forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Fibra na Interliberu 2024.

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Markos Posted - 30/10/2024 : 17:12:56
https://www.fibra.hr/vijesti/fibra-na-interliberu-2024/84/

Fibra će i ove godine biti prisutna na zagrebačkom sajmu knjiga, Interliberu, koji će se održati od 12. do 17.11.2024. Ove godine imamo novost, iz Velesajma su nas premjestili na novi štand, tako da nas sada možete pronaći na novom mjestu, u paviljonu broj 5 na štandu 10e od 10 do 20 sati, a petkom i subotom od 10 do 21. Štand se nalazi dosta blizu našeg starog štanda, na samom sjeverozapadnom uglu petog paviljona, vjerujem da vam neće biti problem pronaći ga, a za svaki slučaj, malo niže u tekstu se nalazi tlocrt paviljona na kojem je naznačena nova pozicija.

Kao i svake godine, i ovaj put imamo prigodne popuste za sve naše čitatelje. Ove smo godine pripremili nekoliko već uobičajenih modela popusta i akcija:

POPUSTI:

- sva naša izdanja su u startu snižena 20%, dok su na neka starija izdanja popusti od po 30% pa sve do 80%.
Cjenik možete pronaći ovdje: http://www.fibra.hr/images/CjenikInterliber2024.pdf

- kupnjom 10 ili više različitih izdanja iz našeg kataloga ostvaruje se dodatan popust od 5% na cjelokupan iznos kupovine
- kupnjom 20 ili više različitih izdanja iz našeg kataloga ostvaruje se dodatan popust od 10% na cjelokupan iznos kupovine

Dodatnih 5 ili 10% popusta na količinu vrijedi za sve stripove osim Rat-mana. Napominjemo kako zbog ograničenog prostora i velikog broja naslova nećemo biti u mogućnosti izložiti sve naslove na sajmu, pogotovo starija izdanja.

Kao i dosadašnjih godina, bit će omogućeno plaćanje Maestro, MasterCard i Visa karticama. Nažalost, plaćanje na rate nije moguće.

MAJICE:

I ove smo godine, kao i svake do sada, pripremili i lijepe poklone za naše kupce. Svaki kupac koji kupi stripove u iznosu većem od 100 € na poklon dobiva jednu od ove četiri majice:

Ove smo godine odlučili izaći u susret našim čitateljicama koje nas godinama kude kako nemamo ženske modele majica, tako da ćemo ove godine imati jednu poklon majicu samo u ženskom kroju. Nema na čemu!:)

Za kupovinu u iznosu većem od 200 € na poklon idu dvije majice, za 300 € tri majice i, naravno, za 400 € četiri majice. Nije moguće dobiti više od četiri majice prilikom jedne kupovine, bez obzira na iznos. Majice dijelimo sve do isteka zaliha, količine su ograničene!

Nadamo da ćete u našem katalogu pronaći nešto za sebe i radujemo se vašem dolasku!
Fibra

P.S. Za sve one koji nisu u mogućnosti doći na Interliber, na našem ćemo webshopu od 19. do 30.11. organizirati Virtualni Interliber s prigodnim popustima. S obzirom da je količina majica ograničena, ne možemo garantirati da će one biti dostupne nakon sajma.

P.S. II Još malo korisnih informacija, da olakšamo život sebi i vama. Jako puno upita imamo vezano za transport ljudi koji planiraju kupiti 20 i više naših ne_baš_tako_laganih izdanja, pa evo generalne upute svima.

Dakle, mnogi ljudi to ne znaju, ali moguće je ući automobilom u krug Velesajma. Sat vremena parkinga košta 1,3 €, ali moguće je dvadeset minuta parkirati BESPLATNO. Samim tim, bez problema možete ući automobilom na zapadni uzlaz te doći između paviljona 1 i 5 (kao na slici). Fibrin štand je odmah na sjeverozapadnom izlazu paviljona 5, tako da iz paviljona do auta zaista imate najkraći mogući put.

Evo plan velesajma i paviljona 5, vjerujem da će vam biti od pomoći:

25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Odoakar Posted - 10/11/2024 : 19:55:44
Lijep dizajn.
netkotreci Posted - 10/11/2024 : 18:33:19
Interđiberi. Kad već oni neće, a nitko nije tražio, evo malo ljepša verzija mape :D

Puna veličina: https://i.postimg.cc/8TcW0cSj/IL24-Paviljon-5.jpg?dl=1

mushe_m Posted - 05/11/2024 : 18:02:15
Hvala na odgovorima, dobro bi došao jedan katalog kao što je Markos pripremio čisto da čovjek može napraviti neku listu prioriteta, pogotovo za nas koji dolazimo izdaleka. Conane sigurno uzimam.
mladeNS Posted - 04/11/2024 : 20:29:10
Majice su bas fine, moj favorit je ova CMYK. Probacu makar tu jednu da upecam. :D
Mr. Bushido Posted - 04/11/2024 : 18:07:34
quote:
Originally posted by mushe_m

sorry za mali offtopic, ali zna li neko postoji li zvanicni sajamski katalog za druge strip izdavace iz Hrvatske. interesuje me u prvom redu Bookglobe.

Bookglobe nema sajamski katalog, ali oni ionako na Interliberu uvijek imaju cijelu svoju ponudu.

Ovdje imaš popis svih njihovih izdanja, a za cijene ćeš morati doći osobno na sajam, kao što reče jaki.

https://shop.strip-agent.hr/kategorija-proizvoda/izdavaci/bookglobe/
jaki Posted - 04/11/2024 : 17:08:38
Nema nikakvog kataloga cijena i ponude.
Dođeš na štand i onda vidiš šta ima.
mushe_m Posted - 04/11/2024 : 16:08:26
sorry za mali offtopic, ali zna li neko postoji li zvanicni sajamski katalog za druge strip izdavace iz Hrvatske. interesuje me u prvom redu Bookglobe.
Shaner Posted - 03/11/2024 : 22:10:46
quote:
Originally posted by Poli

To pitas za... prijatelje?

Za suprugu.

quote:
Originally posted by Markos

S-XL

Hvala!

Biroa Posted - 03/11/2024 : 21:31:05
Fibrine majice su odlične. Uspio sam ih 9 do sada skupiti. Žao mi je što sam Eternaut majicu promašio. Motivi su super. Pohvale za ovogodišnji izbor.
matori paraliticar Posted - 03/11/2024 : 20:12:20
Imam samo jednu od svih tih majica :)
Pitanje eto koliko koristi Marko ima ("veca prodaja", good will poeni, epp :) ) od tih majica ali lepo da postoji to za one kojima
su takve stvarcice vazne

kad ste vec spomenuli u kojim velicinama idu
zenske majice u kojim idu muske ?

Tonto Posted - 03/11/2024 : 19:47:09
quote:
Originally posted by Markos

Ne može se svima ugoditi. Majice ipak ja plaćam, i to popriličnu cifru, a zatim i poklanjam, stoga ih biram da se u prvom redu MENI svide, jer ja ću ih sigurno nositi, a vi možete i ne morate, kako hoćete.

Znaci radis poklon samom sebi koji ces velikodusno podijeliti s publikom.
Markos Posted - 03/11/2024 : 19:44:13
Ne može se svima ugoditi. Majice ipak ja plaćam, i to popriličnu cifru, a zatim i poklanjam, stoga ih biram da se u prvom redu MENI svide, jer ja ću ih sigurno nositi, a vi možete i ne morate, kako hoćete.
kreŠa Posted - 03/11/2024 : 18:44:38
Pa to je to - desetorica koji govore da znaju još desetoricu, a isti je kružok ljudi u pitanju. :D

Poenta je da strip dođe do što većeg broja ljudi, što kuće kao što su Fibra, Najkula i Stalker rade na fenomenalan način, mnogim ostalima džaba i kiosci i "reputacija" i sve. :D

A to je izgleda trn u oku mnogim forumašima koji misle da se išta pitaju. :D
zveles Posted - 03/11/2024 : 17:33:50
quote:
Originally posted by kreŠa
Pa ne može bolje da se ubode od ovoga za opštu Fibrinu publiku (koja nije forum :D)

Mislim da je ova konstatacija pun pogodak. Naime, do nedavno ni sam nisam bio svjestan da većina Fibrine publike nije na forumu (ili, barem, nisu glasni kao onih desetak članova koji su uvijek spremni sve komentirati ). Tek proljetos, kada je izašao Dylan/Batman, skužio sam da postoji znatan broj kupaca/čitatelja koje furum baš i ne zanima, odnosno koji žele samo čitati stripove. Marko bi sigurno još dodao "dobre" stripove.
kreŠa Posted - 03/11/2024 : 16:10:12
quote:
Originally posted by john connor

Koliko je dizajn stripova besprekoram, toliko je kod majica katastrofa, unazad dve godine bas los. A imas toliko dobrih motiva, Batman, Superman, Hellboy, Calvin, pa western motive, izbor veliki, ovo sada nista me ne privlaci.

Ako bude u AF, kupicu stripove, i uzecu Imri jednu 4XL majicu.

Skot Pilgrim - poslednjih meseci najpopularniji Fibrin junak u svetu Grička koja je kult na našim prostorima
Fibrin znak koji je zaslužio da ima svoju majicu
Dilan/Betmen? :D

Pa ne može bolje da se ubode od ovoga za opštu Fibrinu publiku (koja nije forum :D)
ken2 Posted - 03/11/2024 : 16:06:00
quote:
Originally posted by sumohrvat

Meni osobno crna majica ne odgovara jedino zbog mačke koju imam pa mi se na svakoj tamnijoj majici vide dlake od nje. Zato sam do sada od Fibre uvijek birao majice svjetlijih tonova.... Crne koje imam od Fibre još držim u vrećicama... Što bi mi stripaši rekli, glancer 😂

znam kako je to
trošim one rolere za dlake da je milina
ipak, i pored tog nedostatka, puno su mi bolje od bijelih
Markos Posted - 03/11/2024 : 14:52:58
S-XL
Poli Posted - 03/11/2024 : 14:31:46

To pitas za... prijatelje?

Shaner Posted - 02/11/2024 : 21:16:22
Marko, u kojim veličinama će ići ova ženska majica?

Poli Posted - 02/11/2024 : 19:38:47
quote:

Meni osobno crna majica ne odgovara jedino zbog mačke koju imam pa mi se na svakoj tamnijoj majici vide dlake od nje. Zato sam do sada od Fibre uvijek birao majice svjetlijih tonova.... Crne koje imam od Fibre još držim u vrećicama... Što bi mi stripaši rekli, glancer 😂

trebas crnu macku
zato je i vjestice imaju

john connor Posted - 02/11/2024 : 19:35:23
Koliko je dizajn stripova besprekoram, toliko je kod majica katastrofa, unazad dve godine bas los. A imas toliko dobrih motiva, Batman, Superman, Hellboy, Calvin, pa western motive, izbor veliki, ovo sada nista me ne privlaci.

Ako bude u AF, kupicu stripove, i uzecu Imri jednu 4XL majicu.
Odoakar Posted - 02/11/2024 : 18:10:38
quote:

https://www.ikea.com/hr/hr/p/baestis-ulozak-za-valjak-za-cisc-odjec-30141126/

Kod mene su tri. Ovo pomaže.
sawitch Posted - 02/11/2024 : 09:37:22
Bolje da nadjes neku koja se ne linja pa da proslavimo 😂
sumohrvat Posted - 02/11/2024 : 09:24:43
matori paraliticar Posted - 01/11/2024 : 17:35:53
Nemoj jos ove godine :)

Jel moguce ilustrirati nekako taj porast cena.. mada u principu nepotrebno znamo otprilike svi da je to sve otislo na gore..

ovde kod mene je katastrofa (mogu samo sa Slovenijom da uporedjujem doduse :) )

pomalo je ipak cudno da ide na gore kada broj paketa ide na gore.. ali ima tu svasta u toj prici..

jel skuplje slati "naravno" iz Hrvatske u Srbiju nego u Sloveniju?
(idiot question of the year)

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000