forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 aukcije

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
degman Posted - 27/04/2004 : 17:47:48
ko to pregledava?! pa vikic prodaje mobitel!!
i trebala bi se napravit lista ljudi kao na burzi (isto kao forum - members) di bi bilo preglednije vidit pozitivne/negativne komentare
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
mamlaz Posted - 05/05/2004 : 01:47:47
quote:
Originally posted by degman

kako bespotrebno ako mos izmust para kolko oces u slucaju da ima zainteresirane osobe

uglavnom treba pazit na to i napravit raciju tu i tamo

Ma slazem se, ali onda imas cijenu na pocetku sa kojom ces biti zadovoljan kad prodas i ne moras vise musti ili sam ja malo prenaivan u vezi ljudske prirode-- Nikad dosta love
solar Posted - 04/05/2004 : 22:52:13
He has a point!

In my dream I was drowning my sorrows, but my sorrows they learned to swim...
degman Posted - 04/05/2004 : 22:40:12
kako bespotrebno ako mos izmust para kolko oces u slucaju da ima zainteresirane osobe

uglavnom treba pazit na to i napravit raciju tu i tamo
mamlaz Posted - 04/05/2004 : 18:44:06
quote:
Originally posted by Markos

ja mogu provjeriti usernameove, IP adrese i slicne stvari

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

Mislim da je to malo teze. Dovoljno je promijeniti username. A u vecini slucajeva za ljude koji se spajaju od kuce sa modemom server dodijelju drugaciji IP (dinamicki). Vrlo bi lako bilo varati, ali mislim da je to bespotrebno jer je dovoljno u pocetku na aukciju staviti cijenu ispod koje ne zelite prodati i to je to.
Markos Posted - 04/05/2004 : 17:20:32
ja mogu provjeriti usernameove, IP adrese i slicne stvari

degman Posted - 04/05/2004 : 17:19:00
markose
kako se moze znat dali netko vrsi malverzacije sa svojom ponudom, tj biduje na svoje ime samo preko drugog nicka
mamlaz Posted - 04/05/2004 : 00:00:16
Pa ako šaljes van na račun kupca zar nije svejedno gdje šalješ pošto kupac plaća?? Ako i bude kakva carina to će kupac lijepo platiti, a onaj ko šalje nema ništa sa time.
darkwoodski kralj Posted - 03/05/2004 : 21:54:11
Jebi ga Degy svaki pas ima svoj dan Iden ja u nabavu Zagora.

You treat me nice, I'll treat you nice. You treat me bad and you are dead!!
degman Posted - 03/05/2004 : 15:28:32
mislim da se podrazumjeva pod slanjem u inozemstvo da si spreman poslat i van evropskih granica
uostalom malo je ljudi na forumu stvarno daleko

jos jedan komentar
prodavao sam dva alan forda po pocetnoj cijeni od 1 kn
I NEVJEROVATNO NISU PROSLI!!! :)))) mnogi stereotipi su mi se po tom pogledu srusili :))
SejoSexon Posted - 03/05/2004 : 15:22:09
Treca opcija: Saljem robu u EU i van Evrope

Bosna da prostis jedna zemlja imade, i posna i bosa da prostis, i hladna i gladna, i k tomu jos da prostis prkosna od sna!
SejoSexon Posted - 03/05/2004 : 15:20:38
Mislim da bi kod opcije: saljem robu u inzoemstvo trebali imati dvije opcije:

1) Saljem robu u EU
2) Saljem robu van Evrope

Bosna da prostis jedna zemlja imade, i posna i bosa da prostis, i hladna i gladna, i k tomu jos da prostis prkosna od sna!
zveles Posted - 02/05/2004 : 23:16:57
to bi bilo ok, a ako budes imao vremena cackati i mijenjati ne bi bilo lose da se napravi i mogucnost "kupi odmah".

THERE, THERE
Markos Posted - 02/05/2004 : 22:48:16
Hm. Razmislit cu.

degman Posted - 02/05/2004 : 22:15:16
da ne otvaram novi topic

jos jednom apeliram (to se pitanje vec prije povlacilo) da se stvori selekcija na strane i domace
jerbo ima (trenutno) 270 ponuda!! od toga prebirem po alan fordu i zagoru ko po fazolu u potrazi za meni intresantim stvarima

ne fermam te nacionalizirane talijane 5% a hrpa ih je!! :))
mamlaz Posted - 01/05/2004 : 14:59:23
quote:
Originally posted by darkwoodski kralj

Tija san kupiti nesto ali ja to jedino mogu platiti namo 20. 6. pa jel mogu rezervirati strip ako ga sad kupim??

To ti je najbolje da se dogovoris sa prodavacem.
darkwoodski kralj Posted - 01/05/2004 : 02:36:47
Tija san kupiti nesto ali ja to jedino mogu platiti namo 20. 6. pa jel mogu rezervirati strip ako ga sad kupim??

Porter Posted - 01/05/2004 : 01:37:48
Ej sad bi vi njusili po svim user-ima,a da ne platite,zato je najbolje staviti ponudu i pronjusiti

Porter
mamlaz Posted - 28/04/2004 : 15:58:52
quote:
Originally posted by Markos

Nemas ni na amazonu ni na ebayu stranicu sa popisom usera. Uostalom, sto te briga za neciji feedkback ukoliko taj netko nije na neki nacin povezan sa tvojom aukcijom, dakle ukoliko je prodavac ili kupac? U tom slucaju ionako vidis njegov feedback. Dakle, prijedlog se odbija.

Šmrc
Markos Posted - 28/04/2004 : 10:16:35
Sad sam vidio da Malocha ima 9 negativnih komentara. Samim tim je zasluzio izbacivanje sa Foruma i Aukcija. Ukoliko se potrudi i ispuni obaveze prema prodavacima u nekom normalnom roku, account mu moze biti vracen.

Markos Posted - 28/04/2004 : 09:49:35
Nemas ni na amazonu ni na ebayu stranicu sa popisom usera. Uostalom, sto te briga za neciji feedkback ukoliko taj netko nije na neki nacin povezan sa tvojom aukcijom, dakle ukoliko je prodavac ili kupac? U tom slucaju ionako vidis njegov feedback. Dakle, prijedlog se odbija.

prozirna senka Posted - 28/04/2004 : 06:08:05
quote:
zato bi tribali staviti i listu kupaca od najpovjerenijih do onih koji se samo zejebavaju....Pa da ljudi znaju s kime imaju posla..

... odnosno ostaviti stranicu za feedback, tek da se razdvoji zito od kukolja. Kad mogu amazon i ebay...

Svojevremno sam jurio za jednom devojkom skoro dve godine samo da bi na kraju saznao da volimo iste stvari. Oboje smo, naime, ludo zaljubljeni u zene. (Groucho Marx)
darkwoodski kralj Posted - 28/04/2004 : 06:00:13
e da slabo van je Malocha radio probleme....zato bi tribali staviti i listu kupaca od najpovjerenijih do onih koji se samo zejebavaju....Pa da ljudi znaju s kime imaju posla..

mamlaz Posted - 27/04/2004 : 21:06:15
Licno uopce ne znam naci ocjene ljudi koji nisu trenutno ukljuceni u aukcije. Jel ima uopce nacina to pogledati?
mamlaz Posted - 27/04/2004 : 21:05:10
Mislim da bi bila ok stranica sa ocjenama. Tako je preglednije
Markos Posted - 27/04/2004 : 19:43:06
Dobro izbrisat cu mu mobitel. Vidit cu za tu stranicu sa ocjenama, ali mislim da to nije potrebno

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000