T O P I C R E V I E W |
frano |
Posted - 02/09/2023 : 13:08:47 He, he ... znao sam da ćete zavirit. Ojte, ojte, ujdite...
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
dupli |
Posted - 16/06/2025 : 16:15:53 Frano, pa majku mu gdje si ti? Nestade te. Nije vrag da se opraštaš od s.coma? Đizs!
quote: Originally posted by frano
Ja već predugo nosam ovaj mobitel sa sobom i vrijeme je da ga hitim drito u pič..mil..matere, drito u grotlo Mount Doom-a.
Ak' to uspem, možda još stumbam koji strip. Pa se morti još koji put sretnemo.
Pa nije mobitel kriv, čovječe! Ako si mogo draženov crtić složit usprkos mobitelu onda je neki tamo šugavi stripić "pis of kejk" za tebe  Osim toga, završila je škola pa nemaš ni košarkaških treninga. Vremena ko u priči!

Eh da, skoro zaboravih, Bio sam opet kod babe Marte. Podebljala je gatanje na 50 eura. Adresa joj je i dalje ista. Dubrava, Molvanska 10, 3 pitanja o budućnosti + gratis kava.
Ovak veli,
Dješka bu postal Ministar kulture.
Paprić najveći izdavač hrvatskih autorskih stripova.
Nisam izdržao, upitao sam ju ponovo hoće li hrvatski autori ikada imati besplatan štand za svoja izdanja na CRŠu?
Ponavlja, tolko daleko u budućnost ipak ne vidi.
Dobil sam i gratis pitanje. Hoću li imat snage završit sa Papkom?
"Budeš mili budeš. Ovak ili onak."
Jebeš ti to! Lako za autorski, nego, jesi li ti nju ispitao vezano za Hrvatski autohtoni strip? To je prava stvar! Zna li se šta?

|
frano |
Posted - 14/06/2025 : 08:36:47 Kaj buš, Kak bi rekel Tolkien, Sjena se gadno razvukla. I navukla posvuda.
Ali, Dobru smo ovdje družbu sklopili. Bilo je trenutaka baš pravih. Protutnjalo je livadom svakojakih likova i rasa. Ideja i klasa. Kak treba i bit, svaka družina se prije ili kasnije raspadne. I svak krene, nastavi Nekim svojim putem.
Ja već predugo nosam ovaj mobitel sa sobom i vrijeme je da ga hitim drito u pič..mil..matere, drito u grotlo Mount Doom-a.
Ak' to uspem, možda još stumbam koji strip. Pa se morti još koji put sretnemo.
Eh da, skoro zaboravih, Bio sam opet kod babe Marte. Podebljala je gatanje na 50 eura. Adresa joj je i dalje ista. Dubrava, Molvanska 10, 3 pitanja o budućnosti + gratis kava.
Ovak veli,
Dješka bu postal Ministar kulture.
Paprić najveći izdavač hrvatskih autorskih stripova.
Nisam izdržao, upitao sam ju ponovo hoće li hrvatski autori ikada imati besplatan štand za svoja izdanja na CRŠu?
Ponavlja, tolko daleko u budućnost ipak ne vidi.
Dobil sam i gratis pitanje. Hoću li imat snage završit sa Papkom?
"Budeš mili budeš. Ovak ili onak."
|
frano |
Posted - 08/06/2025 : 11:30:16 Mnogo dojmljivo kolega Tkostiću!
Mene pak prekriva atmosfera hrvatskog autorskog stripa.
Crtanje bez mozga. AI pristup.
Andrija, Hi-man, Moebius i zrno Biukovića ubacite u AI i evo šta dobijete.
[url=https://postimg.cc/vxQSGx1p] [/url] |
tkosta74 |
Posted - 06/06/2025 : 22:06:41 Corpus Christi, 50x50cm, akril-platno
[url=https://postimg.cc/TLQ5MQ95] [/url] |
tkosta74 |
Posted - 06/06/2025 : 22:04:12 Kadar iz stripa,akril-platno. [url=https://postimg.cc/gXWKsMMC] [/url] |
tkosta74 |
Posted - 06/06/2025 : 22:01:47 A3, 200g, olovka-tuš [url=https://postimg.cc/v44XZxgN] [/url] |
tkosta74 |
Posted - 06/06/2025 : 22:00:11 Crtice iz škvera. A3,200g, olovka-tuš
[url=https://postimg.cc/219Fpk07] [/url] |
frano |
Posted - 06/06/2025 : 21:21:46 Crš 2025. Bio sam kratko. Copy - paste, AI festival.
No, takvo je vrime. Sve će to Zagor preživit.
Na trenutak mi je ipak zasvijetlilo. Pripiti Štef Bartolić me grli. Govori kako kolorira za amere. Objašnjava, kad bi i htio nebi mogao crtati te njihove gluposti.
Podsjećam ga kako je nekad i sam objašnjavao da profesionalac odrađuje i najbolji i najgori scenarij na najvišoj mu mogućoj razini. S druge strane se neizmjerno veselim jer se toga ne pridržava. Mnogi smo ga kopirali, al Štef nije pejstan. Ostal je svoj.
Nije prvi put da nema posla u hr od stripa - veli on.
I lagano napusti. Comicon.
|
frano |
Posted - 06/06/2025 : 18:59:35 Oćmo oživit izložbicu?
|
frano |
Posted - 06/06/2025 : 10:06:28 Tako je! Forsiraju ravnopravnost, a jače su od nas!
|
BeaGea |
Posted - 06/06/2025 : 08:12:48 quote: Originally posted by frano Kakav bi to život bio da je žena tiha i poslušna, hehe...
...a još bi bil bolji da je muž tih i poslušan, s obzirom da su žene ipak sposobniji spol :) |
frano |
Posted - 06/06/2025 : 06:55:56 Bez sukoba žene i muža nema života. Kakav bi to život bio da je žena tiha i poslušna, hehe... |
borg |
Posted - 05/06/2025 : 21:52:13 I igra je borba. I sport je borba. Borba su i novine. U pravu je Frano, i život je borba, pogotovo ako si oženjen :)
|
frano |
Posted - 05/06/2025 : 15:41:16 Ribe se s tim nebi složile.
No, čak i ako se čovjek provuče kroz život bez sukoba, morat će se uhvatit u koštac sa starosti, bolesti i smrti.
Zabava je zagarantirana :)
|
BeaGea |
Posted - 05/06/2025 : 15:11:03 Nema tu sukoba, samo igra i zabava! |
frano |
Posted - 05/06/2025 : 14:55:50 Sukobljavaju se s prirodom, ribama i sportskim protivnicima :)
|
BeaGea |
Posted - 05/06/2025 : 14:47:19 Primjer čega?
...kaj sad da ti nabrajam poznanike i prijatelje koje se ne sukobljavaju u životu i žive dobre i bogate živote baveći se pomaganjem ljudima, istraživjući prirodu, ribolovom, sportom i sl. |
frano |
Posted - 05/06/2025 : 13:05:01 quote: Originally posted by BeaGea
Nema sukoba, nema života.
O ima ima, itekako. Samo treba to znati posložiti u glavi, prebaciti postavke na napredniji mod! S animal na human ;)
Daj neki primjer... |
BeaGea |
Posted - 05/06/2025 : 12:58:51 quote: Originally posted by frano
Nema sukoba, nema života.
O ima ima, itekako. Samo treba to znati posložiti u glavi, prebaciti postavke na napredniji mod! S animal na human ;) |
borg |
Posted - 05/06/2025 : 12:03:22 AI je samo štap. Ne ume da hoda, al može da pomogne nekom da lakše hoda. Oni najbolji će i dalje biti najbolji. Oni osrednji će pokušati pomoću AI da pariraju najboljima. Tu leži kvaka. Što se može izazvati revolt, jer će neko sa nedovoljno talenta i sa manje truda da atakuje na poslove onima sa velikim talentom i još većim uloženim trudom.
Ima jedno uputstvo koje je CIA davno napisala. Kad hoćeš da uništiš neko preduzeće rastereti i nagradi najgore, ignoriši i preoptereti najbolje radnike i rukovodioce. I vrlo brzo se urušava sistem.
Ja lično u umetnosti tu vidim opasnost.
|
frano |
Posted - 05/06/2025 : 11:27:04 Nema sukoba, nema života.
|
BeaGea |
Posted - 05/06/2025 : 10:03:05 AI ne vodi rat protiv inteligencije već (baš suprotno) protiv ne inteligencije tj. ljudske gluposti (koja je neuništiva dok postoje ovakvi ljudi kakvi danas žive)!
Nema razloga za nikakve borbe, u tom je poanta. Nema nadmoći, nema ni sukoba! |
frano |
Posted - 04/06/2025 : 23:29:04 AI vodi rat protiv inteligencije.
Svaki odnos je borba. BeaGea, tvoj post je kontra prethodnim. Bez borbe nema života.
Bez ljudske inteligencije nema AI-ja.
|
BeaGea |
Posted - 04/06/2025 : 16:35:07 ta naša inteligencija nas vodi u konstantne ratove (jedina konstanta ljudske povijesti su ratovi i borba za moc) i mogućnost da se to promjeni je odlična vijest...uostalom možda tek AI konačno ubije želju za nadmoći (uzroku svih zala) u čovjeku, kamo sreće! Ima li ikaj humanije!? |
xilrion |
Posted - 04/06/2025 : 16:00:15 quote: Originally posted by verab
Pravi napredak u razvoju AI vidjet ćemo u onom trenutku kad netko kaže: "naslikaj mi Zagora kako se bori protiv Hellingena na vrhu Empire State Buildinga u stilu Klimta s Carravagiovim chiaroscurom i Rembrandtovim impasotm iz kasne faze, al' da ostane prepoznatljiv ferrijevski Zagor", a AI odgovori: "goni se u pičku materinu!"
tako bi odgovorio inteligentan čovjek, ali umjetna inteligencija neće nikad biti tako inteligentna. |