T O P I C R E V I E W |
A.Hodzic |
Posted - 16/05/2004 : 15:27:57 Predlazem da ako imas nekoga u BIH,(ja sam iz Tuzle)ko bi mi pomogao da skeniram ili slikam digitalnim aparatom Politikine zabavnike od 1-2100,da ih postavimo na najbolji sajt na svijetu:www.stripovi.com. Mozda je ovo ogroman posao pa nebi mogao sam da ga odradim za vrlo dug period,pa prema tome trazim od tbe pomoc! Ujedno te pitam:Da li je bolje skenirati Pol.zabavnike ili ih je bolje slikati digitalnim aparatom i kojim aparatom(koje rezolucije)? Unaprijed hvala... |
5 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
A.Hodzic |
Posted - 16/05/2004 : 20:17:43 Momci hvala vam velika na drugarskim savjetima... |
zveles |
Posted - 16/05/2004 : 19:40:25 sa digitalcem to ide puno brze i jednostavnije, ali slike ispadnu tek onako informativne kvalitete. goran i ja smo slikali kekece samo zato sto su bili uvezani, pa se nisu dali skenirati. inace, da... svima nam treba jedan veci skener! :) barem a3 formata da se mogu skenirati i politikini zabavnici i plavi vjesnici i sve one edicije koje su izlazile u novinskom formatu (spunk novosti, takodjer...)
THERE, THERE |
seinfeld |
Posted - 16/05/2004 : 18:12:28 Kupi mustek DV4000,vrlo cool i vrlo povoljna cijena...
"They say this one has a surprise ending."
|
A.Hodzic |
Posted - 16/05/2004 : 17:21:57 Znas zasto sam pitao za digitalac.Zato sto se radi o stripovima koji su A 3 format,a velika vecina(prvih 800 i nesto brojeva)je i veca od A 3 formata-nesto kao novinsko izdanje,pa cak i vece. Posto skener A 3 formata kosta malo bogatstvo,sta mislis opet o digitalcu sa 4-5 MEGAPIKSELA ?
|
Markos |
Posted - 16/05/2004 : 16:28:51 bolje ih je skenirati, naravno, ali je i duze i teze. Lakse ih je slikati digitalcem, kao sto je to napravio zveles i jgoran sa Kekecom npr. Nazalost, ja ti nemam nikoga u BiH tko bi ti mogao pomoci....
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |