T O P I C R E V I E W |
SystemComics |
Posted - 22/08/2016 : 13:39:27 U pripremi:
 |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Pajtos |
Posted - 16/04/2025 : 12:27:18 Originally posted by DzekDenijels
Originally posted by Pajtos
Odlična strip adaptacija. Šteta što Gera nije crtao ceo strip. Izdanje (barem moj primerak) loše ulepljeno, štedelo se na lepku.
Da li je moguće da će i na tome da isfušerišu!?
Štampa Publikum, Šimanovci. Kad se javi još neko ko je kupio, videćemo da li sam ja naleteo na primerak sa manjkom lepka ili su svi takvi. |
Pajtos |
Posted - 16/04/2025 : 12:20:45 Originally posted by alexts
Pa ko sve radi olovku? Svi sa spiska? Zašto nije jedan radio adaptaciju filma?
Svi sa spiska. Koliko vidim, ima četiri različih stila crtanja. Na par mesta likovi budu drugačiji ( fale brkovi i sl.) |
DzekDenijels |
Posted - 13/04/2025 : 12:05:21 Originally posted by Pajtos
Odlična strip adaptacija. Šteta što Gera nije crtao ceo strip. Izdanje (barem moj primerak) loše ulepljeno, štedelo se na lepku.
Da li je moguće da će i na tome da isfušerišu!? |
alexts |
Posted - 12/04/2025 : 17:11:26 Pa ko sve radi olovku? Svi sa spiska? Zašto nije jedan radio adaptaciju filma? |
Pajtos |
Posted - 12/04/2025 : 17:04:41 Odlična strip adaptacija. Šteta što Gera nije crtao ceo strip. Izdanje (barem moj primerak) loše ulepljeno, štedelo se na lepku. |
going going |
Posted - 19/03/2025 : 01:08:01 Originally posted by Pajtos
 Evo poslastice 
Ludilo bas sam se obradovao kad sam ovo video! |
Pajtos |
Posted - 18/03/2025 : 15:17:59  Evo poslastice  |
jagodanbg |
Posted - 23/01/2025 : 11:24:11  |
wesskowaz |
Posted - 17/06/2023 : 18:49:32  |
jaki |
Posted - 25/03/2022 : 00:19:58  Izdavač: System Comics Naslovna strana: Ron Garney Scenario: Matt Kindt / Keanu Reeves Crtež: Ron Garney Format: 160 x 230 mm Povez: meki Boja: kolor Broj strana: 144 |
wesskowaz |
Posted - 20/10/2021 : 17:52:04 Od 22. do 31. oktobra.

|
zlatan bihac |
Posted - 17/10/2018 : 15:12:07 pa dobro, i knjiga 2 UT je u stampi pa bi i ona trebala ubrzo...i nakon toga bi ostale jos samo epizode 5 i 6 i prequel...nece sad to ostati neobjavljeno...sto se vise proda primjeraka knjige 1 i 2, prije cemo dobiti i zavrsetak ovog stripa.. |
sawitch |
Posted - 17/10/2018 : 14:39:51 Originally posted by Albino
Ako System ima neke veze sa UT , uzimam ga jedino ako izbace sve odjednom. Trula je fora da započinju sarijale , ne završavaju a otvaraju sestrinske firme koje izdaju neke sasvim desete naslove (koji i nisu loši) , onda zatvaraju i odustaju od tih novootvorenih firmi(npr.Dagda) i otvaraju nove. Mi mu tu dođemo kao neki lakmus papir.
Apsolutno se slazem. Ja od njih vise nista uzeti necu ukoliko ne bude gotovo. Ali apsolutno nista. |
mikado |
Posted - 17/10/2018 : 13:59:11 Originally posted by Albino
Ako System ima neke veze sa UT , uzimam ga jedino ako izbace sve odjednom. Trula je fora da započinju sarijale , ne završavaju a otvaraju sestrinske firme koje izdaju neke sasvim desete naslove (koji i nisu loši) , onda zatvaraju i odustaju od tih novootvorenih firmi(npr.Dagda) i otvaraju nove. Mi mu tu dođemo kao neki lakmus papir.
+1 |
Albino |
Posted - 17/10/2018 : 13:04:02 Ako System ima neke veze sa UT , uzimam ga jedino ako izbace sve odjednom. Trula je fora da započinju sarijale , ne završavaju a otvaraju sestrinske firme koje izdaju neke sasvim desete naslove (koji i nisu loši) , onda zatvaraju i odustaju od tih novootvorenih firmi(npr.Dagda) i otvaraju nove. Mi mu tu dođemo kao neki lakmus papir. |
wesskowaz |
Posted - 17/10/2018 : 00:23:08 Opa, Gorski! TO se mora pazariti. |
Dr. Zistis |
Posted - 16/10/2018 : 18:12:41 Originally posted by Hercule Poirot
Originally posted by zlatan bihac
UT najavljen od PP, evo ga sad na topicu i stranici systema..
Koja stripovska godina dečki, koja godina...
Da znas  |
axle munshine |
Posted - 16/10/2018 : 18:09:26 Originally posted by feniks
Torpedo - rijec je o knjizi/zbirci prica o Torpedu
Uz napomenu da je graficki doprinos dalo i jos 29 domacih autora...😊
|
feniks |
Posted - 16/10/2018 : 17:44:54 Torpedo - rijec je o knjizi/zbirci prica o Torpedu Ut - vjerovatno je u pitanju kooperacija kao s Adam Vajldom |
Hercule Poirot |
Posted - 16/10/2018 : 16:49:34 Originally posted by zlatan bihac
UT najavljen od PP, evo ga sad na topicu i stranici systema..
Koja stripovska godina dečki, koja godina... |
cerichus |
Posted - 16/10/2018 : 16:29:57 Kakav je ovo Torpedo? Zar nije System objavio sve u one tri knjige? |
zlatan bihac |
Posted - 16/10/2018 : 11:46:10 UT najavljen od PP, evo ga sad na topicu i stranici systema.. |
Poli |
Posted - 16/10/2018 : 10:22:44 Nesto vec izaslo, nesto ce jos... Mozda samo pitanje u vezi ovog Torpeda - da li su te price vec izasle negdje na podrucju ex Yu? Da ne trazim sada po "bespucima stripovskog svemira". 

|
Albino |
Posted - 14/05/2018 : 13:39:55
A možda je Gera tija c/b izdanje?
Možda,zaista ne znam (ali nagađam da su prava kupljena od originalnog izdavača a ne autora) ... ali kad sumiram neka (za mene lično) neprijatna iznenađenja ,vidim da se tu System vrlo visko kotira...Naravno ništa ne obavezuje izdavača da nastavi započetu edicijiu ili da završi započeti serijal, ali u 21.veku- dobu nauke o podacima, biznis analize, dostupnosti informacije svakome putem interneta ,simptomatično mi je da izdavač ispoljava trajnu nesposobnost da proceni bar šta bi moglo ići do kraja i prodati se, u kom obimu i formatu...
|
anto |
Posted - 14/05/2018 : 13:30:44 Originally posted by Albino
System polako ali sigurno ispušava i kod mene. Još par DD giganata i da kompletiram Druunu i Linije Fronta i onda ćao. Ovo je trebalo biti u boji , jeste veliki format ali cb, a vidim cena je kao u boji....i ne ,ovo se ne može porediti sa Valkyrom. Ovde nema originalnog izdanja CB, odmah je rađeno za boju, ne postoji čak ni deluxe format u Francuskoj kao Valkyra CB pa da kažemo da je rađeno kao to izdanje... Još kad sam video da su radili BJuF CB oni ili neki drugarići njihovi zgadilo mi se... Dakle od sad kupujem prvo Fibru(kao što sam uradio sa BJuf)pa ako srpsko izdanje bude bolje lako ću ovo da prodam... A Prokleti...hm...ostaju na tabletu kao divan jedan piratski sken(iako više volim cb nego boju,ovo je za boju i neću da me rade).
rekoh da strip izgleda baš dobro,ali se potpuno slažem da je oriđiđi opcija bolja - B5+boja. Drugar mi je dobio ovaj trejd lično od Gere (stari su ortaci) i to bi zaista bilo to.
A Lokomotiva je izbacila dva cb stripa - BJUF i Poziv;BJUF je stvarno bezveze kako izgleda,a Poziv,koji je i kod francuza izašao bez boje već izgleda sasvim lepo - ovaj strip je u pitanj: https://www.bedetheque.com/serie-54279-BD-Appel.html |