T O P I C R E V I E W |
OZ Comics |
Posted - 01/09/2023 : 10:45:55 Ekipa, pozdrav još jednom. Mislim da je vrijeme da otvorim i službenu temu za Oz Comics.
Dakle tema koja će služiti za dijeljenje informacija o novim izdanjima, partnerima, događanjima... za Vaša pitanja, sugestije, kritike, pohvale...
Za prvu knjigu The Kong Crewa znate da je izašla. Izdanja OZ Comicsa možete nabaviti u: 1. HR - SNK, Babilon, Striparnica Columbo, SKAB, Bookara, Tvoja knjiga, Superknjižara, Hoću knjigu, Menart, Rockmark, Znanje 2. SLO - Buch 3. SRB - Alan Ford, Darkwood 4. BIH - Tarantula
Pregovori su u tijeku s drugim prodajnim mjestima... više informacija uskoro.
Druga knjiga The Kong Crewa bi trebala izaći na proljeće slijedeće godine jer autor upravo radi na posljednjem nastavku priče.
Sad kad smo riješili te generalije, ajmo malo o slijedećim izdanjima. Ako sve prođe po planu (Murphy gledam te), do kraja godine bi trebala izaći još dva izdanja: 1. Vrana Jamesa O' Barra - gallery 13 izdanje s dosta dodataka 2. Čuvari Masera Massimiliana Frezzata - integral koji će sadržavati svih 6 albuma originalnog serijala
Toliko za sada. Za kraj da se malo pohvalim i člankom u Jutarnjem listu.
https://www.jutarnji.hr/kultura/art/kultni-underground-strip-konacno-i-kod-nas-pripremamo-hrvatsko-izdanje-vrane-a-to-je-samo-pocetak-15369995
Zapratite nas na facebooku: https://www.facebook.com/profile.php?id=100090905601890
Pozdrav, Ozren
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
DiSkAcH |
Posted - 30/10/2024 : 14:32:33 Fino za Flash Gordona, ja imam titanova prva 3 od Alexa Raymonda, jest da su mi skoro pa necitljivi danas, svakako bi uzeo ovaj od Dana da probam. ;) Format je odlican. za razliku od ck nebuloze sa jungle jimom. |
alexts |
Posted - 29/10/2024 : 21:07:07 Znam šta si mislio, ali zar ne vidiš neslaganje - poslednja epizoda u YU je iz 65-e, a objavljivane su i epizode iz 70-ih. Zanemarimo autore, govorimo o nedeljnom novinskom Flašu, uopšte. |
delboj |
Posted - 29/10/2024 : 19:31:41 Aha, nisam skontao šta si napisao. Ja sam mislio na nedjeljne epizode Flaša Gordona inače, bez obzira na autore. |
alexts |
Posted - 29/10/2024 : 19:11:39 quote: Originally posted by delboj
Bile su i nedjeljne i dnevne, ali više dnevne.
Pa ako su bile nedeljne, a Den Beri je počeo da ih radi 1968-e, kako je onda poslednja objavljena iz 1965-e? |
delboj |
Posted - 29/10/2024 : 18:30:35 Bile su i nedjeljne i dnevne, ali više dnevne. |
alexts |
Posted - 29/10/2024 : 17:09:36 quote: Originally posted by delboj
quote: Originally posted by OZ Comics
quote: Originally posted by delboj
Znači epizoda koja vjerovatno nije dosad objavljena na prostoru bivše Jugoslavije.
Mislim da do sada nije obljavljena, ali ne bih se to usudio tvrditi. Sigurno postoji netko stručniji tko to može potvrditi/opovrgnuti.
Nema detaljnijeg spiska od ovog forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=46126
Posljednja nedjeljna epizoda objavljena u Jugoslaviji bila je iz 1965. Ne vjerujem da mi je promaklo neko izdanje u kome su mogle ići te novije epizode. U Malim novinama su išle jedino neke iz 1958. Kasnije ne.
Zar nisu u PZ bile nedeljne epizode Dena Berija? |
OZ Comics |
Posted - 29/10/2024 : 15:28:01 quote: Originally posted by delboj
Znači epizoda koja vjerovatno nije dosad objavljena na prostoru bivše Jugoslavije.
Mislim da do sada nije obljavljena, ali ne bih se to usudio tvrditi. Sigurno postoji netko stručniji tko to može potvrditi/opovrgnuti.
Posljednja nedjeljna epizoda objavljena u Jugoslaviji bila je iz 1965. Ne vjerujem da mi je promaklo neko izdanje u kome su mogle ići te novije epizode. U Malim novinama su išle jedino neke iz 1958. Kasnije ne.
Super! Po prvi put u našem gradu Ton Filmovi!!... ovaj Dan Barryjev Flash Gordon! |
delboj |
Posted - 29/10/2024 : 12:25:07 quote: Originally posted by OZ Comics
Posljednja nedjeljna epizoda objavljena u Jugoslaviji bila je iz 1965. Ne vjerujem da mi je promaklo neko izdanje u kome su mogle ići te novije epizode. U Malim novinama su išle jedino neke iz 1958. Kasnije ne. |
vice |
Posted - 28/10/2024 : 21:29:36 Afro Samurai i Raptori!!! Bravo, ekipa! |
OZ Comics |
Posted - 28/10/2024 : 19:58:32 quote: Originally posted by delboj
Mislim da do sada nije obljavljena, ali ne bih se to usudio tvrditi. Sigurno postoji netko stručniji tko to može potvrditi/opovrgnuti. |
delboj |
Posted - 28/10/2024 : 19:31:09 Znači epizoda koja vjerovatno nije dosad objavljena na prostoru bivše Jugoslavije. |
OZ Comics |
Posted - 28/10/2024 : 19:28:37 quote: Originally posted by delboj
quote: Originally posted by 5ypo
Je l' Flas Gordon od Berija u boji? Koji je format? Ovo je za mene izdanje godine.
Smrtonosni planet će biti u boji jer se radi o nedjeljnim tablama. Presotala dva su crno-bijeli. Stripovi će biti u položenom formatu 28 X 26
Je li to S115 The Death Planet – February 14, 1971 – May 2, 1971?
Tako je. To je jedna od priča u knjizi i objavljena je u navedenom vremenskom rasponu. Cijela knjiga sadrži nedeljne table od 30.7.1967 do 18.7.1971. |
Bachy |
Posted - 28/10/2024 : 18:11:50 quote: Originally posted by OZ Comics
Još par teasera za izdanja koja su u pripremi:
1. Eric Herenguel: The Kong crew knjiga 2 - nastavak i završetak sage o Kong Crewu 2. Dan Barry Flash Gordon: Ledeni grad, Smrtonosni planet i Izgubljeni kontinent - novinski stripovi o legendarnom junaku Flashu Gordonu 3. Luis Sepulveda i Cever: Galeb i mačka koja ga je naučila letjeti - predivno nacrtana moderna basna jednog od najpoznatijih čileanskih pisaca 4. Jeff Smith: Bone saga - knjige 1-3 - cjelovita Bone saga podijeljena u tri trilogije 5. Jeff Smith, Tom Sniegoski i gosti: Bone: Nove logorske priče - još vrckastih kratih priča iz Bone svijeta 6. Jeff Smith, Charles Vess: Rose - prequel serijala Bone u kojem je glavni lik princeza Rose 7. Joe Madureira: Battle Chasers - fantasy steampunk ep o skupini nejverojatnih heroja koji moraju spasiti svijet (a što drugo) 8. Wes Craig, Rick Remender: Deadly class - nabrijan, krvav i totalno cool young adult serijal 9. Enrico Marini: Gipsy integral - cijelokupna saga o Gipsyu u jednom integralu 10. Enrico Marini: Raptori integral - cijelokupna saga o Raptorima u jednom integralu
To je to (za sada). Uskoro možda još lijepih vijesti.
Skidam kapu! |
delboj |
Posted - 28/10/2024 : 17:51:04 quote: Originally posted by OZ Comics
quote: Originally posted by 5ypo
Je l' Flas Gordon od Berija u boji? Koji je format? Ovo je za mene izdanje godine.
Smrtonosni planet će biti u boji jer se radi o nedjeljnim tablama. Presotala dva su crno-bijeli. Stripovi će biti u položenom formatu 28 X 26
Je li to S115 The Death Planet – February 14, 1971 – May 2, 1971? |
jaki |
Posted - 28/10/2024 : 16:07:45 kocke |
OZ Comics |
Posted - 28/10/2024 : 14:58:13 quote: Originally posted by 5ypo
|
OZ Comics |
Posted - 28/10/2024 : 14:53:55 Bone neće, Afro Samuraj hoće.
|
5ypo |
Posted - 28/10/2024 : 14:53:41 Je l' Flas Gordon od Berija u boji? Koji je format? Ovo je za mene izdanje godine. |
Lajkovcanin |
Posted - 28/10/2024 : 14:42:50 Da li će bilo šta od najavljenog stići u Srbiju? |
MF Doom |
Posted - 28/10/2024 : 14:29:25 quote: Originally posted by OZ Comics
quote: Originally posted by MF Doom
Da li će možda Afro Samurai izaći u box setu kao što je sad izašao kod Titana ?
To je isto pitanje postavio i autor. Ovo je klasično manga izdanje. ukoliko prodaja bude dobra, napravit ćemo i deluxe HC izdanje.
Nekako se nameće pitanje samo po sebi onima koji su videli box set
Podrška svakako za OZ |
udarnik007 |
Posted - 28/10/2024 : 13:52:45 Kakve najave!!! Kao da sam ja birao! Bravo! |
OZ Comics |
Posted - 28/10/2024 : 13:43:14 quote: Originally posted by MF Doom
Da li će možda Afro Samurai izaći u box setu kao što je sad izašao kod Titana ?
To je isto pitanje postavio i autor. Ovo je klasično manga izdanje. ukoliko prodaja bude dobra, napravit ćemo i deluxe HC izdanje. |
MF Doom |
Posted - 28/10/2024 : 13:25:43 Da li će možda Afro Samurai izaći u box setu kao što je sad izašao kod Titana ? |
RaoulDuke |
Posted - 28/10/2024 : 13:18:00 Najave su jebene. |
jagodanbg |
Posted - 28/10/2024 : 13:04:26 quote: Originally posted by OZ Comics
Druga Interliberka najava je Afro samuraj - manga mini serijal od dva dijela Takashija Okazakija. Priča o krvi, osveti, putovanju i odlučnosti. Prema Afro samuraju je snimljena i uspješna animirana TV serija.
Odmah će izaći oba nastavka tako da će mini serijal biti kompletan.
|