T O P I C R E V I E W |
trolodtroje |
Posted - 14/11/2013 : 21:55:29 Evo našo u katalogu:
osim rada na započetim serijalima...Fibra priprema veliki broj novih (opasno po život) mahom premijernih naslova....u narednih nekoliko godina. Popis je.....pa se nadamo da čete pronači ponešto za sebe:
Battaglia Čovjek iz Nove Engleske Bechdel Fun Home Benacquista L'amour cash Blain Pirat Isaac Chaboute Terre neuvas () Cosey Orchidea, Saigon-Hanoi Cuzor O'boys Dauvillier - Chapron Atentat David B L'Ascension du Haut Mal Davodeau Les ignorants Dillon The Nao of Brown Dorison - Alice Tretji testament Ennis - McCrea Hitman Gaiman Sandman Gipi Moj loše nacrtan život Horrocks Hicksville Hubert - Kerascoet Beaute Igort 5 je savršen broj Kris - Mael Notre mere la guerre Lanzac - Blain Quai D'Orsay Leo Antares Lepage Un printemps a Černobil Loeb - Sale Dark Victory, Long Halloween Magnus 110 pilula, Začarane žene Micheluzzi Omnibus Miller Dark Knight returns, Ronin Miller - Mazzucchelli Batman Year One Milligan - Fegredo Enigma Moebius Griffes D'ange, Le Monde d'Edena, Les yeux du chat Moore D.R. and Quinch, V 4 V.. Nury - Alary Silas Corey Oubrerie Aya Pedrosa Portugal Pellerin Skobec Rabate Mali dućan smijeha Segura - Ortiz Hombre () Sommer Frank Cappa Taniguchi Dnevnik moga oca Tezuka Adolf, Buddha, Oda Kirihitu Toppi Omnibus () Trillo - Altuna Vratašča g Lopeza () Van Hamme - Griffo S.O.S. Bonheur Vehlman - Gazzoti Seuls Vives Polina Willingham Fables () Young Američki Kinez Zidrou - Lafebre Lydie Zidrou - Oriol La peau de l'ours Zidrou - Porcel Les folies bergere Zidrou - Springer Le Beau Voyage |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Raymond |
Posted - 22/11/2013 : 18:10:12 Markos ako moze: planiras nesto od Edmonda Baudoina ili jos neki roman od Zezelja kao Congo Bill, isto tako reprint Kap Amerika naprimjer..? |
going going |
Posted - 20/11/2013 : 17:26:12 Ovi O`boys izgledaju veoma zanimljivo mesavina vesterna i noira . Svidja mi se.
Markos rece da bi trebalo da izadje u kolorki 33 to znaci negde sredinom sledece godine. |
noemis |
Posted - 19/11/2013 : 21:50:13 oce li vise taj tezuka... izadje onoliko tanigucija a od osame ni linije... |
Tex Willer |
Posted - 16/11/2013 : 13:16:53 quote: Originally posted by Markos
Nije mi među prioritetima trenutno, što ne znači da za koju godinu, kad ispucam ovo što mi je pri vrhu, opet neće biti.
Vazno da je tu i da ce da bude. Strah me bilo da ga uopste ne bude iz nekog razloga. Hvala na odgovoru, pitam opet sledece godine u ovo vreme |
wele |
Posted - 16/11/2013 : 09:30:52 quote: Originally posted by Zlotvor
quote: Originally posted by wele
Dnevnik moga oca i Tezukine stvari me veoma raduju.
A Fables
Raduje me dosta stvari sa liste ali Japanci posebno I Fables, naravno. |
Markos |
Posted - 16/11/2013 : 07:38:37 Nije mi među prioritetima trenutno, što ne znači da za koju godinu, kad ispucam ovo što mi je pri vrhu, opet neće biti. |
Tex Willer |
Posted - 16/11/2013 : 01:36:13 quote: Originally posted by Markos
To su naslovi za koje smo osigurali prava, a koji će doći na red u narednim godinama.
Ajde Jopet pa kad odgovoris, Svetlost i Sjene, nema ga vise ni u onom starom planu na Fibrinom sajtu, ne pominje se u najavama, a nema ga vec dugo. Ide ili ne ide, nije se valjda odustalo ili iskrsli neki drugi problemi (materijali ili nesto trece)? |
Markos |
Posted - 15/11/2013 : 23:39:11 To su naslovi za koje smo osigurali prava, a koji će doći na red u narednim godinama. |
anto |
Posted - 15/11/2013 : 21:53:17 šta znači ovo Fibra najave 2013? najave za sledeću godinu ili za neodređeni vremenski interval?
antares se recimo neće objaviti sigurno još dve godine.
raduje me da ćemo u sledećih godinu,godinu i po videti zaokružen Blast i Trgovinu;a iskrreno se nadam i nastavcima Lj&R,Negra Blanka,Žana,Paula i (normalno) Tvrđi. |
jaki |
Posted - 15/11/2013 : 18:40:59 quote: Originally posted by vice Fala, stari, ovo drugo mi već duže vrime pada na pamet.
pokloniti stripove ili gnjaviti vijećnike |
KuntaKinte |
Posted - 15/11/2013 : 18:38:15 quote: Originally posted by mcn
quote: Originally posted by JAH WOBBLE
Hoće li Les yeux du chat biti cb ili varijanta sa žutom bojom? Navijam za cb jer žutu već imam.
Znači Bit će plava, roza i varijanta u duginim bojama.
mcn
Znači neće da bude kao ultimativno roze sa zelenim zvezdicama?! Ja baš mislio da zamenim moje kaki izdanje.
|
vice |
Posted - 15/11/2013 : 18:31:44 quote: Originally posted by jaki
Prvo pitanje-da. Drugo pitanje-niko ti ne smeta da pokloniš stripove knjižnici ili gnjaviš gradske vijećnike da daju više novca za knjižnicu.
Fala, stari, ovo drugo mi već duže vrime pada na pamet. |
jaki |
Posted - 15/11/2013 : 18:20:16 Prvo pitanje-da. Drugo pitanje-niko ti ne smeta da pokloniš stripove knjižnici ili gnjaviš gradske vijećnike da daju više novca za knjižnicu. |
vice |
Posted - 15/11/2013 : 18:12:21 Izvrstan izbor!
Markose, može samo jedno off topic pitanje ( u biti dva), siguran san da se o tome već pisalo: -postoje li u splitskoj knjižnici izdanja Fibre? -koliko najviše jedan prosječan građanin može napravit da se izdanja Fibre uključe u ponudu, konkretno splitske ili trogirske knjižnice - donacija samih stripova knjižnici, il proces neke druge vrste? |
mcn |
Posted - 15/11/2013 : 17:39:54 quote: Originally posted by JAH WOBBLE
Hoće li Les yeux du chat biti cb ili varijanta sa žutom bojom? Navijam za cb jer žutu već imam.
Bit će plava, roza i varijanta u duginim bojama.
mcn |
JAH WOBBLE |
Posted - 15/11/2013 : 17:25:32 Hoće li Les yeux du chat biti cb ili varijanta sa žutom bojom? Navijam za cb jer žutu već imam.
|
anto |
Posted - 15/11/2013 : 14:06:33 quote: Originally posted by kasper
sjajan katalog, ide se siroko, pa se da probrati. Davodeau, Lepage, Blain, Nuri, novi (autori) Francuzi, ameri... jel ovde negde i Kobac?
http://www.bedetheque.com/serie-409-BD-Epervier-Pellerin__10000.html |
Zlotvor |
Posted - 15/11/2013 : 13:55:45 quote: Originally posted by wele
Dnevnik moga oca i Tezukine stvari me veoma raduju.
A Fables |
Tex Willer |
Posted - 15/11/2013 : 13:47:43 Ajde da probam opet, Svetlost i Sjene? U katalogu ga nema, nije se valjda odustalo od toga? |
Markos |
Posted - 15/11/2013 : 13:21:32 Ako ne podijelimo sve na sajmu, da. |
Ignus |
Posted - 15/11/2013 : 11:23:02 Hoće se moći nabavit katalog izvan interlibera konkretno u Babilonu? |
kasper |
Posted - 15/11/2013 : 10:46:38 sjajan katalog, ide se siroko, pa se da probrati. Davodeau, Lepage, Blain, Nuri, novi (autori) Francuzi, ameri... jel ovde negde i Kobac? |
stripadzija |
Posted - 15/11/2013 : 09:45:26 Marko, pravi je praznik za oči videti sve te stripove Fibre sa opisima i naslovnicama na jednom mestu. Katalog je vrh!
I meni polako ali sigurno ponestaje prostor za stripove. Zbog finansija svako od nas mora da pravi neku vrstu selekcije sa ovakvom poplavom vrhunskih izdanja u poslednjih nekoliko godina, ali prostor mi stvarno postaje ozbiljan problem. |
Dermentor |
Posted - 15/11/2013 : 09:32:47 Sve je to super samo treba imati toliko polica za sve te stripove...(naravno i novca:() |
Markos |
Posted - 15/11/2013 : 07:42:32 quote: Originally posted by alexts
Odlično izgleda katalog!
Uživo je još ljepši! |