T O P I C R E V I E W |
Paka01 |
Posted - 13/01/2021 : 14:17:04 Ehej ljudi, živili! Ovako, s obzirom da solar više nije na forumu (a nadam se da će se vratiti), trenutno možete i meni slati recenzije. Šaljite ih na mail: mili.roscic@gmail.com
Gotovo sigurno neću moći držati solarov tempo i ne mogu obećati koliko ću često stići objavljivati recenzije, ali potruditi ću se da bude kako-tako redovito. Jedna stvar koju vas molim je da kad šaljete recenzije, slike nemojte ubacivati direktno u word fajl, već ih pošaljite kao zasebne .jpg datoteke. Ili ako ih već svakako ubacujete u word, pošaljite ih uz to i ovako odvojeno.
Eto, za sva ostala pitanja sam tu. |
6 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Jerry Krause |
Posted - 14/01/2021 : 14:56:08 quote: Originally posted by drogsy
quote: Originally posted by DeeCay
Ja se mogu sad aktivnije uključiti tako da možemo to odraditi kako treba?
Kako sad to? Ostavili te žena i djeca?
Ma nije to, ja mu poslao jedan mail s vijestima ovdje i Dee nam se smilovao. :) |
drogsy |
Posted - 14/01/2021 : 14:47:34 quote: Originally posted by DeeCay
Ja se mogu sad aktivnije uključiti tako da možemo to odraditi kako treba?
Kako sad to? Ostavili te žena i djeca? |
DeeCay |
Posted - 14/01/2021 : 12:39:49 quote: Originally posted by Paka01
Može, nisam ni znao za taj mail ajd mi pošalji podatke na PM molim te kad stigneš pa ćemo se dogovoriti oko redoslijeda, kako ćemo i šta ćemo.
Tamo se gore nalaze recenzije koje još nismo objavili. Solar je to hendlao uglavnom, a vidim da ima još od ljeta nekih. Šaljem pm... |
BeaGea |
Posted - 14/01/2021 : 12:39:48 Bravo dečki! |
Paka01 |
Posted - 14/01/2021 : 12:28:22 Može, nisam ni znao za taj mail ajd mi pošalji podatke na PM molim te kad stigneš pa ćemo se dogovoriti oko redoslijeda, kako ćemo i šta ćemo. |
DeeCay |
Posted - 14/01/2021 : 12:26:55 quote: Originally posted by Paka01
Ehej ljudi, živili! Ovako, s obzirom da solar više nije na forumu (a nadam se da će se vratiti), trenutno možete i meni slati recenzije. Šaljite ih na mail: mili.roscic@gmail.com
Gotovo sigurno neću moći držati solarov tempo i ne mogu obećati koliko ću često stići objavljivati recenzije, ali potruditi ću se da bude kako-tako redovito. Jedna stvar koju vas molim je da kad šaljete recenzije, slike nemojte ubacivati direktno u word fajl, već ih pošaljite kao zasebne .jpg datoteke. Ili ako ih već svakako ubacujete u word, pošaljite ih uz to i ovako odvojeno.
Eto, za sva ostala pitanja sam tu.
E, a da šalju na zajednički email koji smo otvorili sa solarom? reckestripovicom.gmail.com
Ja se mogu sad aktivnije uključiti tako da možemo to odraditi kako treba? |
|
|