T O P I C R E V I E W |
Markos |
Posted - 01/03/2019 : 00:23:03 Došlo je vrijeme da izvučemo dobitnike u nagradnoj igri Oscar 2018.
Kao što znate iz dosadašnje prakse, domaće izdavačke kuće nagrađuju najsretnije članove www.stripovi.com koji su sudjelovali u našem izboru za strip godine. Ove godine je sudjelovalo 488 članova, za koje smo pripremili ukupno 15 nagrada koje od ove godine donira, zbog raznoraznih problema oko isporuke i dostave te pojednostavljenja cijelog procesa, isključivo izdavačka kuća Fibra.
Izvlačenje se vrši tako da članovi foruma na ovom topicu napišu jedan broj između 1 i 487. Molimo članove koji budu slali brojeve da paze da brojevi ne bude već izabrani (tj. da ih netko prije njih nije već poslao). Trebamo ukupno 15 brojeva.
Redoslijed članova i nagrada je poznat samo meni i nalazi se u ovoj tablici www.stripovi.com/temp/Oscar2018.xlsx i zaštićen je passwordom. Kad izvlačenje završi, objavit ću password, da se svi uvjere u regularnost izvlačenja.
Hvala svima na sudjelovanju i sretno!
Edit:
Password za excell je, nikad ne biste pogodili, Oscar2018. Dobitnici su:
-----------------------------------------------------------------------------------------------
zalli KOLORKA 122: Ar-Men, živi pakao
Dr. Westax KOLORKA 111: Preživjeli
Whetherpine KOLORKA 105: Čovjek koji nije volio vatreno oružje
PARNJACA 300 KLO_SP 20: 300
ma LOCK FB 1: Locke & Key #1
Giuda Ballerino KOLORKA 120: Tyler Cross
smogy_boy ALBUM KLO_SP 18: Ponos vragova
RadioClash KOLORKA 106: Makaroni!
Yannick Leroc ETER ORKA_SP 31: Eternaut
dema ALBUM ORKA_SP 30: Okrug Essex
emir34 ARAP FB 3: Odrastanje na Bliskom istoku (1985. - 1987.)
axle munshine PR FB 3: Propovjednik: knjiga treća
kapetan KOLORKA 109: Universal War One
Dr. Zistis SND FB 5: Sandman #5
darth-vader ALBUM KLO_SP 19: Daytripper
Kontatkirat ćemo dobitnike u vezi nagrada, ostalim više sreće dogodine.
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
smogy_boy |
Posted - 05/03/2019 : 12:48:17 quote: Originally posted by Manny
84
hvala Manny što si upisao moj broj također hvala FIBRI na nagradi uopće nisam skužio da sam je osvojio srećom me je Alen danas nazvao i uljepšao mi dan, hvala |
Dr. Zistis |
Posted - 04/03/2019 : 20:59:02 Jos jednom hvala onom ko je pogodio "moj broj"...vraticu mu sledece godine |
Macon |
Posted - 04/03/2019 : 19:35:02 Nikad ne dobijem.
Članovi, smanjite vaš broj, previše vas ima. Ali mogučnost je skoro 4%.
Čestitke dobitnicima. |
Felagund |
Posted - 04/03/2019 : 18:48:36 quote: Originally posted by Anto_123
ne znam treba li ali evo 73.
Hvala
Taman strip koji mi je izgledao zanimljivo, ali sam ih previse vec bio uzeo na interliberu pa nije mogao doci na red. |
goksi |
Posted - 02/03/2019 : 11:23:36 Namesteno ponovo. Nista nisam dobio. |
ivanl |
Posted - 01/03/2019 : 22:02:25 Nazalost nije se za cuditi...od koga je. Stvarno bezobrazno. Ne trebs vrijedati konje, te lijepe, pametne i plemenite zivotinje... |
lwood |
Posted - 01/03/2019 : 15:14:31 quote: Originally posted by verab
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Markos
Giuda Ballerino gubi svoju nagradu, a ona ide u ruke prvog sljedećeg dobitnika, broj 73, to je Felagund.
zašto gubi?
quote: Originally posted by Giuda Ballerino
Evo samo da javim da sam iz zajebancije glasovao na Oscaru i dao glas jednom stripu i jednom albumu, nazalost ne znam kojima. Uglavnom danas otvorim inbox i tamo me neki Alen kontaktira da sam osvojio neku nagradu od Fibre i da mu posaljem osobne podatke. Osim sto sam dao podatke i oib kod registracije, nagrada me ne zanima. Je passe la main.
Za dlaku te nisam izbacio sa sajta zauvijek. Ali neko ćeš vrijeme biti na hlađenju, koliko me bude držala ljutnja. Nitko te ne tjera da glasaš, ali glasati iz zajebancije za nešto proizvoljno je glupo i bezobrazno. I još se ideš s tim hvaliti. Konju.
. Aha,ok. |
verab |
Posted - 01/03/2019 : 15:00:38 quote: Originally posted by lwood
Giuda Ballerino gubi svoju nagradu, a ona ide u ruke prvog sljedećeg dobitnika, broj 73, to je Felagund.
zašto gubi?
quote: Originally posted by Giuda Ballerino
Evo samo da javim da sam iz zajebancije glasovao na Oscaru i dao glas jednom stripu i jednom albumu, nazalost ne znam kojima. Uglavnom danas otvorim inbox i tamo me neki Alen kontaktira da sam osvojio neku nagradu od Fibre i da mu posaljem osobne podatke. Osim sto sam dao podatke i oib kod registracije, nagrada me ne zanima. Je passe la main.
Za dlaku te nisam izbacio sa sajta zauvijek. Ali neko ćeš vrijeme biti na hlađenju, koliko me bude držala ljutnja. Nitko te ne tjera da glasaš, ali glasati iz zajebancije za nešto proizvoljno je glupo i bezobrazno. I još se ideš s tim hvaliti. Konju.
|
lwood |
Posted - 01/03/2019 : 14:49:05 quote: Originally posted by Markos
zašto gubi? |
Markos |
Posted - 01/03/2019 : 14:30:29 Giuda Ballerino gubi svoju nagradu, a ona ide u ruke prvog sljedećeg dobitnika, broj 73, to je Felagund. |
DiSkAcH |
Posted - 01/03/2019 : 14:17:47 quote: Originally posted by Whetherpine
OMG, ne mogu vjerovati! Konačno sam i ja dobio nešto! Htio bih se zahvaliti Marku i Fibri na predivnom albumu koji će zauzeti svoje mjesto sa ostalom fibrinom kolekcijom! Zatim dragom kolegi elfak nishu koji je je čudesno odabrao broj 202. Hvala ti puno, bez tebe ovo ne bi bilo moguće! Mojoj voljenoj supruzi koja je vjerovala u mene. Mojoj djeci koja bi sad još trebala spavati a ako ne onda ovo je za vas... jednog dana! I na kraju bi htio čestitati mojoj kćerkici Helli rođendan. Rodila se na današnji dan prije 3 godine! Pusa!
|
axle munshine |
Posted - 01/03/2019 : 10:45:45 Ne mogu da otvorim fajl telefonom, pa ne znam kome da zahvalim za predlozeni dobitni broj. Zapravo, znam. Zahvalnost ide Fibri i Markosu sto svih ovih godina odrzava uspesno ovo glasanje i deli nagrade ucesnicima. Steta je sto su se drugi izdavaci povukli i ne participiraju vise. Ali, to je vec druga prica...
|
Peyo |
Posted - 01/03/2019 : 10:44:08 quote: Originally posted by Dr. Zistis
Ma toooooo
Namještaljka .
Šalim se, čestitka, ima pravde! |
King Warrior |
Posted - 01/03/2019 : 10:28:30 Ken osvojio rekordan broj bodova u kat sveski. Dosadasnji rekord je drzao isto Ken. |
Kum Ruzvelt |
Posted - 01/03/2019 : 10:27:42 quote: Originally posted by Whetherpine
OMG, ne mogu vjerovati! Konačno sam i ja dobio nešto! Htio bih se zahvaliti Marku i Fibri na predivnom albumu koji će zauzeti svoje mjesto sa ostalom fibrinom kolekcijom! Zatim dragom kolegi elfak nishu koji je je čudesno odabrao broj 202. Hvala ti puno, bez tebe ovo ne bi bilo moguće! Mojoj voljenoj supruzi koja je vjerovala u mene. Mojoj djeci koja bi sad još trebala spavati a ako ne onda ovo je za vas... jednog dana! I na kraju bi htio čestitati mojoj kćerkici Helli rođendan. Rodila se na današnji dan prije 3 godine! Pusa!
Za Oskara si se trebao zahvaliti i roditeljima bez kojih sve ovo ne bi bilo moguce.. za Oskara ali za Kolorku 105 je dovoljno i ovo! |
Whetherpine |
Posted - 01/03/2019 : 10:23:11 OMG, ne mogu vjerovati! Konačno sam i ja dobio nešto! Htio bih se zahvaliti Marku i Fibri na predivnom albumu koji će zauzeti svoje mjesto sa ostalom fibrinom kolekcijom! Zatim dragom kolegi elfak nishu koji je je čudesno odabrao broj 202. Hvala ti puno, bez tebe ovo ne bi bilo moguće! Mojoj voljenoj supruzi koja je vjerovala u mene. Mojoj djeci koja bi sad još trebala spavati a ako ne onda ovo je za vas... jednog dana! I na kraju bi htio čestitati mojoj kćerkici Helli rođendan. Rodila se na današnji dan prije 3 godine! Pusa!
|
Tornadomaster |
Posted - 01/03/2019 : 09:46:23 Za četiri broja |
RadioClash |
Posted - 01/03/2019 : 09:39:22 Hvala wesskowazu što je pogodio moj broj i hvala Markosu i Fibri na nagradi. Čestitke svim ostalim dobitnicima. |
Poli |
Posted - 01/03/2019 : 09:30:19 Da, samo za nocne ptice.
|
vknez |
Posted - 01/03/2019 : 09:27:58 Šta je ovo već gotovo????Krenulo iza ponoći i ujutro već gotovo??? |
Kerempir |
Posted - 01/03/2019 : 09:23:51 Čestitke |
Dr. Zistis |
Posted - 01/03/2019 : 09:16:32 Ma toooooo
|
lwood |
Posted - 01/03/2019 : 09:16:18 Namišteno |
supermark |
Posted - 01/03/2019 : 08:01:58 supermark |
Markos |
Posted - 01/03/2019 : 07:53:34 Hvala svima! |