forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Nepotrebni topic u 'popisima i biografijama'

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
dsormaz1 Posted - 26/01/2004 : 13:45:24
Htio bih samo skrenuti pozornost na topic 'Popis Cak extra i Karavan strip', koji je jos prije 6 dana otvoren u podforumu 'popisi i biografije', taj topic u svom prvom postu ne sadrzi niti popis niti biografiju nekog autora, svakako bi ga trebalo izbrisati ili premjestiti u 'stripove', jer tamo samo nagrdjuje taj podforum.
Inace, svaka cast, do sad su takvi nepotrebni topici (koje neki ljudi tamo svako malo otvaraju ignorirajuci Sticky 'Vazno', u kojem ih se lijepo upozorava da ne otvaraju takve topice, ako u svom prvom postu ne sadrze neki popis ili biografiju autora, ali uzalud, oni i dalje to rade, valjda bi umrli kad bi procitali Sticky 'Vazno') bili vrlo brzo uklanjani ili premjesteni odatle, bilo bi dobro kad bi se nastavilo s takvom praksom.
Mozda se nekom cini da previse cjepidlacim s time, ali sto mogu kad me smeta nered.
6   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Dado Posted - 27/01/2004 : 15:55:21
Ovu poruku sam dobio...
dsormaz1 Posted - 27/01/2004 : 15:51:49
Poslao sam ti dosta poruka prosli tjedan, cudi me da ih nisi dobio...Evo, i sad sam ti probno poslao jednu, pa mi javi je li ti stigla.
Dado Posted - 27/01/2004 : 15:40:24
One dvije poruke sam dobio i maknuo sam onaj jedan topic, a nakon toga nista nisam dobio...
Nisi jedini koji mi kaze kako mi je poslao mail i kako mu ga vratilo, zbilja mi nije jasno...
Adresa je jos uvijek aktuelna, i svaki dan dobijem barem 3-4 maila zato me cudi...

dsormaz1 Posted - 27/01/2004 : 14:01:26
Dado, poslao sam ti cak 3 maila!!!I jos sam se cudio zasto ne reagiras. Je li ti jos vrijedi ona adresa? Ustvari, prosli tjedan imao sam nekih problema s ucitavanjima poruka (otprilike 2 dana za redom), ali jednu poruku sam ti poslao od kuce, gdje je sve bilo ispravno, zato me cudi da nista nisi dobio. Jesi li uopce dobio one 2 poruke otprije tjedan dana?
Dado Posted - 26/01/2004 : 18:22:31
Do sada sam uglavnom bio brz, a za ovo mi nisi nista javio...
Znas da ja ne stignem pogledati sve i tvoja pomoc i skretanje paznje na slicne stvari
su mi dragocjene. Red, rad i disciplina, to se trazi...
VJ Posted - 26/01/2004 : 13:53:50
Evo, pometeno!

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000