T O P I C R E V I E W |
PijaniPatak |
Posted - 01/09/2014 : 14:35:09 Negde sredinom 90-ih godina je u Hrvatskoj izlazio neki casopis posvecen kosarci, ne mogu da se setim imena. Na poslednjim stranicama su uvek stavljali po tablu stripa ciji je glavni lik bio Michael Jordan, a storyboard je bio uglavnom vezan za doba njegovog napredovanja u kosarci, a finale bi bilo ono cuveno takmicenje u zakucavanju. Naravno, crtez je malo karikaturalnog tipa, a prica cini mi se varira izmedju iatorijski tacnog sa bajkovitim elementima ( veoma zgodno za klince)
Npr. Jedina scen koje se secam je njegovo skakanje preko provalije da bi zakucao u kos sa suprotne strane.
Sad sam ae setio toga, pa bih vam bio zahvalan ako bi mi neko mogao dati neke smernice: koji je casopis u pitanju ili gde mogu da pronadjem te table da se malo podsetim i herz dragi raskalim:) |
8 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
PijaniPatak |
Posted - 03/09/2014 : 00:22:43 quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by PijaniPatak
Dosado, hvala!
frano, zašto?
...imam nekoliko prvih brojeva pa ako ima tih stripova mogu ti to skenirati ako želiš?
Ne treba, opet hvala. Našao sam skenove |
D.J. |
Posted - 02/09/2014 : 08:19:20 quote: Originally posted by Mr. Bushido
Inače, uskoro bi trebao biti objavljen biografski strip Michael Jordan: Bull on Parade, iz pera i kista Wilfreda Santiaga.
Ovo će biti Santiagova druga sportska biografija, nakon uspješnice 21: The Story of Roberto Clemente.
http://www.fantagraphics.com/browse-shop/michael-jordan-bull-on-parade-pre-order--4.html?vmcchk=1
Cool crtez, a bome i naslov (vjerovatno referenca na poznatu pjesmu)!
"Release the Laimbeer!" |
Beva |
Posted - 02/09/2014 : 08:04:55 quote: Originally posted by PijaniPatak
Dosado, hvala!
frano, zašto?
Petruša je to crtao :)
Sjećam se onog stripa o zakucavanju Cartera kroz noge, mislim da je tad prešao na digitalni kolor :) |
Mr. Bushido |
Posted - 02/09/2014 : 02:10:08 Inače, uskoro bi trebao biti objavljen biografski strip Michael Jordan: Bull on Parade, iz pera i kista Wilfreda Santiaga.
Ovo će biti Santiagova druga sportska biografija, nakon uspješnice 21: The Story of Roberto Clemente.
http://www.fantagraphics.com/browse-shop/michael-jordan-bull-on-parade-pre-order--4.html?vmcchk=1
|
dosada |
Posted - 01/09/2014 : 23:15:43 quote: Originally posted by PijaniPatak
Dosado, hvala!
frano, zašto?
...imam nekoliko prvih brojeva pa ako ima tih stripova mogu ti to skenirati ako želiš? |
PijaniPatak |
Posted - 01/09/2014 : 22:54:42 Dosado, hvala!
frano, zašto? |
frano |
Posted - 01/09/2014 : 20:39:24 Čini mi se da poznam mamlaza koji je to crtao. Za njegovo, a i vaše dobro, nadajmo se da te table više nikada neće ugledati svjetlo dana. :) |
dosada |
Posted - 01/09/2014 : 17:19:51 quote: Originally posted by PijaniPatak
Negde sredinom 90-ih godina je u Hrvatskoj izlazio neki casopis posvecen kosarci, ne mogu da se setim imena. Na poslednjim stranicama su uvek stavljali po tablu stripa ciji je glavni lik bio Michael Jordan, a storyboard je bio uglavnom vezan za doba njegovog napredovanja u kosarci, a finale bi bilo ono cuveno takmicenje u zakucavanju. Naravno, crtez je malo karikaturalnog tipa, a prica cini mi se varira izmedju iatorijski tacnog sa bajkovitim elementima ( veoma zgodno za klince)
Npr. Jedina scen koje se secam je njegovo skakanje preko provalije da bi zakucao u kos sa suprotne strane.
Sad sam ae setio toga, pa bih vam bio zahvalan ako bi mi neko mogao dati neke smernice: koji je casopis u pitanju ili gde mogu da pronadjem te table da se malo podsetim i herz dragi raskalim:)
Zvao se Košarka |