T O P I C R E V I E W |
hua |
Posted - 12/10/2003 : 01:41:23 Ova rubrika je postojala u Zagoru Extra dok Ludens nije preuzeo stvar u svoje ruke.
Ako se ovako nastavi ljubitelji Zagora će ostati bez Ferrijevih prikaza i opisa Zagorovih junaka koji postoje u Tutto Zagoru.
Objavljivanjem svih originalnih epizoda Zagora do broja 87 Zagor Extra je stao na svoje noge i kontinuirano može pratiti talijansko izdanje, ali redovan Zagor u Hrvatskoj uskoro završava sa propuštenom serijom od 20-ak striova te ce zadnji od tih brojeva predstavljati kraj jedne epizode i pocetak "Bijele Indijanke".
Da se ne bi pravio neki strip unikatnog formata poput "Opsjednuti" ili izbacivale strane, predlažem ljudima iz Ludensa da prazninu u budućem Zagoru 94 ili Zagoru 93 (ako ga proširuju) iskoriste za objavljivanje preskocenih likova iz Zagorova svijeta.
I Zagor extra broj 107 ce imati nestandarnih 114 strana koliko i koliko i u originalu, te bi se praznina do 128 stranica mogla upotrebiti za objavljivanje 14 Zagorovih likova !
Želi li netko isto što i ja !?? |
9 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
igorpb |
Posted - 14/10/2003 : 09:12:18 Dzimi gdje bi onda tebe nasli?
quote: Originally posted by Dzimi Gitara
dobro je što ovakvi topici o Zagoru više ne stavljaju u forum Stripovi. Još se nadam da će se topici o Zagoru uskoro otvarati samo u Svaštari ;)))))))
koliki sam baksuz, slomio bih prst cackajuci nos :(
|
Dzimi Gitara |
Posted - 13/10/2003 : 15:29:30 dobro je što ovakvi topici o Zagoru više ne stavljaju u forum Stripovi. Još se nadam da će se topici o Zagoru uskoro otvarati samo u Svaštari ;)))))))
koliki sam baksuz, slomio bih prst cackajuci nos :( |
globinjo |
Posted - 13/10/2003 : 07:22:22 quote: Originally posted by SejoSexon Djole pretjerujes! Pola stranice je dovoljno!
za mister noa je dovoljan jedan redak
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... |
SejoSexon |
Posted - 13/10/2003 : 07:05:25 quote: Originally posted by Djole
Tja, koliko dubine ti likovi imaju, svi mogu da se smeste na jednu stranu... 
"Doveva essere un mio omonimo... mi spiace per lui, ma io sono vivo..."
Djole pretjerujes! Pola stranice je dovoljno!
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas? |
Djole |
Posted - 12/10/2003 : 22:28:51 Tja, koliko dubine ti likovi imaju, svi mogu da se smeste na jednu stranu... 
"Doveva essere un mio omonimo... mi spiace per lui, ma io sono vivo..." |
SnotMan |
Posted - 12/10/2003 : 18:23:32 quote: Originally posted by Anton Mikl
I ja.To nam omoguči pogled u like koje smo več sreli pa tako osvježimo pamčenje i pokaže nam nove like, koje čemo rado dočekati.
pogotovo za osvjezenje sjecanja za ovekve kakav sam ja
Neki ljudi čuju svoj unutrasnji glas i žive slušajuci ga TI LJUDI POLUDE ILI POSTANU LEGENDE |
fishleg |
Posted - 12/10/2003 : 16:59:30 Vidi ovdje: http://www.stripovi.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=869&SearchTerms=likovi,iz,Zagorovog,svijeta
Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem |
Anton Mikl |
Posted - 12/10/2003 : 15:58:19 I ja.To nam omoguči pogled u like koje smo več sreli pa tako osvježimo pamčenje i pokaže nam nove like, koje čemo rado dočekati. |
Verfalk2003 |
Posted - 12/10/2003 : 12:07:42 Ja sam za to da se vrate ti Likovi iz Zagorovog svijeta.
Sve je to bilo... Jednog leta.
|