T O P I C R E V I E W |
morski |
Posted - 01/08/2020 : 17:30:05 Ili koji time setting stripa vam odgovara? Da li da bude smešten u prošlosti, sadašnjosti ili budućnosti? Molim vas da u komentarima navedete i vremenske epohe, kao i eventualno neki od oblika vremenske postavke:
- Alternativna istorija, - Ratno okruženje, - Konstruisani svet, - Distopija, - Svet fantazije, - Izmišljeni grad, - Izmišljena zemlja, - Izmišljeni krosover, - Izmišljena lokacija, - Fiktivni univerzum, - Buduća istorija, - Imaginarni svet, - Mitsko mesto, - Paralelni univerzum, - Planete u naučnoj fantastici, - Simulirana stvarnost, - Virtuelna realnost, - Utopija.
Ako nešto nije navedeno, dopiši Hvala.
P. S. Možete navesti i geografsku lokaciju koju preferirate. U stripu, naravno |
1 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
DiSkAcH |
Posted - 01/08/2020 : 19:12:38 Glasao sam za budućnost jer mi je SF najdraži i vidim moram odabrat samo 1. Ali volim sve, od birača nema *ebača. Meni je bitno da mi je priča napeta, a bila to prošlost, budućnost, sadašnjost, fantasy, SF, horor, humoristični...štogod...nebitno, sve daj, sve može. :D Glupo mi se ograničavat jer mislim da time samo gubim. |
|
|