, a evo o čemu je riječ:
POPUSTI 15% i 35% Ove godine pripremili smo uistinu posebne popuste na većinu naših izdanja. Kupovinom do pet (5) knjiga ostvarujete popust od 15%, a kupovinom šest (6) ili više knjiga ostvarujete popust od čak 35% na ukupan iznos!!! Skoro 300 naših knjiga nalazi se u ovoj ponudi a dio naslova ograničen je malim količinama jer su pred rasprodajom (količine se mogu provjeriti na našoj web stranici). Točan popis izdanja za koje vrijedi ova akcija možete pronaći ovdje...Popis - Popust 35%! http://libellus.li/Dado/Interliber_2013_Extra_popust.pdf Ovaj popust vrijedi isključivo za naslove iz navedenog popisa!
POPUST 20% Kao što već znate, svaka naša nova knjiga ima popust od 20% na regularnu cijenu tijekom prva dva mjeseca prodaje. Nakon isteka te akcije svaka knjiga prodaje se isključivo po normalnim cijenama bez mogućnosti bilo kakvih drugih akcija i popusta. Stoga sugeriramo da bacite pogled na ovaj popis izdanja u kojem možete pronaći sve naslove za koje još i tijekom Interlibera vrijedi popust od 20%. Popis - Popust 20%! Naravno, u ovom popisu nalaze se i najavljena, nova izdanja koja će se tek pojaviti u vrijeme trajanja Interlibera i koja će se do 18.11. moći nabaviti isključivo na našem štandu. http://libellus.li/Dado/Interliber_2013_Popust20.pdf
LIBELLUS KOLEKCIJA I naša Libellus kolekcija bit će u posebnoj ponudi. Samo jedna knjiga koštat će 39,90 kn, dok ćete već kupovinom dvije različite knjige moći ostvariti popust i obje knjige dobiti za 69,90 kn, tri različite knjige koštat će samo 89,90 kn a sve četiri knjige iz ove edicije moći će se dobiti za samo 99,90 kn!
VAŽNA NAPOMENA: Nažalost, zbog količinske brojnosti naših izdanja jasno je da nećemo biti u mogućnosti izložiti sve svoje stripove koji se nalaze u ovim ponudama te stoga ako želite biti sigurni da ćete na štandu pronaći upravo ono što vam treba savjetujemo vam da napravite prednarudžbe kako bismo mi to mogli pripremiti i Vašu rezervaciju pravovremeno donijeti na štand.
Rezervirati se može na e-mail: info@libellus.hr
Najljepše vas molimo da u mailu napišete svoje ime i prezime, broj mobilnog telefona i dan kad želite pokupiti izdanja. Rezervacije vrijede od danas pa najkasnije do 16.11.2013. Naravno, rezervirati se treba barem jedan dan prije nego što želite pokupiti izdanja.
EXTRA PONUDA I ove ćemo godine po cijenama od 19.90, 29.90, 39.90, 49.90 itd. kuna ponuditi manju količinu stripova koji zbog ovoga ili onoga razloga ne zadovoljavaju naše kriterije da budu pušteni u redovnu prodaju (ili su ispali nekome pa su natučeni, ili su krivo uvezani, ili im nedostaje kolorni list itd.). Uglavnom, riječ je o stripovima koji u sebi sadrže apsolutno sve stranice, no imaju neki (manji ili veći) fizički nedostatak. Takvih stripova nema puno, a o kojima je točno riječ moći ćete vidjeti na našemu štandu. Kao i uvijek dosad, i ovaj put ćemo ta izdanja rasporediti na način da će svaki dan biti nešto u ponudi tako da se svaki dan isplati "zaviriti" u kutije s tim stripovima. Rezervacija i prednarudžba oštećenih izdanja nije moguća te se ista mogu samo osobno izabrati na štandu.
Naravno, sve ove ponude dostupne su isključivo na našem štandu u vrijeme trajanja Interlibera.
I za kraj, da izbjegnemo bilo kakve zabune, evo i popis izdanja koja ne ulaze ni u jednu od navedenih akcija... Popis - Izdanja bez popusta! http://libellus.li/Dado/Interliber_2013_Bez_popusta.pdf a |
23 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
jang |
Posted - 03/11/2013 : 20:18:51 diners |
trolodtroje |
Posted - 03/11/2013 : 19:44:00 može li plačanje karticama (maestro, visa...) ili samo keš? |
Hajo |
Posted - 03/11/2013 : 01:56:39 quote: Originally posted by trolodtroje
quote: [ šteta što ne znam francuski
A ja baš srečan zbog toga. da znam, ne bi mi imala djeca za marendu.
|
trolodtroje |
Posted - 03/11/2013 : 00:06:00 quote: [ šteta što ne znam francuski
A ja baš srečan zbog toga. da znam, ne bi mi imala djeca za marendu. |
Garfield_Mo |
Posted - 02/11/2013 : 20:30:21 Zna li se ko ce jos od izdavaca biti na Interliberu i kakve su im cijene izdanja ? :) |
Smomo8 |
Posted - 02/11/2013 : 19:27:13 quote: Originally posted by trolodtroje
quote: Originally posted by Smomo8
Bio sam samo jednom na Interliberu i to sam pretežito tražio knjige. Ne znam kakvo je stanje sa stripovima što se tiče ponude. Ima li stripova na engleskom ?
na engleskom lani vrlo malo, ali znam na francuskom imali su boga i po u francuskom kutku - gosti interlibera bili su francuski inštitut ili tako nešto.
šteta što ne znam francuski |
trolodtroje |
Posted - 02/11/2013 : 17:14:25 quote: Originally posted by Smomo8
Bio sam samo jednom na Interliberu i to sam pretežito tražio knjige. Ne znam kakvo je stanje sa stripovima što se tiče ponude. Ima li stripova na engleskom ?
na engleskom lani vrlo malo, ali znam na francuskom imali su boga i po u francuskom kutku - gosti interlibera bili su francuski inštitut ili tako nešto. |
tinton |
Posted - 02/11/2013 : 14:17:44 quote: Originally posted by Zagor12
Ja ću biti u subotu, i to vjerojatno par sati tako da se slobodno javite ako ćete biti tamo u isto vrijeme...
Ja cu biti vjerojatno sve dane, pa tako i u subotu. |
Smomo8 |
Posted - 02/11/2013 : 14:14:06 Bio sam samo jednom na Interliberu i to sam pretežito tražio knjige. Ne znam kakvo je stanje sa stripovima što se tiče ponude. Ima li stripova na engleskom ? |
Zagor12 |
Posted - 02/11/2013 : 13:31:53 Ja ću biti u subotu, i to vjerojatno par sati tako da se slobodno javite ako ćete biti tamo u isto vrijeme... |
tinton |
Posted - 02/11/2013 : 12:53:35 Tko ce biti svih dana na interliberu? |
Shiva314 |
Posted - 01/11/2013 : 23:35:20 evo Mord ja se javljam. i meni bi trebalo nesto sitno brojeva, ali nedovoljno za 35% popusta. :-/ |
Johnny Difool |
Posted - 01/11/2013 : 19:30:38 quote: Originally posted by markolar
quote: Originally posted by Johnny Difool
Ne, nego te stripove potražiš u kutijama s oštećenima, koji to zapravo nisu. I još uštediš dosta para.
Jesu, jer inače nebi bili u kutiji
I dobijes jednu stampiljku na prvu stranicu unutra - bar tako je bilo lani, kako sam vidio...
Ma da, ali na većini onoga što sam tako uzeo oštećenja jedva da se primijete, a pečati mi ne smetaju.
|
Poli |
Posted - 01/11/2013 : 18:19:32 quote: Originally posted by emirem
Sto vise "ostecenih" imat cemo i mi manje "stete"...
zlatne reci
|
emirem |
Posted - 01/11/2013 : 18:16:44 Sto vise "ostecenih" imat cemo i mi manje "stete"... |
markolar |
Posted - 01/11/2013 : 18:02:01 quote: Originally posted by Poli
na prvu i posljednju ;)
ali kome ne smeta... recimo meni :D
Znam i sam sam uzeo (lani) jednom prijatelju DD kolor #3 za meni se čini 40 kn, imao je malo ogrebenu naslovnicu... |
Poli |
Posted - 01/11/2013 : 17:28:21 na prvu i posljednju ;)
ali kome ne smeta... recimo meni :D
|
markolar |
Posted - 01/11/2013 : 17:20:51 quote: Originally posted by Johnny Difool
Ne, nego te stripove potražiš u kutijama s oštećenima, koji to zapravo nisu. I još uštediš dosta para.
Jesu, jer inače nebi bili u kutiji
I dobijes jednu stampiljku na prvu stranicu unutra - bar tako je bilo lani, kako sam vidio... |
Zagor12 |
Posted - 01/11/2013 : 16:14:02 quote: Originally posted by emirem
quote: Originally posted by Zagor12
Dolazim, dolazim, i jedva čekam!
Imas kaj love?
Sve čuvam za ovaj događaj, stripovi + video igre + Cinestar u Avenue Mallu preko puta. |
emirem |
Posted - 01/11/2013 : 15:57:24 quote: Originally posted by Zagor12
Dolazim, dolazim, i jedva čekam!
Imas kaj love? |
Zagor12 |
Posted - 01/11/2013 : 15:50:26 Dolazim, dolazim, i jedva čekam! |
Johnny Difool |
Posted - 01/11/2013 : 15:36:07 Ne, nego te stripove potražiš u kutijama s oštećenima, koji to zapravo nisu. I još uštediš dosta para.
|
Mord |
Posted - 01/11/2013 : 15:34:11 Kako god okrenem zanimaju me samo 4 izdanja koja su kandidati za popust od 35%. Sto se radi u ovakvim situacijama. Nadje se nekog tko bi uzeo jos dva? :-) |