T O P I C R E V I E W |
byoman |
Posted - 25/01/2004 : 19:19:57 Sotona je opet usao u tijelo nasega Dina. Pomozimo mu da pronadje svoj put tako da mu lockamo account. Mozda tako nauci drkati i uspostavi trajnu vezu sa jednim dijelom svoga tijela.
Monkey-boy je opet poceo zajebavat i ovo mu je vec treci account. Predlazem da ga sutnemo u rasireni supak, kad ga vec ne mozemo kastrirat. Naravno, kad bi degman...ah...puste zelje 
Bill Gates - "It's not a bug, it's an additional feature" |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Mate |
Posted - 29/01/2004 : 22:58:09 quote: Originally posted by byoman
Sotona je opet usao u tijelo nasega Dina. Pomozimo mu da pronadje svoj put tako da mu lockamo account. Mozda tako nauci drkati i uspostavi trajnu vezu sa jednim dijelom svoga tijela.
Monkey-boy je opet poceo zajebavat i ovo mu je vec treci account. Predlazem da ga sutnemo u rasireni supak, kad ga vec ne mozemo kastrirat. Naravno, kad bi degman...ah...puste zelje 
Bill Gates - "It's not a bug, it's an additional feature"
naučia je,ali mu je 8
http://strip.greatnow.com/
LOŠE ZA ZDRAVLJE!
|
byoman |
Posted - 29/01/2004 : 22:49:29 quote: Originally posted by degman
quote: Originally posted by byoman Monkey-boy je opet poceo zajebavat i ovo mu je vec treci account. Predlazem da ga sutnemo u rasireni supak, kad ga vec ne mozemo kastrirat. Naravno, kad bi degman...ah...puste zelje 
nisam skuzia? radi se o zadraninu, koji je sra po forumu elte? jel ga treba nabit il sto?? samo ti reci byo :)) jos samo nemam u dosjeu; zlostavljanje maloljetnika :))))
Ma zadranin (navodno) vec 2 puta izbacen. to ti je onaj antonio-musicboy. Topic naslovio "jeste li" a unutra pise:
"ikad pusili kurac. znam da je byoman markosu i obrnuto."
i ja poceo zajebavat debila.
degman |
Posted - 29/01/2004 : 13:36:51 quote: Originally posted by byoman Monkey-boy je opet poceo zajebavat i ovo mu je vec treci account. Predlazem da ga sutnemo u rasireni supak, kad ga vec ne mozemo kastrirat. Naravno, kad bi degman...ah...puste zelje 
nisam skuzia? radi se o zadraninu, koji je sra po forumu elte? jel ga treba nabit il sto?? samo ti reci byo :)) jos samo nemam u dosjeu; zlostavljanje maloljetnika :)))) |
SnotMan |
Posted - 27/01/2004 : 18:19:52 pa sta je blebetao(da budemo kulturni izostavite psovke ako ih ima)
 Ovaj post je bezveze eto samo onako.Ako nekog vrijedja nisam ja kriv:)) 
 |
johnhartson |
Posted - 27/01/2004 : 11:37:38 Preventiva na nivou.
Nobody expects the spannish inquisition! |
igorpb |
Posted - 27/01/2004 : 00:01:20 quote: Originally posted by Markos
ja sam izbrisao
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Air refreshment  |
Markos |
Posted - 26/01/2004 : 14:45:18 ja sam izbrisao
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
globinjo |
Posted - 26/01/2004 : 14:15:45 a koji je to topic?
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... |
igorpb |
Posted - 25/01/2004 : 22:26:36 Sto vise prckas po govnima vise smrde. |
byoman |
Posted - 25/01/2004 : 21:36:02 Dado, sta cu. Dira me iz cista mira i to me ljuti.
|
Dado |
Posted - 25/01/2004 : 21:30:04 quote: Originally posted by byoman
Sotona je opet usao u tijelo nasega Dina. Pomozimo mu da pronadje svoj put tako da mu lockamo account. Mozda tako nauci drkati i uspostavi trajnu vezu sa jednim dijelom svoga tijela.
Ne moj dozvoliti sebi da se spustas na njegov nacin komunikacije.
|
Žiga |
Posted - 25/01/2004 : 21:24:28 La vendetta di Markos :))))
It's nice to be important, but it's more important to be nice. |
fishleg |
Posted - 25/01/2004 : 21:23:58 quote: Originally posted by Markos
grunf je li? No dobro.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Mislim da ce nas webmaster nekoga izbaciti
Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem |
Markos |
Posted - 25/01/2004 : 21:16:25 grunf je li? No dobro.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
Žiga |
Posted - 25/01/2004 : 21:11:14 quote: Originally posted by byoman
monkey-boy nije clan. To sam ja samo tako napisao, kao uvredu:-)
Pa bit če još kad se vrati pod drugim nikom  
byoman |
Posted - 25/01/2004 : 21:10:23 monkey-boy nije clan. To sam ja samo tako napisao, kao uvredu:-) |
Žiga |
Posted - 25/01/2004 : 21:10:00 A i Mate i brane_d vrlo su zabavni.No oni ipak ne vrijeđaju.
Žiga |
Posted - 25/01/2004 : 21:09:21 Izgleda da se neka tajna organizacija urotila protiv našeg foruma.Prvo antonio, musicboy, monkey-boy, grunf11 i ne znam tko još.No mislim da smo dosad upoznali samo jednog člana iz tajne organizacije samo pod različitim imenima:))
fishleg |
Posted - 25/01/2004 : 20:56:29 quote: Originally posted by byoman
A ima i topic u burzi sa zanimljivom aukcijom. Opet nas grunfek. Nudi kamen VJ-u i Markosu da se puknu u glavu njime.
Da, vidio sam Nadam se da je vec izbacen...
byoman |
Posted - 25/01/2004 : 20:24:45 A ima i topic u burzi sa zanimljivom aukcijom. Opet nas grunfek. Nudi kamen VJ-u i Markosu da se puknu u glavu njime. |
fishleg |
Posted - 25/01/2004 : 20:17:22 quote: Originally posted by byoman
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
a kto, sto bi stari slaveni rekli???
Kao i svi mrtvi, tiho i s tugom se prisjecamo bivših života, u koje nam nema povratka, jer karta za Titanik se kupuje samo u jednom smjeru.
Dario Džamonja
grunf11
U forumu stripovi, topic jeste li...
byoman |
Posted - 25/01/2004 : 20:14:56 quote: Originally posted by Emir Pasanovic
a kto, sto bi stari slaveni rekli???
Kao i svi mrtvi, tiho i s tugom se prisjecamo bivših života, u koje nam nema povratka, jer karta za Titanik se kupuje samo u jednom smjeru.
Dario Džamonja
grunf11
byoman |
Posted - 25/01/2004 : 20:14:23 quote: Originally posted by fishleg
Stvarno je pretjerao, opet Byoman, vidim da mu nisi ostao duzan 
Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem
Pa slijedim biblijska nacela. Svakom vracam stostruko   Al ja njega nisam htio vrijedjati. Uzivam gledat kako se koprca u svojim govnima.
Emir Pasanovic |
Posted - 25/01/2004 : 20:08:39 a kto, sto bi stari slaveni rekli???
Dario Džamonja |
fishleg |
Posted - 25/01/2004 : 20:00:21 Stvarno je pretjerao, opet Byoman, vidim da mu nisi ostao duzan