forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Pohvale (na mjestu i bez mjesta)

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Emir Pasanovic Posted - 10/06/2002 : 13:35:04
Stvarajuci ovakav site je jedna od najboljih stvari koja se mogla desiti domacoj internet sceni, i imam sve moguce pohvale za rad cijele ekipe.
Zelim da dodam jos jednu cinjenicu za koju ne znam da li ste ranije znali:
U martu 1999. godine je u okviru izdavacke kuce ŽDRALIN (ZDRALIN)iz Niksica poceo izlaziti americki Vertigo u prijevodu na srpski naravno. Ja sam licno nabavio samo to prvo izdanje u kojem je stavljen strip 'BATMAN,godina prva' napisan od strane Franka Millera i nacrtan od Davida Mazzucchellia. Izvanredan strip (odnosno Graphic Novel,ili kako izdavac kaze Graficki roman),prema kojem ameri sada planiraju snimati i film.
Samo malo informacije.Naslovnicu cu ako treba poslati,al' sam prvo htio da ispitam teren.Za kraj,samo pohvala zbog pocetka rada na americkom stripu koji ima dosta da ponudi,iako nikada nece biti ni blizu Europi.
Pozdrav i nadam se da necu ostati bez odgovora.

8   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
DeeCay Posted - 07/05/2009 : 16:02:51
To je kao neki pirat,a? To sam i ja posudio svojedobno u knjižnici kod nas u RH...
milkywaymanser Posted - 25/04/2009 : 14:06:02
quote:
Originally posted by Dash

quote:
Originally posted by milkywaymanser

quote:

ovaj broj sam pre otprilike mesec dana uzeo u Alanu Fordu za 95dinara (1 evro).
Koliko ja znam, izasla su samo ta dva broja.

Na naslovnici piše da je ovaj dvobroj 2/3. Treći broj nije izašao?

Broj jedan je Betmen "Godina prva", a ovaj Sendmen je dvobroj 2/3. Koliko znam, samo to je izaslo.
Dash Posted - 25/04/2009 : 13:23:02
quote:
Originally posted by milkywaymanser

quote:

Danas sam posudio u knjižnici dvobroj 2/3 od ovog izdavača u kojem je Sandman - Preludijum i Nokturno. Čini mi se da je to ista biblioteka u kojoj je batman prvi broj???

Što je još u ovom srpskom izdanju Vertiga izašlo?
Da li toga negdje ima za kupiti, u nekim od strip knjižara?
Po kojoj cijeni (u kunama)?

Na naslovnici piše da je ovaj dvobroj 2/3. Treći broj nije izašao?
milkywaymanser Posted - 25/04/2009 : 10:10:42
quote:

Danas sam posudio u knjižnici dvobroj 2/3 od ovog izdavača u kojem je Sandman - Preludijum i Nokturno. Čini mi se da je to ista biblioteka u kojoj je batman prvi broj???

Dash Posted - 25/04/2009 : 09:50:12

Emir Pasanovic Posted - 13/06/2002 : 21:51:42
I know a little about Batman, man!
Uostalom,zasto ne bi izdali nesto ovakvo?Radnja i pozadina pripada onom periodu pravog ponovnog razvoja Batmana,kada je napusten stari djeciji pristup(koji je rezultirao poznatim serijalom gluposti sa Adamom Westom kao Batmanom i nekim malim Robincicem,sa govorom u stilu 'Svete mi hrenovke Batamane...') i vraceno malo slobode americkom stripu uopste (u pedesetim cini mi se zbog porasta nasilja tacno su ogranicili sta se moze staviti na papir,pa smo dobili vise likova kao sto je Miki Maus!).
Ne znam koliko je srpski Vertigo izdao izdanja jer sam se ovog domogao za cijelih 20 KM (oko 70-80 kn tada) u lokalnoj antikvarnici,a vlasniku se nije isplatilo dalje traziti-jedini sam ja iskazao interes.
Poslat cu naslovnicu svakom ko je zainteresovan cim prije,a sto se tice prijevoda,stampe itd. izdan je u Bonelli formatu,crno bijeli,korice najbolje kvalitete,sa jos mnogo dobrih tekstova (izmedju ostalih i o Hellblazeru).
Toliko za sada...

DusMan Posted - 10/06/2002 : 15:54:08
Okaci naslovnicu negde ili mi posalji na mail, ako mozes.
Inace Niksic je vec imao par pokusaja da izdaje stripove. Znam da je pre jedno 3-4 godine izaslo oko 5 Alan Fordova od neke firme iz Niksica. Kvalitet je bio los - papir, graficka obrada, pravopis tj. gramatika...

P.S. Welcome!

Spectre Posted - 10/06/2002 : 13:45:40
Dobrodošao!
I koliko je brojeva izašlo?

PS. Batman ne pripada Vertigu.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000