T O P I C R E V I E W |
osim |
Posted - 24/08/2003 : 23:26:30 pa, ne znam da li ovako nesto postoji, osim za one stripove za koje postoje recenzije, ali ne bi bilo lose, posto je ovo site posvecen bonellijevim junacima, a mi smo prevashodno citali i citamo ono sto su izdavali dnevnik i potom hrvatski izdavaci, da se uvede neka vrsta ocenivanja tih stripova, ili mozda cak i komentari pojedinih brojeva. Samo lms i zs je izaslo preko 2000 brojeva, pa kad neko danas hoce nesto da procita, tesko da moze da sanja da ce u narednih nekoliko godina moci da procita bas sve, a u ostalom ima tu i mnogo toga loseg. Mozda bi ovo ocenjivanje, ev. komentri, bio i neki vodic sta treba procitati. Mozda bi bilo dobro da stoji upravo medju popisima tih izdanja, a ocenjivanje po tipu kao i kod recenzija. Sta mislite o ovome? |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Markos |
Posted - 18/09/2003 : 19:11:55 Jos sam se malo potrudio pa sam optimizirao neke slike, sad je velicina na oko 600 kb sto je prilicno ok. S tim da se vecina tih stvari ucita samo prvi put a poslije vise ne tako da je prvi put najduze ucitavanje a nakon toga ide puno brze.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
seinfeld |
Posted - 18/09/2003 : 18:51:09 Ne bi da pametujem ali meni treba 4 sec ;-)))).
I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me coming: that's what you're missing.
|
Markos |
Posted - 18/09/2003 : 18:33:25 Homepage ima 750 kb. To je malo puno, ali opet nije toliko strasno. Probat cu ubuduce malo optimizirati slike koje stavljam gore, da ne budu toliko velike.
miha |
Posted - 18/09/2003 : 18:25:09 Probao sam još jednom zaredom. Ovaj put 33 sekunde. |
miha |
Posted - 18/09/2003 : 18:23:18 45 sekundi, upravo sam probao. Meni odgovara. |
Markos |
Posted - 18/09/2003 : 16:42:40 Hompage se jops uvijek sporo ucitava?! Pa smanjio sam ga za skoro trecinu:-)
miha |
Posted - 17/09/2003 : 19:53:57 Izvrsno. Nisu loši ni linkovi na amazon.com Homepage se još uvek malo sporo učitava, samo što sad nije problem imam cable. I recenzije se malo duže otvaraju nego inače. I sajt nešto koči ovih dana (opet) to jest juče ili prekjuče, ne sjećam se. Sve u svemu super. |
Markos |
Posted - 17/09/2003 : 18:30:41 quote: Originally posted by Dado
Zbog cega se neki autori komentara u statistici pojavljuju dva puta umjesto samo jednom? Npr. pod brojem 76. i 77. je Byoman, 93. 94. globinjo... Markose sigurno si zelio potaknuti i druge (ima nas dosta) da komentiraju recenzije pa si neke duplirao da predje barem broj 100... 
Nasao sam gresku!!! Sad je rijeseno!
Markos |
Posted - 04/09/2003 : 14:52:01 Pa ja ti kazem da je problem, morat ces mi vjerovati:-) Problem je upravo u tome sto jedna naslovnica teoretski moze predstavljati 3 i vise epizoda i to je gotovo nemoguce rijesiti u top listi. Jedini nacin je da se napravi lista "priča", a ne epizoda pa se onda za njih glasa, ali kazem, to je upravo ono sto se radi u recenzijama - lista prica koje se ocjenjuje i za koju ljudi glasaju. Istina je da to sporo ide, ali eto.
osim |
Posted - 04/09/2003 : 13:39:01 ok, nisam i ne znam da li je to veliki problem za napraviti, ako jeste onda ok, nemam vise komentara, ali kad vidim recimo kod top liste naslovnica da postoji vec popis svih epizoda i da se za njih vec glasa, mada samo za naslovnice, mozda ipak to nije tako tesko za izvesti, jednostavno ne glasati samo za naslovnicu, nego za epizodu u celini |
Markos |
Posted - 04/09/2003 : 10:32:49 quote: Originally posted by osim
a i ne znam zasto je to tako VVVVVVEEEEEEEEEEELLLLLLLLLIIIIIIIIIKKKKKKKIIIIII problem postaviti top listu stripova, ne vidim da je top lista noslovnica mnogo vaznija i bitnija
Cuj, ne zelim te vrijedjati, ali jesi li se ti ikad bavio programiranjem?
---dp--- |
Posted - 04/09/2003 : 02:54:22 Ipak mislim da treba dodati glasanje za najboljih pet prica u klasi svakog junaka... To je sad malo teze izvesti jer price ne pocinju uvek na pocetku epizode... |
osim |
Posted - 03/09/2003 : 21:45:47 a i ne znam zasto je to tako VVVVVVEEEEEEEEEEELLLLLLLLLIIIIIIIIIKKKKKKKIIIIII problem postaviti top listu stripova, ne vidim da je top lista noslovnica mnogo vaznija i bitnija |
osim |
Posted - 03/09/2003 : 21:43:57 jeste, istina je, ali opet se vracamo na isto - da ima na hiljade stripova, a osamdesetak recenzija, i ovim ritmom ce samo bonellijevi junaci biti pokriveni recenzijama za otprilike 100 godina |
Markos |
Posted - 03/09/2003 : 17:46:14 Pa sto su drugo recenzije nego top lista stripova? Tamo imas ocjene recenzenta plus ocjene clanova foruma. Odaberes nekog junaka, slozis po cojeni i eto imas top listu.
---dp--- |
Posted - 03/09/2003 : 16:45:05 Nisam te shvatio Markose... a Osimovo pitanje je dobro, zasto nema top liste stripova? |
Markos |
Posted - 03/09/2003 : 16:09:07 pa to je u biti tamo na recenzijama.
osim |
Posted - 03/09/2003 : 14:02:10 na site-u postoji top lista naslovnica, pa zasto onda ne i top lista stripova??? |
Kruger |
Posted - 02/09/2003 : 21:41:50 cuj DD sad si ti mene za nesto optuzio sto ocekujes da presutim stvoju opasku ja samo stojim iza onog sto sam rekao - dp - ija se nemoze stavljati kao zanovjetalo ili nekog tko provocira
|
Markos |
Posted - 30/08/2003 : 23:15:34 Nda, to sam primjetio. I nisam uspio skuziti u cemu je stvar. Morat cu malo pronjuskati, da vidim u cemu je rijec.
Dado |
Posted - 30/08/2003 : 20:08:35 Zbog cega se neki autori komentara u statistici pojavljuju dva puta umjesto samo jednom? Npr. pod brojem 76. i 77. je Byoman, 93. 94. globinjo... Markose sigurno si zelio potaknuti i druge (ima nas dosta) da komentiraju recenzije pa si neke duplirao da predje barem broj 100... 
|
---dp--- |
Posted - 30/08/2003 : 16:05:09 quote by Djole: _____________________ IJU! Pa ja sam tek na petom mestu po broju recnzija! STRASNO! Moram malo da se aktiviram... >:) _____________________
Sram te bilo lencugo jedna |
Djole |
Posted - 30/08/2003 : 13:02:49 quote: Originally posted by Markos
Djole, moram priznati da sam racunao na ovakave reakcije:-)))) Nisam ja dzabe postavio te statistike:-)))
Manipulatoru jedan! 
Imas sutra Dampyra #3 od mene.
"Doveva essere un mio omonimo... mi spiace per lui, ma io sono vivo..." |
Darkwood Devil |
Posted - 30/08/2003 : 12:46:00 Bit ce svega Gastone, samo treba jedan faktor, zove se vrijeme;-)
"I LIKE NOISE 'CAUSE I LIKE WAKING UP THE HOUSE. I CANNOT SIT DOWN, I CAN'T SHUT MY MOUTH BUT WHEN YOU UNDERSTAND ME, YOU MIGHT FEEL GOOD AROUND ME" |
Gaston |
Posted - 30/08/2003 : 12:27:24 quote: Originally posted by Markos
Evo, malo sam se igrao sa recenzijama i napravio sam neke statistike i unio neke promjene, pa me zanimaju vasi komentari (na popisu recenzija ima link, na vrhu i na dnu stranice).
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
He he he... Šta se sve može postići kad se spoji par sugestija i par sati rada.   
Ispalo je izvrsno!
Naravno, potrebno je još ubaciti par stvari ali ne žalim se! 
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |