forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Thanos strip na interliberu

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
AlienSB Posted - 09/11/2016 : 19:17:57
Može brzinska pomoć vidio sam na interliberu 2 stripa sa Thanosom na naslovnici, ali nemam pojma ni tko ih izdaje ni koji im je naziv, mislim da su na srpskom,ali nisam siguran.

Nisam tada uzeo pa bi ipak poslao nekog da ih kupi, a malo je teže za objasniti ako ne znaš imena, mislim da je jedan kamenje moći ili tako nešto, google mi baš i ne izlazi u susret
18   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Mr. Bushido Posted - 17/11/2016 : 21:15:20
quote:
Originally posted by AlienSB

Pretpostavljam da preludijum čitam prvi?

Da.
AlienSB Posted - 17/11/2016 : 21:04:34
Pretpostavljam da preludijum čitam prvi?
kasper Posted - 12/11/2016 : 20:06:46
quote:
Originally posted by going going

Jedva cekam nastavak ove diskusije!

ma sta da cekas druze, nabavljaj tanosa i uleci u raspravu .
going going Posted - 12/11/2016 : 19:46:02
Jedva cekam nastavak ove diskusije!
alexts Posted - 12/11/2016 : 18:58:23
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:
Originally posted by alexts

Ne, naivno je u savremenom stripu davati lažni realizam i kvaziozbiljnost superherojskom žanru. Stari Marvel superiorniji je od novijeg.

Ne bih se složio ni s jednom od tvojih tvrdnji.

Superherojski žanr dovoljno je fleksibilan da unutar njega bez problema funkcioniraju ozbiljniji i ležerniji pristupi i teme.

I ne bih govorio o superiornosti starog ili novog Marvela. Svako razdoblje nudi stripove koji su kvalitetni na svoj specifičan način.

Ovo je tačno u teoriji. U praksi, nešto drugačije. Kad stignem, pošto ovde ima interesovanja za stripovske diskusije, u par postova ću probati malo da obrazložim svoje stavove.
Obi-wan Posted - 12/11/2016 : 16:29:30
Meni su ti stari superherojski na nivou Zagora.
Kome odgovara, samo naprijed. Za mene nije...
Uglavnom, lako je malo prelistati, vidjeti kako teče radnja i razgovor - neki ljudi mogu već po tome naslutiti da li im se sviđa.
A Zimski vojnik je zakon.
Mr. Bushido Posted - 12/11/2016 : 16:26:25
quote:

Ne, naivno je u savremenom stripu davati lažni realizam i kvaziozbiljnost superherojskom žanru. Stari Marvel superiorniji je od novijeg.

Ne bih se složio ni s jednom od tvojih tvrdnji.

Superherojski žanr dovoljno je fleksibilan da unutar njega bez problema funkcioniraju ozbiljniji i ležerniji pristupi i teme.

I ne bih govorio o superiornosti starog ili novog Marvela. Svako razdoblje nudi stripove koji su kvalitetni na svoj specifičan način.
DeeCay Posted - 12/11/2016 : 14:43:48
quote:

quote:
Originally posted by Obi-wan
Inače u pitanju su starije priče (čitaj naivno). I mene je privukla naslovnica, ali kada sam vidio šta imu unutra, ipak sam se zadovoljio sa Zimski vojnik 1 i 2 od istog izdavača...

Pojmovi realizam i superherojski strip ne idu zajedno, a?
Možda s našeg aspekta, europskog čitatelja, vjerujem da u Americi to (superherojski žanr) doživljavaju drugačije. Nekako mi se čini da novi marvelautori zaista vjeruju u ozbiljnost i realizam u svojim radovima. obi vjeruje njihovoj iskrenosti i viziji.
DeeCay Posted - 12/11/2016 : 14:25:04
quote:
Originally posted by Mali_Mate

I prodaju se u šestom paviljonu (zaboravio sam kod koga, al ulaz od biritije pa samo ravno i negdje s lijeve strane)

Begen d.o.o.

Zlix Posted - 12/11/2016 : 14:21:07
quote:

+1
kasper Posted - 10/11/2016 : 16:14:53
a kapetan mi je nistavan za ovog tanosa
alexts Posted - 10/11/2016 : 16:09:40
quote:
Originally posted by kasper

nabaljate

+v+j
kasper Posted - 10/11/2016 : 16:07:37
ljudi, tanos je odlican, nabaljate
alexts Posted - 10/11/2016 : 16:05:27
quote:
Originally posted by Obi-wan
Inače u pitanju su starije priče (čitaj naivno). I mene je privukla naslovnica, ali kada sam vidio šta imu unutra, ipak sam se zadovoljio sa Zimski vojnik 1 i 2 od istog izdavača...

ivan_micic Posted - 10/11/2016 : 08:46:07
quote:
Originally posted by Mali_Mate

I prodaju se u šestom paviljonu (zaboravio sam kod koga, al ulaz od biritije pa samo ravno i negdje s lijeve strane)

kaže mi prijatelj da je to štand od Begena
Obi-wan Posted - 10/11/2016 : 08:35:38
quote:
Originally posted by AlienSB

Može brzinska pomoć vidio sam na interliberu 2 stripa sa Thanosom na naslovnici, ali nemam pojma ni tko ih izdaje ni koji im je naziv, mislim da su na srpskom,ali nisam siguran.

Nisam tada uzeo pa bi ipak poslao nekog da ih kupi, a malo je teže za objasniti ako ne znaš imena, mislim da je jedan kamenje moći ili tako nešto, google mi baš i ne izlazi u susret

Uvijek imaš sve izdavače stripova u favorites na browseru pa saznaš šta ima novo za 5 minuta.
Mali_Mate Posted - 09/11/2016 : 23:40:01
alexts Posted - 09/11/2016 : 19:31:46
Rukavica beskraja i Preludijum za istu.

http://www.carobnaknjiga.rs/strip

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000