T O P I C R E V I E W |
mcn |
Posted - 09/11/2013 : 15:24:58 Pojavile se neke količine starih Q-ova u povratu. Rapitajte se na qstrip (na) gmail.com
Ovoga više nema uopće (crveno su nadopune):
Bludućnost Borovnica - pasice Borovnica 3 (zelena) HC Borovnica fascikl Crni Popaj Dabar i Los Entropola Izvršitelji nauma Gospodnjeg Kako crtati strip HC Kako crtati strip SC Kako čitati strip HC Kamov se vraća kući Kamovo novo ruho Kolumbo Macan čita Machu Picchu Martina Mjesec Mišo Ninđa Pumfi U2: Kad je svijet bio mlad 13. krug bezdana Kap crne svjetlosti Parasvemir Zmajev zlatni svitak Ubiq 1 Sablja SC Sergej 15 Sindrom vlasti Sergej: Stare priče Mister mačak magazin 1
Dok ovoga ima još točno koliko vidite:
[URL=http://s131.photobucket.com/user/kvintal/media/zadnjiQ_zpsec85f008.jpg.html][/URL]
[URL=http://s131.photobucket.com/user/kvintal/media/zadnjiQ2_zpsc146e04f.jpg.html][/URL]
Kolekcionari, špekulanti i čitatelji: ako ste mislili, sad vam je hora! Jest da je puna cijena, ali kad se mora onda se mora!
Narudžbe na qstrip (na) gmailu se primaju do Interlibera (na kojem gornji naslovi NEĆE biti u ponudi).
Fala,
mcn
|
8 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
paro |
Posted - 07/12/2013 : 01:04:26 quote: Originally posted by Gil-galad
Hvala, Paro!
Dogovorimo se, dobićeš i ti neki strip, naravno.
Nemoj mi slat ništa molim te...imam raspored za čitat preko glave, a vremena niotkud. Radije pokloni nekom drugom, vjeruj mi..
|
Gil-galad |
Posted - 07/12/2013 : 00:58:32 Hvala, Paro!
Dogovorimo se, dobićeš i ti neki strip, naravno. |
paro |
Posted - 07/12/2013 : 00:55:46 quote: Originally posted by Gil-galad
Darko, možda ti nemaš veze s tim direktno, ali... Da li je moguće da se neki primerak stripa Vučine: Nasljednik posle više od godinu dana konačno "proturi" u Alan Ford ili Darkwood? Imaju Vučine, onaj prvi c/b trejdić, ali ne i ovaj novi album. Marko iz AF mi je rekao da je tu problem što nije Mentor izdavač, nego 2X2...? Mada je ovo možda pitanje za njih, već sam više puta pitao, ali ništa... Hvala na odgovoru.
Evo, da ja uletim, budući da će uskoro blagdani i sve to.. Ako želiš, poslat ću ti ja svoj primjerak Nasljednika (ionako završavam recku..zadnjih par mjeseci, jer nemam vremena zbog posla ). Pošalji mi samo svoju adresu na pm. Pozz.. Paro |
mcn |
Posted - 07/12/2013 : 00:17:35 To doista jest pitanje za 2x2 - Vladimir na ovom sajtu. :)
mcn |
Gil-galad |
Posted - 06/12/2013 : 23:53:57 Darko, možda ti nemaš veze s tim direktno, ali... Da li je moguće da se neki primerak stripa Vučine: Nasljednik posle više od godinu dana konačno "proturi" u Alan Ford ili Darkwood? Imaju Vučine, onaj prvi c/b trejdić, ali ne i ovaj novi album. Marko iz AF mi je rekao da je tu problem što nije Mentor izdavač, nego 2X2...? Mada je ovo možda pitanje za njih, već sam više puta pitao, ali ništa... Hvala na odgovoru. |
mcn |
Posted - 16/11/2013 : 22:50:53 Otišli Mišo i Sablja. Ubiq 2 je na par komada.
Od džaba Q-ova nema više Jusufa, a pri kraju su Crnjak i Apokalipsa.
Ova izvješća pišem da sebe veselim. :)
mcn |
mcn |
Posted - 15/11/2013 : 08:41:14 Rasprodan: Sergej - stare priče
Pri kraju: Sudžukice, Gnom de Monde, Mišo, neki Ubici, Corpseman, Godina gunđanja, Sablja.
mcn |
mcn |
Posted - 10/11/2013 : 22:33:13 Up! |
|
|