forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 BOOKA

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Markos Posted - 23/03/2022 : 19:44:58

U Zagrebu se od 24. do 27.3. održava Booka, sajam knjige i stripa. Zbog još uvijek aktualnih COVID restrikcija, Fibra ove godine neće fizički sudjelovati na sajmu nego ćemo za vrijeme trajanja sajma imati prigodne popuste na našem webshopu! Navratite i nagradite se kvalitetnim stripovskim štivom!

https://www.fibra.hr/
22   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
ivanl Posted - 27/03/2022 : 00:46:13
quote:
Originally posted by Paka01

Bio ja danas popodne, tragedija. Sve skupa možda 10 posjetitelja. Kupio dvije knjige i to je to.

Makar i ista...
A ovdi doli?
Kua!
Paka01 Posted - 26/03/2022 : 18:08:03
Bio ja danas popodne, tragedija. Sve skupa možda 10 posjetitelja. Kupio dvije knjige i to je to.
Peyo Posted - 26/03/2022 : 13:43:02
Thnx frende !

Zanimalo me prije svega ima li kod nekoga izdanja BG-a, SA ili Fibre, ali koliko vidim nema pa mi je to dragocjena informacija.

don_draper Posted - 26/03/2022 : 13:29:48
quote:
Originally posted by Peyo

Da li je netko bio na sajmu?

Ako je, čega ima od stripova i pošto?

CRS ima na popustu do 20% svoja izdanja, sad je i izbacen 47 Ronin. Prije su znali imati strane stripove na sajmu, ali ove godine nemaju.

VBZ ima 40-50 kn jeftinije stripove iz svoje naklade. Zao mi je sto sam uzeo Sabrinu prije tjedan dana, sad je 20% jeftinija.

Ima jedan stand sa stranim izdanjima, uglavnom tradeovi od DC i Marvela, uz poneki Vertigo naslov. Imaju i par deluxe izdanja, zapazio sam Flashpoint i Killing Joke. Cijene ne znam
Ima jos jedan stand pored VBZ-a par stripova, ali nista u znacajnim kolicinama.

Rockmark i Sandorf imaju ponesto svojih stripova, klasicni popusti do 20%.

Sve u svemu lijepa prigoda, ali sveukupno nema neke posebne ustede (u odnosu na druge sajmove i internet popuste) niti ponude. Nadam se da ce ipak neke naredne Booke okupiti vise izdavaca i jacu ponudu.
Peyo Posted - 25/03/2022 : 10:41:36
Da li je netko bio na sajmu?

Ako je, čega ima od stripova i pošto?
Peyo Posted - 24/03/2022 : 22:59:41
Taj imgur nema neko povećanje?
Mr. Bushido Posted - 24/03/2022 : 22:44:39
quote:
Originally posted by corto33

quote:
Crtani Romani Šou vam s ponosom predstavljaju “47 ronina”!
Bezvremensku japansku legendu o odanim japanskim ratnicima i njihovom epskom pothvatu da osvete svog gospodara u strip su pretvorili autori Mike Richardson (Star Wars: Crimson Empire) i Stan Sakai (Usagi Yojimbo) pod uredničkim vodstvom Kazua Koikea (manga Lone Wolf and Cub). "Poznavati ovu priču znači poznavati Japan", a u ovom deluxe izdanju stripa ćete moći upoznati višestruko ekraniziranu priču kao i galeriju naslovnica, dodatne crteže i iscrpne materijale o nastanku stripa.
Strip “47 ronina” tiskan je na 152 stranice u tvrdom uvezu, a cijena mu je 120 kuna!
Knjiga se može kupiti već danas na Sajmu knjige i stripa BOOKA, a od sutra u strip knjižarama Torpedo Comics Zagreb i Asteroid B612.

ivanl Posted - 24/03/2022 : 21:41:59
quote:
Originally posted by corto33

quote:
Bezvremensku japansku legendu o odanim japanskim ratnicima i njihovom epskom pothvatu da osvete svog gospodara u strip su pretvorili autori Mike Richardson (Star Wars: Crimson Empire) i Stan Sakai (Usagi Yojimbo) pod uredničkim vodstvom Kazua Koikea (manga Lone Wolf and Cub). "Poznavati ovu priču znači poznavati Japan", a u ovom deluxe izdanju stripa ćete moći upoznati višestruko ekraniziranu priču kao i galeriju naslovnica, dodatne crteže i iscrpne materijale o nastanku stripa.
Strip “47 ronina” tiskan je na 152 stranice u tvrdom uvezu, a cijena mu je 120 kuna!
Knjiga se može kupiti već danas na Sajmu knjige i stripa BOOKA, a od sutra u strip knjižarama Torpedo Comics Zagreb i Asteroid B612.

Lijepo!
corto33 Posted - 24/03/2022 : 21:06:25
quote:
Poli Posted - 24/03/2022 : 19:16:06

ova ovdje povise ;D

Peyo Posted - 24/03/2022 : 15:24:50
quote:
Originally posted by Poli

Kako proljece krenulo... krenu mi suze same na oci.

Neka tužna priča?
Poli Posted - 24/03/2022 : 15:22:17

Kako proljece krenulo... krenu mi suze same na oci.

Peyo Posted - 24/03/2022 : 15:07:28
Da nisi zaljubljen?
prop_ovednik Posted - 24/03/2022 : 14:49:00
Ako te tješi, ni ja sebe nisam baš skužija... :)
jaki Posted - 24/03/2022 : 14:29:40
Ne znam...stvarno te ne mogu skužit?
90 kuna poštarine ti je već dovoljno da odustaneš.
Tako si mogao naručiti iz neke HR striparnice
prop_ovednik Posted - 24/03/2022 : 14:23:52
Ma je, nisam uopće razmišljao. Jednostavno san sidija na laptopu, taman zaradija koju kunu s posla i naručija drito od njih. Oko 90kuna je poštarina ispala + ta carina. Jebiga, nije dobra ideja prije prve kave naručivati stripove...
DiSkAcH Posted - 24/03/2022 : 14:16:43
quote:
Originally posted by prop_ovednik

Moram priznati da sam danas naivan ispao. Naručio sam od čarobne Talične, došli lipo, ali oderala me carina za dodatnih 150 kuna... Nisam očekivao, neću vas lagati...
A ode san isto napravija sitnu narudžbu, nemoš protiv toga...

?
Što si naručio direkt sa njihovog sajta, a iz Hr si?
Pa to ti je vj najskuplja opcija....kolika je uopće poštarina za takav pothvat?
jaki Posted - 24/03/2022 : 14:16:11
Naručio si van EU i nisi očekivao carinu?
prop_ovednik Posted - 24/03/2022 : 13:56:41
Moram priznati da sam danas naivan ispao. Naručio sam od čarobne Talične, došli lipo, ali oderala me carina za dodatnih 150 kuna... Nisam očekivao, neću vas lagati...
A ode san isto napravija sitnu narudžbu, nemoš protiv toga...
ivanl Posted - 24/03/2022 : 13:45:14
quote:
Originally posted by prop_ovednik

Taman kad pomisliš da si gotov za ovaj mjesec, uleti još nešto :)

Nema tu pomoci nikakve! Nikad dosta. Ma koliko 'uputnica' sakupio, pomoci nema. Autoimuna, cijelozivotna bolest...
Ne postoji doktor za to.
petarStripovi10 Posted - 24/03/2022 : 11:37:49
https://www.nacional.hr/stize-nam-booka-sajam-knjige-i-stripa-evo-sto-ceka-posjetitelje/
https://www.tportal.hr/kultura/clanak/stize-booka-sajam-knjige-i-stripa-evo-sto-ceka-posjetitelje-20220319
prop_ovednik Posted - 24/03/2022 : 09:21:02
Taman kad pomisliš da si gotov za ovaj mjesec, uleti još nešto :)

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000