forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Kikyjeva pričo-pričalica!

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
kiky Posted - 28/04/2004 : 11:26:08
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
prozirna senka Posted - 14/06/2004 : 01:40:47
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by prozirna senka

Jok ja, nego ko veli da zlo (Markos) ne cuje... Aha, vidis kako sam delotvoran, nema ih u polsednjem topiku, signaturu ne racunam naravno:))

--------------------------------------------------------------------------------

ma, imam ja za tebe točkica u zalihi kolko očeš...
evo ti na..........................................................................................................................................................
evo još...................................................................................

...i was so blind, i could not see...
...your paradise is not for me...

Ma ne bodu one meni oci vec Markosu...

Svojevremno sam jurio za jednom devojkom skoro dve godine samo da bi na kraju saznao da volimo iste stvari. Oboje smo, naime, ludo zaljubljeni u zene. (Groucho Marx)
kiky Posted - 13/06/2004 : 20:58:48
quote:
Originally posted by degman

ah
ja odo sad jebat svoju curu
ha

Pa, dobro, idi onda. Nemoj da te ja sputavam. I budi nježan.

degman Posted - 13/06/2004 : 20:51:55
ah
ja odo sad jebat svoju curu
ha
kiky Posted - 13/06/2004 : 20:46:29
quote:

Jok ja, nego ko veli da zlo (Markos) ne cuje... Aha, vidis kako sam delotvoran, nema ih u polsednjem topiku, signaturu ne racunam naravno:))

ma, imam ja za tebe točkica u zalihi kolko očeš...
evo ti na..........................................................................................................................................................
evo još...................................................................................

kiky Posted - 13/06/2004 : 20:43:39
quote:

quote:
Originally posted by kiky
Pa, degmane, di si, dovraga, ja čekam da se javiš?!?

pa kiki tu u stanu pijan
izgubil ismo

a ja uspio ostat trijezan, i nakon svega... e, muškarčine... tko je sad pizda, haa!!!???

degman Posted - 13/06/2004 : 20:39:00
quote:

pa kiki tu u stanu pijan
izgubil ismo
prozirna senka Posted - 13/06/2004 : 19:25:12

Svojevremno sam jurio za jednom devojkom skoro dve godine samo da bi na kraju saznao da volimo iste stvari. Oboje smo, naime, ludo zaljubljeni u zene. (Groucho Marx)
kiky Posted - 13/06/2004 : 19:11:52
Senko, izazivaš me, je li?

prozirna senka Posted - 13/06/2004 : 19:01:57
Opet ubacujes tackice...:))

kiky Posted - 12/06/2004 : 11:08:12
E, sad sa nečim se mogu složiti... da, moj poredak riječi u recenzijama u nekoj rečenici je ponekad katastrofalan, te umjesto da to zvuči pametno, ispadne smiješno. Iako to tek shvatim kad čitam svoju recenziju na ovom sajtu. Brzo tipkam i recenziju napišem za oko sat vremena u komadu, nakon što razradim neku osnovnu ideju u glavi. A gramatika mi nikad nije bila jača strana.
A ovo drugo... smatram da sam itekako objektivan, jer sam i pljuvao po Sclaviju kad je nešto po meni loše napravio, ali sam ga i dosta nahvalio, jer je činjenica da Sclavi dosta oscilira od jedne do druge epizode.
Jedino što ja želim dokazat ovdje je svoj stav i svoje mišljenje, kao i ostali recenzenti, i svako ima pravo se sa mnom ili složit ili ne složit, a po komentarima na moje recenzije se to itekako vidi da ima i jednih i drugih.
Stinky je jednom dobro rekao baš u ovom topicu da ja recenziram sa nekog prizemnijeg stajališta, sa stajališta običnog čitatelja, i to je donekle i istina. Možda i jesu neke moje recenzije prizemnije, ali barem su iskrene, dok ja mislim da opet mnogi drugi recenzenti imaju dosta problema sa svojom subjektivnošću.

P.S. Ono tvoje o 8 momaka, 4 detektiva i dr... sorry, ali ja te ništa ne razumijem, daj mi to pojasni. (smiješko)

degman Posted - 12/06/2004 : 01:10:08
sad sam pogledao tvoja pitanja i skuzi da nista konkretno nisam odgovorio
sutra cu
degman Posted - 12/06/2004 : 01:08:37
eto iskreno i u potpunosti
s tim da znas da sam majka maca
i studiram knjizevnost i jezik
elem rvatski

al u obzir uzmi i da sam danas okinuo ispit
pa si ne uzimaj srcu

dakle
slabo baratas teksturom, veznici i nabrajanje su t ipoprilicno losi, tekst ti je solidne konstrukcije no gubi snagu u tvojoj subjektivnosti (pretjeranoj), sam kontekst ti je pak najkriticniji jer se sjtece dojam da os nesto dokazat drugima
dok sam odabit recenzija za to nije primjeren

e
i pusio sam djokicu kad me legitimiralo
pazi sad
8 momaka intzerventze, 4 detektiva - jedna zenska i 4 plavca
malo sam utucecn
kiky Posted - 11/06/2004 : 22:02:39
Reci mi onda, degmane, koliko sam onda ja po tebi sposoban za pisanje recenzija? Reci mi iskreno, šta ti smeta u njima, šta je dobro, šta bi moglo bit bolje?
Neću se ljutit ako me izkritiziraš, već sam naučio da na ovom forumu čovjek mora biti spreman na sve...

degman Posted - 10/06/2004 : 12:59:42
eto
sad ti je post osvjezavajuc za oko i um

inace ne kupujem talijane elem ne citam recenzije o istima (neke sam procitao al cisto da ocjenim kolko su ljudi sposobni recezirati strip)
kiky Posted - 10/06/2004 : 12:39:52
Slušaj me, degmane! Kad sam razmišljao o tome koga bi rado htio upoznati sa ovog foruma, medju nekim imenima se našlo i tvoje, jer si jedan od zanimljivijih forumaša. Pa, evo sada znaš kakvo je moje mišljenje o tebi!
Zato me ta tvoja "pizda" malo i ošamarila po licu, jer nisam to očekivao od tebe... možda od djoleta da...ali od tebe ne.
Ali da ti dokažem da nisam takva pizda, već sam na to zaboravio, jer nadam se da si negdje duboko u srcu ipak dobra osoba.
U budučnosti ću se truditi ubaciti i neke smajlije u svoje postove, a ako na to zaboravim, ti me slobodno na to upozori.

P. S. Neću prestat' pisat recenzije, jer ja znam da ti njih voliš čitat!

degman Posted - 09/06/2004 : 22:31:58
quote:
Ništa ti mene ne razumiješ, degmane, ti ne vidiš da je taj moj post bio čista zajebancija??? Mislim, stvarno, samo zato što sam zaboravio ubacit i neke smajlije, da svi vide da se šalim?

trudim se ne kuziti zasad mi dobro ide
kiky full se ne vidi kad se zajebavas kad si ozbiljan ozbiljno
barem kad te ja citam
a imas listu okruglih lica livo di mores cirkus od posta napravit koje je nuzno ponekad stavljat

quote:
Nije mi baš bilo ugodno čitat ovaj post. Ne smije se čovjek više ni šalit'!
Više stvarno ne znam šta da napišem a da to netko krivo ne shvati!

nije ni meni bilo ugodno citat tvoj
za pocetak prekini pisat recenzije ako te tolko bediraju kasnije
prozirna senka Posted - 09/06/2004 : 21:55:11
Zahvaljujem.

kiky Posted - 09/06/2004 : 21:26:32
Šta znači riječ "blagodarim"? Pitam ozbiljno.

prozirna senka Posted - 09/06/2004 : 21:22:34
Blagodarim, evo i tebi jedan:)

kiky Posted - 09/06/2004 : 20:37:05
quote:

Prestani da pises:)))

Opa, čini se da sam stekao još jednog "obožavatelja"... svaki dan ih je sve više i više... ali danas mi je dobar dan pa ti zato poklanjam jedan smiješak!

prozirna senka Posted - 09/06/2004 : 19:34:13
Prestani da pises:)))

kiky Posted - 09/06/2004 : 18:36:13
quote:

kiky brate
nitko ne voli picku od covika

Ništa ti mene ne razumiješ, degmane, ti ne vidiš da je taj moj post bio čista zajebancija??? Mislim, stvarno, samo zato što sam zaboravio ubacit i neke smajlije, da svi vide da se šalim?
Zato sam ga i obrisao, da opet ljudima kao što si ti svašta ne počne padat na pamet! Nije mi baš bilo ugodno čitat ovaj post. Ne smije se čovjek više ni šalit'!
Više stvarno ne znam šta da napišem a da to netko krivo ne shvati!

degman Posted - 09/06/2004 : 14:00:51
kiky brate
nitko ne voli picku od covika
kiky Posted - 05/06/2004 : 12:20:48
quote:
Originally posted by Markos

Mogu, da hocu:-))))

MARKOSE, SVE MI UZMI, ALI MI TE TOČKICE NE DIRAJ!!!

...mnogi od nas jedu zelje, a samo neki čak i meso, pa onda svi u prosjeku jedemo zapravo sarmu...
Darkwood Devil Posted - 05/06/2004 : 11:58:54
MIGHTY MARKOS;)))))))))))))))))))))))))

"REACH UP FOR THE SUNRISE, PUT YOUR HANDS INTO THE BIG SKY, YOU CAN TOUCH THE SUNRISE, FEEL THE NEW DAY ENTER YOUR LIFE..."

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000