T O P I C R E V I E W |
Emir Pasanovic |
Posted - 06/09/2003 : 01:45:55 danas sam se raspiso  marko, haj napravi stickije sa nazivima: ZAGOR, TEX, KIT TELER, NTHAN NEVER, MISTER NO itd. novo pravilo foruma: ko god hoce da raspravlja o navedenim likovima, svoje recenice ili rijeci, slike itd. moze stavljati samo u navedenim stickijima znam da ce ti to prepoloviti kolicinu topica i mozda postova, ali ce olaksati nama zivot. think about it a za neposlusne: opet uvesti 'kartone' 
Kakva je razlika izmedju glupog i pametnog muskarca??? - Glupi prica viceve o Plavusama, a pametni SPAVA sa njima! |
5 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
---dp--- |
Posted - 09/09/2003 : 01:42:33 I ja sam razmisljao u tom pravcu, ali to nicemu ne vodi... Ovako je sasvim dobro... |
Vlaad |
Posted - 09/09/2003 : 00:05:45 Mozda samo podeliti Forum na "Bonelli" i "ostali stripovi"...?
Mada OK je i ovako... |
Emir Pasanovic |
Posted - 08/09/2003 : 23:26:07 ma jeste imao sam na umu malo diskusije :) ali sam odusto nakon sto sam vidio da je marko nervozan :P no kad bi zabranili postirnje novih topica o Zagoru, mozda bi ljudi stvar no prestali :-)
Kakva je razlika izmedju glupog i pametnog muskarca??? - Glupi prica viceve o Plavusama, a pametni SPAVA sa njima! |
---dp--- |
Posted - 08/09/2003 : 17:25:48 Emire, predlog je glup... razmisli i sam... |
Markos |
Posted - 06/09/2003 : 09:28:07 Dobro, sto ti mislis, da ja nemam drugog posla nego se zajebavat s djecom na forumu i gledat tko ce sta di napisat i kako? Ionako sam sebi natovario na vrat hrpu obaveza i sa ovo malo pravila koja postoje na forumu. Pa ja vise od 50% postova ne citam! A inace, ideja je glupa jer bi nakon par stranica topic postao necitljiv.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |