forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Vinted

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
SPQRoma Posted - 26/04/2025 : 18:08:51
Pozdrav za sve, nadam se da je tema na pravom mjestu.

Imate li iskustva sa sajtom Vinted? Našao sam neke stripove i knjige iz Italije, nisam do sada upratio taj sajt, pa me zanima da li je sigurna kupoprodaja preko njega? Vidim da ga svi hvale, ali volio bih provjeriti i ovdje ako ima neko iskustva.

Takođe, nude neke jeftinije opcije slanja iz Italije u zemlje EU, pa nadam se da nije neka prevara u pitanju.
9   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
netkotreci Posted - 28/04/2025 : 08:16:23
Na ebay ti prodavač može uskratiti slanje u određene države, izgleda da je to slučaj i ovde.
SPQRoma Posted - 27/04/2025 : 22:49:15

Originally posted by petarStripovi10

Vinted je poznata globalna platforma, najčeće za prodaju rabljene odjeće. Kao njuskalo ili olx, ebay.
Imaju i lokalne inačice stranica. Evo npr. hrvatske gdje se isto reklamiraju:
https://www.vinted.hr/
Ti si vjerojatno išao na talijansku verziju: https://www.vinted.it/
Koliko vidim, kao i na ebayu predmet se može ili kupiti odmah ili ostaviti ponuda.

Da, ali nije kao na Ebay, da možeš da vidiš artikle koji su na svim platformama. Ti recimo na ebay.com možeš da vidiš ono što se nalazi na ebay.de ili ebay.it, ali ovamo izgleda da nije takav slučaj. Bar ja ne mogu da nađem. Kada su direktno preko link artikla otvorio, nema opcija uopšte da se kupi, ima samo da se pošalje poruka prodavcu. Zato me buni.
zlatko900 Posted - 27/04/2025 : 22:20:59
Prvi put čujem za ovu platformu,ali po dosadašnjim komentarima-nije loša...
ivan_micic Posted - 27/04/2025 : 17:11:39
Ja nemam profil,registriram se putem gmaila. I kod odlaska na kupnju stavim adresu,tj boxnow pretinac. I kad odaberem artikl,kupim i dobijem potvrdu o kupnji,i onda te obavjestavaju gdje ti se nalazi posiljka.
petarStripovi10 Posted - 27/04/2025 : 15:15:15
Vinted je poznata globalna platforma, najčeće za prodaju rabljene odjeće. Kao njuskalo ili olx, ebay.
Imaju i lokalne inačice stranica. Evo npr. hrvatske gdje se isto reklamiraju:
https://www.vinted.hr/
Ti si vjerojatno išao na talijansku verziju: https://www.vinted.it/
Koliko vidim, kao i na ebayu predmet se može ili kupiti odmah ili ostaviti ponuda.
SPQRoma Posted - 27/04/2025 : 14:19:09
A kako da kupim neki artikal? Ja sam uspio napraviti profil da sam iz Hrvatske, ali stripovi su u Italiji i kada uđem na profil kupca (na italijanskoj verziji Vinted, jer mi ga na .com verziji ne pronalazi) i pokušam da kupim artikal, uopšte mi ne nudi opciju da kupim?
ivan_micic Posted - 27/04/2025 : 13:23:02

Originally posted by SPQRoma

Misliš prodavac? Super, hvala ti.

Da,lapsus
SPQRoma Posted - 27/04/2025 : 10:25:59
Misliš prodavac? Super, hvala ti.
ivan_micic Posted - 27/04/2025 : 07:50:44
Ja redovno kupujem i dobra je opcija. Zapravo kupac dobije pare tek kad ti potvrdis da je sve u redu s kupovinom.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.05 seconds. Snitz Forums 2000