T O P I C R E V I E W |
jaki |
Posted - 11/11/2013 : 12:17:14 Dobri ljudi,molim vas stavite ovdje vijesti i slike sa interlibera. Šta ima na popustima od SA I BG,šta je u kutijama oštećenih u Fibre i LL itd. |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
constantine |
Posted - 05/12/2013 : 12:26:25 Da li se ima kod nas kupiti taj broj Propovednika? Mislim, strip knjižare ili moram čekati sljedeću godinu da ga naruče? |
Nivox |
Posted - 19/11/2013 : 20:55:21 Prelistao sam oba na Fibrinom štandu, no ovaj puta nije bilo love za njih...no doći će na red...kad tad |
DeeCay |
Posted - 19/11/2013 : 09:57:48 Ali ništa manje impozantniji! |
supermark |
Posted - 18/11/2013 : 23:30:05 ali dosta tanji... |
dante |
Posted - 18/11/2013 : 23:14:11 Yep. |
Villain |
Posted - 18/11/2013 : 22:56:07 Kako dobro izgleda ovaj supermen to je neverovatno. DeeCay jel isti dimenzijama kao čuvari? |
lwood |
Posted - 18/11/2013 : 22:35:12 šta nisi reka da ti tribaju psdz . iman ja dvi |
DeeCay |
Posted - 18/11/2013 : 18:07:38 Evo moj ulov s Interlibera; samo mi se ketchup malo razmazao po Watchmenima... Shit. Morat ću reklamirati Marku!
Kod ove sam malo varao, nabavio Sandmane i Preachera s BG sajma, ne ZG-a! Buahhaaha!
|
Nobody |
Posted - 18/11/2013 : 18:02:37 quote: Originally posted by jaki Najbolje bi bilo spojiti crš sa interliberom.
Bilo to več. Čini mi se da poslednji put 2008 godine. |
andjusticeforall |
Posted - 18/11/2013 : 17:27:44 SEMZACIJONALNO: PAKŠU RIPORT
4 panja na Interliberu...i Marko Dješka
http://ppaksu.blog.hr/
|
gerilac1 |
Posted - 18/11/2013 : 12:26:55 Ovo je bio moj prvi Interliber i bio sam i vise nego odusevljen, ponudom stripova i kjiga ( stripova u prvom redu :) ) Sve pohvale za Markosa, stand im je bio i vise nego dobar ( mada nisam niss pazario priznajem ), ni Libeluss ne kaska, SA sa svojom ponudom AF prosto mami poglede, tu sam malo odrijesio kesu i zbavio ono sto mi nedostaje od AF Klasika, razmijenio pozdrave sa Hogarom, bacio jos koji pogled na HC izdanja i poslije neki 3 i po sata put pod noge za BiH. Mala zamjerka organizatorima na upaljenim kaloliferima u paviljonima, uopste nije bilo potrebe za istim :) a za sve ostalo jos jednom sve pohvale i narode vratila mi se vjera u buducnost da strip nije zaboravljen i da ponovo prozivljava novu mladost u nekom novom ruhu... |
Amos |
Posted - 17/11/2013 : 23:39:43 Evo moj ulov s Interlibera. Blast 2 i svi Martiji su išli iz kutija s oštećenima. Oštećenja su neznatna, a sniženja znatna tako da mi je žao zbog manjka novaca kod mene jer bih bio kupio još stvari po zaista pristojnim cijenama. Rekao sam sebi 100 puta da SBE neću uzimati, međutim nisam mogao odoliti Martijima po 40 i 50 kuna.
Dojmovi sa sajma što se tiče stripovskih štandova su odlični. Osobito Fibre i Libellusa, gdje su gazde dežurali i strpljivo razgovarali sa svima, što je, osim kvalitete njihovih izdanja, još jedan znak kako ozbiljno doživljavaju svoj posao.
|
MarxH |
Posted - 17/11/2013 : 21:41:12 Eh , Interliber... Prošle sam godine na jednom štandu našao nevjerojatnu ponudu CDova. Bili su od 60 kn i to sve novotarije i relativno rijetki naslovi. TV on the radio , Efterklang , Tuneyards , Twin shadow , Serena Maneesh i ostalo iz te branše. Ali , već sam potrošio svu lovu i mogao sam samo gledati tu priliku. Ali nema veze. Naoružao sam se strpljenjem , odvajao nešto novca cijelu godinu i nadobudno se pojavio. Tražim štand sa Cd-ima. Kad ono , nema ga. I nema i nema. Jedino Dallas records sa izborom koji me nije zanimao. AAARRRRGGGHHH... cijelu godinu odvajao , konačno dočekao i štand se ne pojavi. Grozno....
I što sad? Ništa... otišao na Libellusov štand i pokupavao desetak Texovih knjiga tek toliko za utjehu... eh, joj... |
sretan |
Posted - 17/11/2013 : 19:04:25 quote: Originally posted by dante
Ne vara se, Fibra je bila na istom mjestu u paviljonu 5 kao i lani, a Libellus na istom mjestu u paviljonu 6 kao i lani.
Može biti da sam previdio da je Fibra i lani bila u paviljnu 5!? Lani sam imao dojam da je i Fibra bila u istom paviljnu (6) s ostalima, ali lako moguće da nisam dobro upamtio raspored. |
dante |
Posted - 17/11/2013 : 18:55:14 Ne vara se, Fibra je bila na istom mjestu u paviljonu 5 kao i lani, a Libellus na istom mjestu u paviljonu 6 kao i lani. |
sretan |
Posted - 17/11/2013 : 18:38:46 quote: Originally posted by Poli
Ove godine su bili Fibra, Libellus, SA/LU/BG na istom mjestu kao i prosle ako se ne varam?
Mislim da se varaš Lani su svi bili u paviljonu 6, a ove godine Fibra jedina od njih u paviljonu 5 uz velike izdavače ŠK, Znanje, Alogritam, Profil i dr. Posjećenost sajma je bila velika, ali prvenstveno zbog školaraca. Ponuda vrlo slična kao i prijašnjih godina. Ne znam jel ovo Fibra planirala ili ne, ali nekoliko je stvari markentinški odlično odrađeno. Prije i za vrijeme sajma su imali nekoliko reklama u medijima (razgovori s vlasnikom), i to u dnevnom tisku i još više na internet portalima. Na štandu večinom nova izdanja uz 20% popusta, ali izdanja koja su vrlo skupa. Ali štand se zato nalazi pored još skupljih knjiga, izdanja ŠK i dr. U takvoj situaciji izdanja poput "Čuvara" izgledaju vrlo povoljno i dobra prodaja ne čudi. Vjerojatno je i prodaja Supermana bila dobra ali ne toliko koliko "Čuvara"...
|
markolar |
Posted - 17/11/2013 : 18:32:49 quote: Originally posted by jaki
quote: Originally posted by Poli
Po kom kljucu se dobiva mjesto/stand na IL? Naime, razmisljao sam da bi bilo ljepo (i komotnije) da su svi strip izdavaci u jednom paviljonu, na jednoj strani. Mada je za potencialne kupce mozda i bolje ovako kako je.
Najbolje bi bilo spojiti crš sa interliberom.
Mozda se varam ali vec je bilo tako izpred par godina ali tu nastaju drugi problemi verovatno... |
jaki |
Posted - 17/11/2013 : 18:29:45 quote: Originally posted by Poli
Po kom kljucu se dobiva mjesto/stand na IL? Naime, razmisljao sam da bi bilo ljepo (i komotnije) da su svi strip izdavaci u jednom paviljonu, na jednoj strani. Mada je za potencialne kupce mozda i bolje ovako kako je.
Najbolje bi bilo spojiti crš sa interliberom. |
Amos |
Posted - 17/11/2013 : 18:13:14 quote: Originally posted by dante
quote: Originally posted by Amos
U koliko sati se danas zatvara interliber?
U 20 sati.
Hvala. |
emirem |
Posted - 17/11/2013 : 18:07:17 quote: Originally posted by Peyo
quote: Originally posted by emirem
Volio bih znati da li bi ovi izdavaci gore navedeni prodavali ove ostecene stripove i mimo ovih sajmova npr u njihovim izdavackim kucama ili po dogovoru? Kako nisam u zgbu i dodjem samo za g-odmor nemam priliku osim tada da navratim i vidim sta se nudi od tih stripova.
Vezano za "oštećene stripove": Kao "oštećene korice". Heeh ...
Vjerujem da onima koji nisu picajzle to ne smeta,ne bi ni meni onaj zig sta si pisao... Samo velim bilo bi dobro kad bi ih se moglo pitati onako mailom ili nazvati ili jos bolje neka se sami reklamiraju na sajtu i objave "imamo neke ostecene stripove u prodaji pa zainteresirani..." |
Deers |
Posted - 17/11/2013 : 18:06:23 quote: Originally posted by Poli
@Deers Onaj Ortolani na mizi nije sa IL, jel?
Dobro oko , nije sa Interlibera, uzeo ga neki dan kad sam bio đir do Trsta. Specijalc izašao za vrijeme festivala u Lucci:
Komentar na Posljednjeg fana čim ga pročitam. |
Poli |
Posted - 17/11/2013 : 18:05:33 Ove godine su bili Fibra, Libellus, SA/LU/BG na istom mjestu kao i prosle ako se ne varam?
|
markolar |
Posted - 17/11/2013 : 17:59:26 Pa kupiti moraš štand, verovatnno računaju u metrima... |
Poli |
Posted - 17/11/2013 : 17:56:21 Po kom kljucu se dobiva mjesto/stand na IL? Naime, razmisljao sam da bi bilo ljepo (i komotnije) da su svi strip izdavaci u jednom paviljonu, na jednoj strani. Mada je za potencialne kupce mozda i bolje ovako kako je.
@Deers Onaj Ortolani na mizi nije sa IL, jel?
Zanima me koja recenzija/komentar na Posljednji fan. Ove godine smo bili samo na 3 standa pa nisam ni posjetio sve izdavace, nisam stigao do Mentora npr. :( A ionako su kune prebrzo presusile.
|
Mord |
Posted - 17/11/2013 : 17:40:55 quote: Originally posted by Johnny Difool Mislim da bi i izdavači i publika bili zadovoljni.
A tek striparnice i knjizare, mislim da bi oni ipak bili najsretniji. |