T O P I C R E V I E W |
BOGI |
Posted - 17/09/2003 : 21:04:48 puknucu ovih dana par recenzija pa pitam gdje treba da ih posaljem na provjeru. marko, je li tebi na mail
Some motherfuckers are always trying to ski up hill. |
20 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Markos |
Posted - 11/10/2003 : 15:57:02 Uvijek možesd poslati svoju recenziju u komentare, ako je netko već recenzirao epizodu koju si ti napravio....
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
shareef |
Posted - 11/10/2003 : 15:52:16 ja htjedoh recenzirati DD ponori ludila,ali netko me preduhitrio,možda puknem metamorfoze ako mi se bude dalo...
it is a good day to die |
BOGI |
Posted - 08/10/2003 : 22:34:41 a meni je mozak u blokadi kao i vrijeme pa ce moje recenzije malo pricekati
some motherfuckers are allways trying to ski up hill apis mecu za perecu |
Markos |
Posted - 08/10/2003 : 19:37:18 Edit recenzija postoji, ali to mogu napraviti samo ja... ZA Dampyra nema isto link za recenziju. Ako budem imao vremena dodat cu to.
fishleg |
Posted - 08/10/2003 : 15:48:27 quote: Originally posted by Verfalk2003
I još nešto. Hoće li biti edit recenzija? REcimo izbaciti iz Cybermastera "Ova epizoda je neobjavljena u Hrvatskoj" ili u Teks u tamnici dodati naslovnice Tutto Texa isl.?
Taj znak na Zagorovoj majici nije Orao već Vučedolska golubica, samo što to Bonelli ne želi da prizna. Ali sad će to Dobri stari stric Marty da riješi u MM Gigante 10-Il Mistero di Vuchedol.
Zanimljivo pitanje
Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem |
Verfalk2003 |
Posted - 08/10/2003 : 13:07:28 I još nešto. Hoće li biti edit recenzija? REcimo izbaciti iz Cybermastera "Ova epizoda je neobjavljena u Hrvatskoj" ili u Teks u tamnici dodati naslovnice Tutto Texa isl.?
Taj znak na Zagorovoj majici nije Orao već Vučedolska golubica, samo što to Bonelli ne želi da prizna. Ali sad će to Dobri stari stric Marty da riješi u MM Gigante 10-Il Mistero di Vuchedol. |
Verfalk2003 |
Posted - 08/10/2003 : 13:06:26 A de mi reci da li neobjavljene kod nas epizode tipa Dampyr broj 3, za koji ima recenzija ima ono čudo plavo?
Taj znak na Zagorovoj majici nije Orao već Vučedolska golubica, samo što to Bonelli ne želi da prizna. Ali sad će to Dobri stari stric Marty da riješi u MM Gigante 10-Il Mistero di Vuchedol. |
Markos |
Posted - 08/10/2003 : 11:05:18 pa nisam...
Verfalk2003 |
Posted - 07/10/2003 : 19:51:10 quote: Originally posted by Markos
Mislis u pretrazivanju talijanskih brojeva nema linka na recenzije u naslovu? Hm, na to nisam ni mislio...Mogao bi to napraviti. Teskt o Marku koji je napisao Mikl treba prevesti(jer je on to napisao na poluslovenskom poluhrvatskom sto je razumljivo) i doraditi, pa to malo duze traje, ali bit ce stavljen online.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
    Na to nisi ni mislio? Pa, valjda je logično.
Markos |
Posted - 07/10/2003 : 13:10:54 Mislis u pretrazivanju talijanskih brojeva nema linka na recenzije u naslovu? Hm, na to nisam ni mislio...Mogao bi to napraviti. Teskt o Marku koji je napisao Mikl treba prevesti(jer je on to napisao na poluslovenskom poluhrvatskom sto je razumljivo) i doraditi, pa to malo duze traje, ali bit ce stavljen online.
Verfalk2003 |
Posted - 07/10/2003 : 13:06:11 I šta bi sa Tekstom koji je Mikl napisao o Kom. Marku?
Verfalk2003 |
Posted - 07/10/2003 : 12:43:23 Markos, nešto me zanima. Zašto se ne može dok se listaju tal. naslovnice kliknuti na recenziju, nema onog linka ili šta je već. Ma znaš, onaj plavi fol.
Verfalk2003 |
Posted - 07/10/2003 : 12:42:29 quote: Originally posted by don felipe
Ko može pisti recenzije ? Samo Advanced membersi ili svi? I je li mi napišemo tekst a marko sredi naslovnice?
Caramba i Carambita
Bilo bi glupo kad bi postojala ogranićenja tko može pisati recenzije. Po tome DeeCay ne bi trebao napisati ni jedne.
Markos |
Posted - 07/10/2003 : 10:36:09 Npisat cu tekst sa uputama uskoro. Svi mogu napisati recenzije, i ukoliko su dobre, mi cemo ih objaviti. Samo tekst, nslovnice su moja briga.
don felipe |
Posted - 07/10/2003 : 10:23:15 Ko može pisti recenzije ? Samo Advanced membersi ili svi? I je li mi napišemo tekst a marko sredi naslovnice?
Caramba i Carambita |
BOGI |
Posted - 19/09/2003 : 20:06:29 eto da i ja doprinesem ;) a uskoro ti na mail i recenzija stize ;)
Some motherfuckers are always trying to ski up hill. |
Markos |
Posted - 18/09/2003 : 16:41:51 Trebao bi to staviti na stranicu s recenzijama, kao obavijest, hvala na ideji:-)
Markos |
Posted - 18/09/2003 : 16:41:07 Meni na mail, naravno.
Verfalk2003 |
Posted - 18/09/2003 : 00:46:11 Na Markosovom mail.
I guess I could be a quiet hero no one knows the good I've done... |
seinfeld |
Posted - 17/09/2003 : 23:06:17 Markosu sigurno!
I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me coming: that's what you're missing.
|