forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 OZ Comics - službena tema

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
OZ Comics Posted - 01/09/2023 : 10:45:55
Ekipa, pozdrav još jednom.
Mislim da je vrijeme da otvorim i službenu temu za Oz Comics.

Dakle tema koja će služiti za dijeljenje informacija o novim izdanjima, partnerima, događanjima... za Vaša pitanja, sugestije, kritike, pohvale...

Za prvu knjigu The Kong Crewa znate da je izašla.
Izdanja OZ Comicsa možete nabaviti u:
1. HR - SNK, Babilon, Striparnica Columbo, SKAB, Bookara, Tvoja knjiga, Superknjižara, Hoću knjigu, Menart, Rockmark, Znanje
2. SLO - Buch
3. SRB - Alan Ford, Darkwood
4. BIH - Tarantula

Pregovori su u tijeku s drugim prodajnim mjestima... više informacija uskoro.

Druga knjiga The Kong Crewa bi trebala izaći na proljeće slijedeće godine jer autor upravo radi na posljednjem nastavku priče.

Sad kad smo riješili te generalije, ajmo malo o slijedećim izdanjima.
Ako sve prođe po planu (Murphy gledam te), do kraja godine bi trebala izaći još dva izdanja:
1. Vrana Jamesa O' Barra - gallery 13 izdanje s dosta dodataka
2. Čuvari Masera Massimiliana Frezzata - integral koji će sadržavati svih 6 albuma originalnog serijala

Toliko za sada. Za kraj da se malo pohvalim i člankom u Jutarnjem listu.

https://www.jutarnji.hr/kultura/art/kultni-underground-strip-konacno-i-kod-nas-pripremamo-hrvatsko-izdanje-vrane-a-to-je-samo-pocetak-15369995

Zapratite nas na facebooku: https://www.facebook.com/profile.php?id=100090905601890

Pozdrav, Ozren

25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
DiSkAcH Posted - 30/10/2024 : 14:32:33
Fino za Flash Gordona, ja imam titanova prva 3 od Alexa Raymonda, jest da su mi skoro pa necitljivi danas, svakako bi uzeo ovaj od Dana da probam. ;) Format je odlican. za razliku od ck nebuloze sa jungle jimom.
alexts Posted - 29/10/2024 : 21:07:07
Znam šta si mislio, ali zar ne vidiš neslaganje - poslednja epizoda u YU je iz 65-e, a objavljivane su i epizode iz 70-ih. Zanemarimo autore, govorimo o nedeljnom novinskom Flašu, uopšte.
delboj Posted - 29/10/2024 : 19:31:41
Aha, nisam skontao šta si napisao. Ja sam mislio na nedjeljne epizode Flaša Gordona inače, bez obzira na autore.
alexts Posted - 29/10/2024 : 19:11:39
quote:
Originally posted by delboj

Bile su i nedjeljne i dnevne, ali više dnevne.

Pa ako su bile nedeljne, a Den Beri je počeo da ih radi 1968-e, kako je onda poslednja objavljena iz 1965-e?
delboj Posted - 29/10/2024 : 18:30:35
Bile su i nedjeljne i dnevne, ali više dnevne.
alexts Posted - 29/10/2024 : 17:09:36
quote:

quote:
Originally posted by OZ Comics

quote:

Znači epizoda koja vjerovatno nije dosad objavljena na prostoru bivše Jugoslavije.

Mislim da do sada nije obljavljena, ali ne bih se to usudio tvrditi. Sigurno postoji netko stručniji tko to može potvrditi/opovrgnuti.

Nema detaljnijeg spiska od ovog forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=46126

Posljednja nedjeljna epizoda objavljena u Jugoslaviji bila je iz 1965. Ne vjerujem da mi je promaklo neko izdanje u kome su mogle ići te novije epizode. U Malim novinama su išle jedino neke iz 1958. Kasnije ne.

Zar nisu u PZ bile nedeljne epizode Dena Berija?
OZ Comics Posted - 29/10/2024 : 15:28:01
quote:

quote:

quote:

Znači epizoda koja vjerovatno nije dosad objavljena na prostoru bivše Jugoslavije.

Mislim da do sada nije obljavljena, ali ne bih se to usudio tvrditi. Sigurno postoji netko stručniji tko to može potvrditi/opovrgnuti.

Posljednja nedjeljna epizoda objavljena u Jugoslaviji bila je iz 1965. Ne vjerujem da mi je promaklo neko izdanje u kome su mogle ići te novije epizode. U Malim novinama su išle jedino neke iz 1958. Kasnije ne.

Super! Po prvi put u našem gradu Ton Filmovi!!... ovaj Dan Barryjev Flash Gordon!
delboj Posted - 29/10/2024 : 12:25:07
quote:

quote:

vice Posted - 28/10/2024 : 21:29:36
Afro Samurai i Raptori!!! Bravo, ekipa!
OZ Comics Posted - 28/10/2024 : 19:58:32
quote:

delboj Posted - 28/10/2024 : 19:31:09
OZ Comics Posted - 28/10/2024 : 19:28:37
quote:

quote:

quote:
Originally posted by 5ypo

Je l' Flas Gordon od Berija u boji? Koji je format? Ovo je za mene izdanje godine.

Smrtonosni planet će biti u boji jer se radi o nedjeljnim tablama. Presotala dva su crno-bijeli. Stripovi će biti u položenom formatu 28 X 26

Je li to S115 The Death Planet – February 14, 1971 – May 2, 1971?

Tako je. To je jedna od priča u knjizi i objavljena je u navedenom vremenskom rasponu. Cijela knjiga sadrži nedeljne table od 30.7.1967 do 18.7.1971.
Bachy Posted - 28/10/2024 : 18:11:50
quote:

Još par teasera za izdanja koja su u pripremi:

1. Eric Herenguel: The Kong crew knjiga 2 - nastavak i završetak sage o Kong Crewu
2. Dan Barry Flash Gordon: Ledeni grad, Smrtonosni planet i Izgubljeni kontinent - novinski stripovi o legendarnom junaku Flashu Gordonu
3. Luis Sepulveda i Cever: Galeb i mačka koja ga je naučila letjeti - predivno nacrtana moderna basna jednog od najpoznatijih čileanskih pisaca
4. Jeff Smith: Bone saga - knjige 1-3 - cjelovita Bone saga podijeljena u tri trilogije
5. Jeff Smith, Tom Sniegoski i gosti: Bone: Nove logorske priče - još vrckastih kratih priča iz Bone svijeta
6. Jeff Smith, Charles Vess: Rose - prequel serijala Bone u kojem je glavni lik princeza Rose
7. Joe Madureira: Battle Chasers - fantasy steampunk ep o skupini nejverojatnih heroja koji moraju spasiti svijet (a što drugo)
8. Wes Craig, Rick Remender: Deadly class - nabrijan, krvav i totalno cool young adult serijal
9. Enrico Marini: Gipsy integral - cijelokupna saga o Gipsyu u jednom integralu
10. Enrico Marini: Raptori integral - cijelokupna saga o Raptorima u jednom integralu

To je to (za sada). Uskoro možda još lijepih vijesti.

Skidam kapu!
delboj Posted - 28/10/2024 : 17:51:04
quote:

quote:

Je l' Flas Gordon od Berija u boji? Koji je format? Ovo je za mene izdanje godine.

Smrtonosni planet će biti u boji jer se radi o nedjeljnim tablama. Presotala dva su crno-bijeli. Stripovi će biti u položenom formatu 28 X 26

Je li to S115 The Death Planet – February 14, 1971 – May 2, 1971?
jaki Posted - 28/10/2024 : 16:07:45
kocke
OZ Comics Posted - 28/10/2024 : 14:58:13
quote:

OZ Comics Posted - 28/10/2024 : 14:53:55
Bone neće, Afro Samuraj hoće.

5ypo Posted - 28/10/2024 : 14:53:41
Lajkovcanin Posted - 28/10/2024 : 14:42:50
Da li će bilo šta od najavljenog stići u Srbiju?
MF Doom Posted - 28/10/2024 : 14:29:25
quote:

quote:
Originally posted by MF Doom

Da li će možda Afro Samurai izaći u box setu kao što je sad izašao kod Titana ?

To je isto pitanje postavio i autor. Ovo je klasično manga izdanje. ukoliko prodaja bude dobra, napravit ćemo i deluxe HC izdanje.

Nekako se nameće pitanje samo po sebi onima koji su videli box set

Podrška svakako za OZ
udarnik007 Posted - 28/10/2024 : 13:52:45
Kakve najave!!! Kao da sam ja birao! Bravo!
OZ Comics Posted - 28/10/2024 : 13:43:14
quote:
Originally posted by MF Doom

To je isto pitanje postavio i autor. Ovo je klasično manga izdanje. ukoliko prodaja bude dobra, napravit ćemo i deluxe HC izdanje.
MF Doom Posted - 28/10/2024 : 13:25:43
RaoulDuke Posted - 28/10/2024 : 13:18:00
Najave su jebene.
jagodanbg Posted - 28/10/2024 : 13:04:26
quote:

Druga Interliberka najava je Afro samuraj - manga mini serijal od dva dijela Takashija Okazakija. Priča o krvi, osveti, putovanju i odlučnosti. Prema Afro samuraju je snimljena i uspješna animirana TV serija.

Odmah će izaći oba nastavka tako da će mini serijal biti kompletan.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000