T O P I C R E V I E W |
vukozec |
Posted - 23/12/2020 : 10:35:54 Topic za nabaciti što trenutno čitate ili planirate uskoro pročitati.
Evo moj paket za preživljavanje godišnjeg/školskih praznika koji sam ponio u poluizolaciju u Dalmaciji
Stranci su moji i namijenjeni ženi, ostalo posuđeno u knjižnici i birano po ukusu punice :) |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Shaner |
Posted - 23/04/2021 : 09:53:01 quote: Originally posted by Red Marquis
quote: Originally posted by jagodanbg
Zero mi je otkrovenje. Pisao sam na nekoj temi vec da sam se dvoumio da li uzeti ili ne, da ni meni na osnovu zavira i opisa nije delovao nesto spec...au kako sam se prevario...sada ga zelim sto vise!
Imaš u Alan Fordu od Agarthi Comicsa Zera - Zaboravi moje ime, Dekara ne planira taj da objavi, tako da prepuručujem ti da uzmeš i to.
Šteta, ali hvala na informaciji. Nabavit ću onda i ja Agarthijevo izdanje.
|
Red Marquis |
Posted - 22/04/2021 : 22:15:33 quote: Originally posted by jagodanbg
quote: Originally posted by Red Marquis
Zero mi je otkrovenje. Pisao sam na nekoj temi vec da sam se dvoumio da li uzeti ili ne, da ni meni na osnovu zavira i opisa nije delovao nesto spec...au kako sam se prevario...sada ga zelim sto vise!
Imaš u Alan Fordu od Agarthi Comicsa Zera - Zaboravi moje ime, Dekara ne planira taj da objavi, tako da prepuručujem ti da uzmeš i to.
Ne znam kako bi mi posle ovoga legao taj prevod, sleng, ijekavica..
Veruj da valja, iako jeste Đole postavio standard s Lavirintovim. Nećeš dobiti srpsku varijantu, pa il to il uči italijanski |
Peyo |
Posted - 22/04/2021 : 22:05:05 quote: Originally posted by jagodanbg Ne znam kako bi mi posle ovoga legao taj prevod, sleng, ijekavica..
Ovaj od CRŠ-a mi je jako dobar. |
jagodanbg |
Posted - 22/04/2021 : 21:12:24 quote: Originally posted by Red Marquis
Ne znam kako bi mi posle ovoga legao taj prevod, sleng, ijekavica.. |
john connor |
Posted - 22/04/2021 : 20:36:15 Hvala na odgovoru. |
Red Marquis |
Posted - 22/04/2021 : 20:34:11 quote: Originally posted by john connor
Jel rekao negde da nece da ga objavi?
Na forumu ne. Meni lično da. @Paka Mislim 11. 12 ako se Macerie Prime koji je izašao vol 1 i vol 2 računa odvojeno. |
Paka01 |
Posted - 22/04/2021 : 20:13:48 Koliko je Zero uopće objavio knjiga sveukupno? |
john connor |
Posted - 22/04/2021 : 20:11:56 Jel rekao negde da nece da ga objavi? |
Red Marquis |
Posted - 22/04/2021 : 20:09:34 quote: Originally posted by jagodanbg
Imaš u Alan Fordu od Agarthi Comicsa Zera - Zaboravi moje ime, Dekara ne planira taj da objavi, tako da prepuručujem ti da uzmeš i to. |
jagodanbg |
Posted - 22/04/2021 : 19:40:50 Zero mi je otkrovenje. Pisao sam na nekoj temi vec da sam se dvoumio da li uzeti ili ne, da ni meni na osnovu zavira i opisa nije delovao nesto spec...au kako sam se prevario...sada ga zelim sto vise! |
Paka01 |
Posted - 22/04/2021 : 19:12:51 A lipoga vrimena Piva, strip, priroda... Di ćeš bolje. Btw, sad me podsjetilo - Udruga CRŠ će izbaciti drugu Zerocalcareovu knjigu u 11. misec. |
vukozec |
Posted - 22/04/2021 : 19:08:52 Bravo dečki, živili :) |
Peyo |
Posted - 22/04/2021 : 18:52:37 Ja čitam, Zerocalcare: Pasančevo proročanstvo.
Ludilo od stripa, otkačeno 100%. Puno zabavnije nego mi se činilo na temelju zavira. |
jagodanbg |
Posted - 22/04/2021 : 18:24:33 |
Dexters |
Posted - 21/04/2021 : 22:09:15 |
marin92 |
Posted - 21/04/2021 : 21:39:39
Planiram pročitat
[url=https://postimages.org/][/url] |
vukozec |
Posted - 21/04/2021 : 20:49:28
|
vukozec |
Posted - 27/01/2021 : 21:14:24 |
going going |
Posted - 27/01/2021 : 18:59:34 quote: Originally posted by DiSkAcH
Nakon Farscape-a, napokon je doša na red i Padorin Cassidy. :)
Odlican izbor! Javi utiske obavezno! |
DiSkAcH |
Posted - 26/01/2021 : 13:29:37 Nakon Farscape-a, napokon je doša na red i Padorin Cassidy. :) |
BeaGea |
Posted - 25/01/2021 : 10:54:14 quote: Originally posted by Shaner
quote: Originally posted by BeaGea
quote: Originally posted by vukozec
quote: Originally posted by anto
sranje od stripa
Da? Aronofsky snima jako dobre filmove. Sad sam zaintrigiran za strip :)
I ovo je po filmu, koji je isto njegov. Dobro je ovo, samo nije za širu i površnu publiku koja traži zabavu.
Meni i nije baš dobro, tek prolazno. A ni taj film mu nije baš za pohvaliti.
Baš o tome se i govori pa mi je zanimljivo, što je stvarno prolazno i jel išta što postoji ustvari nije prolazno. Po meni je sve prolazno, samo ovisi koliko te što dotakne. Ono što nas dotakne je ono što nas zanima, a ako nas ne zanima neće nas ni dotaknuti što god da to bilo.
A inače kakvi su ti njegovi filmovi, posebno Pi i Fontana života? Meni su Fontana i Noje baš privukli svojim promišljanjem o pogledu na život. |
Shaner |
Posted - 25/01/2021 : 10:48:45 quote: Originally posted by BeaGea
quote: Originally posted by vukozec
sranje od stripa
I ovo je po filmu, koji je isto njegov. Dobro je ovo, samo nije za širu i površnu publiku koja traži zabavu.
Meni i nije baš dobro, tek prolazno. A ni taj film mu nije baš za pohvaliti.
|
BeaGea |
Posted - 25/01/2021 : 10:26:46 quote: Originally posted by vukozec
sranje od stripa
I ovo je po filmu, koji je isto njegov. Dobro je ovo, samo nije za širu i površnu publiku koja traži zabavu. |
vukozec |
Posted - 25/01/2021 : 09:56:34 quote: Originally posted by anto
sranje od stripa
Da? Aronofsky snima jako dobre filmove. Sad sam zaintrigiran za strip :) |
DiSkAcH |
Posted - 25/01/2021 : 09:50:24 Samo da dodam da sam i dalje laganini na Farscape-u, prešao sam na skenove jer mi je predobar (za ovo što mi fali). Nema puno, mislim da ću napisat jedan kratki rivju. |