Note: You must be registered in order to post a reply. To register, click here. Registration is FREE!
T O P I C R E V I E W
darth-vader
Posted - 18/04/2004 : 21:32:31 bio sam na maturalcu u Pragu ovaj tjedan, te sam tamo upoznao jednog hrvata koji na Karlovom mostu crta karikature. Moram priznati da je stvarno dobar, najbolji u Pragu definitivno. Od 10 crtača samo je oko njega uvijek gužva, crta karikature za njihove novine, časopise...uglavnom riječ je o vrhunskom karikaturistu. Poanta svega je da sam se s njim sprijateljio, povezao, razgovaramo mailom- uglavnom da ne duljim-ako napravim s njim interview te kad mi pošalje svoje radove + fotografije koje sam napravio u Pragu dali bi htio na stranici to objaviti. Recimo da bih bio gotov sa svim tamo negdje slijedeći tjedan-to sve obradim te ti pošaljem tekst+crteže+ fotografije. nešto kao razgovor s crtačem na radu u inozemstvu
if you only knew the power of the dark side
3 L A T E S T R E P L I E S (Newest First)
darth-vader
Posted - 19/04/2004 : 19:03:06 dogovorio sam se s njim da ću mu poslati pitanja do kraja tjedna, te će mi on odgovoriti tamo negdje slijedeći tjedan. Do kraja idućeg tjedna bi to trebalo biti gotovo-javiti ću se još do tada.
if you only knew the power of the dark side
Markos
Posted - 19/04/2004 : 12:35:12 moze, posalji!
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
seinfeld
Posted - 19/04/2004 : 00:56:32 Cool!!!! Naravno da bih on to objavio,ne vidim zasto ne bi!