T O P I C R E V I E W |
Strip-Agent |
Posted - 05/11/2021 : 19:30:05 Poštovani, Strip-agent će biti na ovogodišnjem Interliberu na svojoj uobičajenoj poziciji u paviljonu 6. Veselimo se vašoj posjeti.
No, kako nisu svi koji to žele u mogućnosti doći na Interliber, u našoj će se web trgovini (od ponedjeljka) istovremeno odvijati Interliber akcija na naša izdanja! (I nova! 😉 )
Uživajmo u stripu! |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
DiSkAcH |
Posted - 27/11/2021 : 14:32:15 I bio sam u krivu, 21 i 22 su definitivno nastavci (pročitao upravo), ali i kraj 20-e epizode je OK sam za sebe. I kad su se svi repovi riješili u 22-oj epizodi, opet je pokazano da to vj nije kraj... Sada kad sam to sve pročitao, moram priznat da je vrlo čudan Bernardov potez da nije izdao još i te dvije epizode (trenutno je baš sada u studenome izašla 23-a epizoda, ali kako je riječ o diptisima, onda ima smisla izdavati samo po dvije epizode, ostalo je mučenje :D), baš je mogao. Neznam ima li tu nekih problema sa pravima pošto se promjenio scenarist... |
udarnik007 |
Posted - 27/11/2021 : 13:41:02 quote: Originally posted by DiSkAcH
quote: Originally posted by udarnik007
quote: Originally posted by DiSkAcH
WTF! Sad mi došla četiri zadnja broja Larga Wincha kad na kraju broja 20 fino piše nastavlja se... Koja pljuska! Tko zna hoće li to Strip Agent nastaviti pošto se mijenjao scenarist...
A da? Nije završena ta epizoda? Pa kako, do sada je išlo da je svaka epizoda u 2 toma. A dobro, tu su uvijek skenovi ako ih Bernard ne izda. Kupio sam ih i ja, LW mi je super. BTW, vratio se onaj Millenium komplet od 298kn.
I ja sam iznenađen. Ali, što je tu je, valjda će i to izbaciti jednom. Largo je zakon!
Evo jutros sam pročitao i meni je LW odličan kao i uvjek uz natrposječno dobar crtež žarkih boja. No, jesi ti pročitao te zadnje 4 epizode, jer se fino vidi da to je kraj tog diptiha, ali zbog neću napisat čega piše nastavit će se, dakle nema straha. Bacio sam oko čak i na sken 21 i 22 epizode i ovako brzinski sam samo preletio i ne bih rekao da su direktan nastavak, tj da je to nastavak iste priče. Čak izgleda da više nije jedna priča u dvije epizode, nego ispada da je jedna po epizodi. Ali ovo ću potvrdit/opovrgnut kada pročitam i budem siguran.
Hvala na infu, nisam pročitao nego sam samo brzinski preletio i vidio da piše "nastavit će se..." Na čitanje dolazi na red za blagdane nastavljalo se ili ne. |
DiSkAcH |
Posted - 27/11/2021 : 11:24:33 quote: Originally posted by udarnik007
WTF! Sad mi došla četiri zadnja broja Larga Wincha kad na kraju broja 20 fino piše nastavlja se... Koja pljuska! Tko zna hoće li to Strip Agent nastaviti pošto se mijenjao scenarist...
A da? Nije završena ta epizoda? Pa kako, do sada je išlo da je svaka epizoda u 2 toma. A dobro, tu su uvijek skenovi ako ih Bernard ne izda. Kupio sam ih i ja, LW mi je super. BTW, vratio se onaj Millenium komplet od 298kn.
I ja sam iznenađen. Ali, što je tu je, valjda će i to izbaciti jednom. Largo je zakon!
Evo jutros sam pročitao i meni je LW odličan kao i uvjek uz natrposječno dobar crtež žarkih boja. No, jesi ti pročitao te zadnje 4 epizode, jer se fino vidi da to je kraj tog diptiha, ali zbog neću napisat čega piše nastavit će se, dakle nema straha. Bacio sam oko čak i na sken 21 i 22 epizode i ovako brzinski sam samo preletio i ne bih rekao da su direktan nastavak, tj da je to nastavak iste priče. Čak izgleda da više nije jedna priča u dvije epizode, nego ispada da je jedna po epizodi. Ali ovo ću potvrdit/opovrgnut kada pročitam i budem siguran. |
udarnik007 |
Posted - 14/11/2021 : 20:20:46 quote: Originally posted by DiSkAcH
I ja sam iznenađen. Ali, što je tu je, valjda će i to izbaciti jednom. Largo je zakon! |
DiSkAcH |
Posted - 14/11/2021 : 20:17:18 quote: Originally posted by udarnik007
A da? Nije završena ta epizoda? Pa kako, do sada je išlo da je svaka epizoda u 2 toma. A dobro, tu su uvijek skenovi ako ih Bernard ne izda. Kupio sam ih i ja, LW mi je super. BTW, vratio se onaj Millenium komplet od 298kn. |
Peyo |
Posted - 14/11/2021 : 20:04:38 Zašto ne bi ako je prodaja dobra ... |
udarnik007 |
Posted - 14/11/2021 : 19:52:30 WTF! Sad mi došla četiri zadnja broja Larga Wincha kad na kraju broja 20 fino piše nastavlja se... Koja pljuska! Tko zna hoće li to Strip Agent nastaviti pošto se mijenjao scenarist... |
DiSkAcH |
Posted - 11/11/2021 : 11:52:19 Nego gledam npr BG-ov komplet Milleniuma na S-A webshopu, do mislim jučer je bio komplet (6 brojeva) za 298kn, a sada je akcija za IL samo pojedinačno i samo na 30% popusta.
|
delboj |
Posted - 10/11/2021 : 13:40:35 Da li je izašlo još nešto osim ovog na njihovoj stranici?
Largo Vinč 17-20 Artiljerke 1 Soda 6-8 |
sumohrvat |
Posted - 08/11/2021 : 16:34:58 Ja ti idem u srijedu Diskach pa mi pošalji na viber ako ti šta treba... |
BeaGea |
Posted - 08/11/2021 : 15:45:06 Zar ste vi stvarno pomislil da ce ubaciti u internet ponudu hrpu bonelijane po cijeni 5-10 kuna?
Ajde dobro |
DiSkAcH |
Posted - 08/11/2021 : 15:10:57 quote: Originally posted by Oki
Da, popusti tu ti, samo je pisalo na FB da će biti i svi novonajvljeni naslovi, a njih nema još. :(
Ma ne samo najnoviji…apsulutno sva kiosk izdanja su po punoj cijeni.
Pa mislim da ih još nijednom nisu stavili na webshopu na neki popust (neka me netko ispravi). Ni ovo drugo nije ni blizu IL popusta uživo, za te popsute (kiosk 5-10kn, ostalo do 20kn naviše) ćeš morati skoknut do Velesajma, tj pričekaj da se javi netko ko je bio gore sutra. |
Oki |
Posted - 08/11/2021 : 15:00:21 quote: Originally posted by DiSkAcH
Da, popusti tu ti, samo je pisalo na FB da će biti i svi novonajvljeni naslovi, a njih nema još. :(
Ma ne samo najnoviji…apsulutno sva kiosk izdanja su po punoj cijeni. |
DiSkAcH |
Posted - 08/11/2021 : 12:52:28 Da, popusti tu ti, samo je pisalo na FB da će biti i svi novonajvljeni naslovi, a njih nema još. :( |
RaoulDuke |
Posted - 08/11/2021 : 12:45:02 quote: Originally posted by Oki
U web trgovini još ništa od popusta?
Kako nema? Popusti su isti kao i što su nedavno bili. |
Oki |
Posted - 08/11/2021 : 12:31:04 U web trgovini još ništa od popusta? |
anto |
Posted - 07/11/2021 : 23:06:19 quote: Originally posted by Red Marquis
FRNCK će ti se svideti Anto, samo da znaš, skroz zabavno. I ja čekam da jednom padne popust za to.
ne sumnjam u to. |
Red Marquis |
Posted - 07/11/2021 : 14:16:48 FRNCK će ti se svideti Anto, samo da znaš, skroz zabavno. I ja čekam da jednom padne popust za to. |
delboj |
Posted - 07/11/2021 : 11:15:10 Osim ovoga na slici u najavi su i nekakve Artiljerke. |
anto |
Posted - 07/11/2021 : 11:10:11 quote: Originally posted by DiSkAcH
Pa stavio sam vam S-A najave u onaj Interliber topic, Anto je pitao i tamo dobio odg...ali nije čitao.
hvala ti prijatelju,i stvarno ne videh ovo na temi IL,ali kako i da vidim pored tvoje i Edove prepirke??
inače,super za Luku,Sodu i Larga. Doduše,Luku uzimam na prvu,a Sodu i Larga na drugu (iliti kad budu na akciji).Voleo bih i Frncka,ali on nije (koliko znam) bio na nekim takvim akcijama poput pomenuta dvojca. U stvari,barem što se mene tiče,velika je šteta što sve ove stvari nisu išle integralno,jer su mi preskupe u albumskoj formi.
'nači Sami i Teksonja ništa?
edit:sad opet bacih pogled na AF sajt,da slučajno Frnk nije pojeftinio;ali tuki,soma i 400 po albumu - za prva 4 bezmalo 50 jura.Mnogo bre.
editedit:pojavio se prošle godine i integral - možda se ČK odluči da izda FRNCK-a. |
velka031 |
Posted - 07/11/2021 : 10:53:16 quote: Originally posted by doom
Villin tex na cekanju dok se izdaju nekakve djecje bojanke.. pa svasta
+1 |
DiSkAcH |
Posted - 07/11/2021 : 10:24:42 Pa stavio sam vam S-A najave u onaj Interliber topic, Anto je pitao i tamo dobio odg...ali nije čitao.
Evo opet:
|
delboj |
Posted - 07/11/2021 : 09:50:38 quote: Originally posted by ReemCP
Kad će "Luka" br.4 ?
Idu 4, 5 i 6. |
Sr77777 |
Posted - 07/11/2021 : 00:06:22 Hoće li i ove godine izać Zagorove plave HC knjige ?
|
doktor78 |
Posted - 06/11/2021 : 23:09:06 quote: Originally posted by DRAŽEN
Da li će biti i Bonelija po 10 kuna na prodaji preko weba?
Teško... |