forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 MEMBERS??!!

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
darkwoodski kralj Posted - 12/09/2004 : 06:18:34
Ok ovo me stvarno zivcira i ne vidin poantu ovoga. Iden na members i kaze da ima 71 stranica clanova dobro rekoh bas da vidin ko je na toj 71. str. otvorin kad ono svi 0 posts iden ja dalje i dodjen do 49 ipo str. i tamo konacno par likova san 1 post. Mislin nije mi jasno cemu cuvati te "clanove" koji su se logirali prije godinu, dvi, tri....i nisu ni jedan post objavili??Mislim cemu je poanta da njihovo ime tamo stoji, i naravno onda pise 1400 nesto clanova, pa naravno kad njih 3/5 nisu uopce aktivni!!!Ja mislin da bi bilo dobro da se to izbrise ili da se stavi koliko ima aktivnih i neaktivnih clanova pa da bar znamo brojku...a ne vako 1400 clanova, ja gledan ,kazen ma ne moze biti toliko da ga jebes...

Only God will judge me!
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
prozirna senka Posted - 16/09/2004 : 07:58:31
Nije ni vazno;)

Koekude
darkwoodski kralj Posted - 15/09/2004 : 21:43:05
quote:
Originally posted by prozirna senka

Ma opusti se. Ti si me isprozivao za broj postova, ja sam ti samo odgovoio. Ali nema veze, sto rece ti i ja se svako malo kacimo, no hard feelings;)

Koekude

Ma sve je to ok. Mozda sam krivo shvatio tvoj post a mozda i ne

Only God will judge me!
zosko Posted - 14/09/2004 : 22:36:46
quote:
Originally posted by darkwoodski kralj

Pa to ja govorin, triba oznaciti aktivne i neaktivne clanove!!!!!11Jer stvarno nema logike da pise kako sajt ima 1400 clanova a od toga 500 mozda aktivnih.

Only God will judge me!

predlazem da svaki neaktivni clan mora obavezno dobiti recimo neku zvjezdu preko nika dok ne nakupi bar 100 postova

...jeli su samo kruh i sol al' oni su gledali marisoooooool...oooo
prozirna senka Posted - 14/09/2004 : 22:21:57
Ma opusti se. Ti si me isprozivao za broj postova, ja sam ti samo odgovoio. Ali nema veze, sto rece ti i ja se svako malo kacimo, no hard feelings;)

Koekude
darkwoodski kralj Posted - 14/09/2004 : 22:10:03
Dobro je ljudi malo smo se zalajali ali vrime je da se smirimo.....ja sam samo nesto predlozija ovo i dobro ne znaci da sto god ja kazem da ce tako biti(ne daj boze:))) I neko je predlozija ukidanje svastare pa jebi ga to je samo prijedlog onoga sto on misli i to sam i ja reka, nema razloga da se sad vrtimo oko ovoga, naci cemo nesto drugo oko cega cemo lajati ;)))
Renky dobro to je tvoje misljenje i ja ga cijenim, tema zavrsena(nadam se).Svi imaju pravo reci svoje misljenje stoga...
Prozirna Senka...znan sto mislis reci s ovim zadnjim postom ali ako ja postiram previse onda sto je je. Samo sam pogleda koliko ti i sejo postirate na dan i koliko ste dugo logirani...Eto to je to... Razumis ne mozes reci Nekom da previse postira ako postiras vise od njega kuzis??
Dobro znan da se ti i ja cesto vako malo "kacimo" ali sve je to bratski ajde ....
Nadam se da smo svi sad cool odi...

Only God will judge me!
Renky Posted - 14/09/2004 : 09:55:00
Ej, da razjasnimo malo...Niti sebe smatram AKTIVNIM niti ikoga smatram NEAKTIVNIM clanom. Jednostavno sam protiv brisanja clanova koji su se logirali. Samim cinom logiranja dali su podršku ovom sajtu. Ponavljam, ne vidim zašto bi nekome tribalo smetati njihovo prisustvo. I nemam nikakve primjedbe na neciji broj postova, neka ih, jer je tako forum življi ali mi ne smetaju ni oni bez iti jednog posta.
No dobro, mislim da smo se ode poprilicno razjasnili i nema razloga da dalje nabijam postove

No Hard Feelings

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
wiz Posted - 14/09/2004 : 09:03:36
Ne treba niko da bude zrbisan sa sajta.

kralju: meni si faca i svidzaju mi se tvoji topici, al koji vrag proveravas koji clanovi su aktivni i koliko imaju postova. Pa zar ti je toliko dosadno?
ja sam bio na forumu godinu dana prijavljen bez da napisem jedan post, pa sam kasnije poceo, a vidi me sad .
I sta se sekiras zbog prostora na serveru? ako ga bude malo, admini ce sami odlucit sta treba da se brise :)

prozirna senka Posted - 14/09/2004 : 07:44:31
"Renki prvo tebi nisu bile upucene ovi postovi osim prva 3 koja si quotao to sto je je. Malo argumentiranja nikad nije zgorega.
Zadnja 4 posta se kako mozes i viditi odnese na Valtera, Prozirnu s. i seju tako da nemam pojima zasto quotas ono sto nisan tebi uputija....Mislim ne vidim poantu...."

Evo da ti osvetlim poantu (poentu):
"Hm, procitaj malo šta si napisa nama "aktivnim" clanovima. Pa oni "pasivni" nisu ludi ostaviti neki jer bi lako mogli postati tvoja meta. Ovako su bar sigurni, osim ako ne izboriš njihovo brisanje." Obj.: Renky se prepoznao kao aktivni (mislim clan. da ne cuje DusMan), pored nas trojice koje si ti izvoleo nabrojati i isprozivati pride.

I samo da dodam, pre no sto se jopet nakostresis na mene, savet: ne broj postove i vreme provedeno na forumu, vec obrati paznju na sadrzaj istih. Ali posto to zahteva izvesni intelektulani napor, dzaba ja tebe savetujem...

Koekude
darkwoodski kralj Posted - 14/09/2004 : 05:25:39
Renki prvo tebi nisu bile upucene ovi postovi osim prva 3 koja si quotao to sto je je. Malo argumentiranja nikad nije zgorega.
Zadnja 4 posta se kako mozes i viditi odnese na Valtera, Prozirnu s. i seju tako da nemam pojima zasto quotas ono sto nisan tebi uputija....Mislim ne vidim poantu....
Valteru sam uzvratija jer je to i zasluzija, prozirna senka stavlja ka neke smajlice(koji podrzavaju valtera) kako ja samo postove nabijam a on 5 miseci posli mene se logira i ima skoro 1000 postova vise nego ja!!!!Cekaj i onda on meni stavlja neke smajlije???
A sejo je vec druga prica, nikad nismo ni imali bas nekakve prijateljske odnose.....Jos pogotovo kaze da bi neko(ej pazi ti ovo neko) triba biti manje aktivniji a on vise aktivniji od mene..
Ti si ima neke dobre argumente sto je je, i sebe si uvrstija u to, ja te razumim, jer nema ko nije postirao neki post koji je bio tek tako ali jebi ga bar sudjelujemo u konverzaciji....Nista protiv tebe sto je je, oh ne mislim ja da imam neka veca prava od ikaoga, mi smo svi jednaki i na zemlji u gospodnjim ocima...sto da ti kazem ja sam samo predlozija nesto, nisan tija izazvati pijavicu.....
Ne brini se respektiram ja tvoje misljeje,naravno kakv bi bija svijet kad bi svi jednakko mislili....

Only God will judge me!
Renky Posted - 14/09/2004 : 02:33:28
----------------------------------------------------------------------

Cekaj prvo ovime govoris o vecini nas koji prema tvome stavu pisemo glupost i skupljamo tisuce i tisuce postova u par miseci te naravno ne zaboravimo ni recenicu u kojoj si naglasio da nismo nista konkretno rekli.

Znaci li to da su manje važni od nas "genijalaca" koji skupljamo postove na glupostima i mislimo da smo važni. Cemu uopce postavljati pitanje o njihovom brisanju?

>>> Obrati pažnju malo na sadržaj posta. I sebe sam ubrojio u vecinu koju spominješ jer sam i ja ponekad sigurno nekim komentarom nekome diga žunte.

A sto se tice onih koji samo prate pa koji se bog logirati ako ne zelis niti jednom postirati, nu namo vidin likove od 2002 koji imaju 0 posts!!

>>> Nikad ti nije palo na pamet da pogledaš necije podatke u profilu. Pa buduci da voliš statistiku i želiš znati koliko ima aktivnih clanova mislim da ponekad pogledaš i necije podatke... i eto problema... da bi to ucinija moraš biti logiran. Konkretno možda neko želi kupiti stripove sa burze pa ga zanima tko je prodavac i di živi. I opet se mora logirati.
Možda i Tomeku sad bude malo jasnije zašto se ne može pratiti cili sajt ( a i profil je dio istog ) bez logiranja.

Pa dobro iz respekta prema svima nek ih se ne brise ali neka se odvoje brojkama vidi koliko je ljudi aktivno a koliko ne aktivno.

>>> Pa ta opcija postoji. Lipo ti piše, od xy logiranih xy ih je postalo. Vrlo jednostavno.

a sto se ti javl;jas jadna ti kesa ti si memeber od 22/4/2004 a vidi koliko imas postova...aaaaa neki ljudi idu srati po drugima pa sami sebe zaseru.........Pampers djeluju ucinkovito...

DONT TAKE A SHIT IN YOUR OWN BACKYARD!!!

Ma daj aj lagano vozi u suprotnom smjeru jer bi te moga sleper pokupiti po putu

Uostalom sljedeci put govori u jednini kad zelis gaziti po nekom!

>>> Hm, procitaj malo šta si napisa nama "aktivnim" clanovima. Pa oni "pasivni" nisu ludi ostaviti neki jer bi lako mogli postati tvoja meta. Ovako su bar sigurni, osim ako ne izboriš njihovo brisanje.
U stvari sjeti se samo svog logiranja na ovaj forum. Prisjeti se malo svog ponašanja tih prvih dana. E ako i dalje misliš da imaš neka veca prava od "neaktivnih" clanova procitaj svoj potpis na postovima. Pa neka Bog prosudi.

Ali u biti mi nije do svadje a ti na ovo ocito gledaš kao na napad usmjeren prema tebi. Oladi malo, jednostavno ja imam drugacije mišljene od tebe i gotovo.

Uostalom po cemu bi ja triba biti izbacen a???

Btw nitko nije spomenija tvoje izbacivanja sa foruma. Osim što ti predlažeš izbacivanje neaktivnin clanova.

www.gradac.hr
darkwoodski kralj Posted - 14/09/2004 : 01:27:26
quote:
Originally posted by prozirna senka

quote:
Originally posted by VALTER

Da, darkvudsko velicanstvo, ti clanovi koji imaju nula postova bar ne kontaminiraju forum duhovitostima tipa "snima se Zagor film", i vec zato zasluzuju ne samo da ih se ne brise, vec ni da ih se ne izdvaja od onih koji imaju tisuce postova, a malo su toga rekli u njima.

ameri pjevaju aleluja glori, kineska zastava se veselo vijori,
DON'T HAPPY, BE WORRY

a sto se ti javl;jas jadna ti kesa ti si memeber od 22/4/2004 a vidi koliko imas postova...aaaaa neki ljudi idu srati po drugima pa sami sebe zaseru.........Pampers djeluju ucinkovito...
Koekude

Only God will judge me!
darkwoodski kralj Posted - 14/09/2004 : 01:14:29
E da ubacim samo Sejo kad kazes da bi neki clonovi morali biti malo manje aktivni, ti si aktivniji od mene, samo da to naglasim stoga...
DONT TAKE A SHIT IN YOUR OWN BACKYARD!!!

Only God will judge me!
Tomek Posted - 14/09/2004 : 01:13:57
pa forum se može pratiti i ako nisi logiran
mada su mi smiješne priče svakog novog člana kako on već duže vrijeme prati forum
ja kad sam se logirao zbog burze nisam ni znao da postoji drugi dio foruma (tad je to bilo odvojeno napisano na početnoj stranici)

ako već gledamo postove onda gledajmo broj postova po danu
darkwoodski kralj Posted - 14/09/2004 : 01:06:56
quote:

Da, darkvudsko velicanstvo, ti clanovi koji imaju nula postova bar ne kontaminiraju forum duhovitostima tipa "snima se Zagor film", i vec zato zasluzuju ne samo da ih se ne brise, vec ni da ih se ne izdvaja od onih koji imaju tisuce postova, a malo su toga rekli u njima.

DON'T HAPPY, BE WORRY

Da pa sto ja san taj topic stavija nako bez veze i iz prve si moga viditi da je zejebancije jer nisan ni obratija toliku pozornost na spell check i ostale sitnice...A da zaboravija dam ja sam jedini koji ponekad nabaci neki topic koji je zejebancija.I kazen da se zejebavan....Cekaj i ti sad uzimas samo taj topic u obzir??!!Da a reci mi di je najlakse dobiti postove nego u test topic di sam ostavija samo 3 posta kad sam nesto probava...nisan ja tamo ostavlja po 20 postova dnevno....
Uostalom po cemu bi ja triba biti izbacen a???Ma daj aj lagano vozi u suprotnom smjeru jer bi te moga sleper pokupiti po putu

Only God will judge me!
darkwoodski kralj Posted - 14/09/2004 : 01:01:03
quote:
Originally posted by SejoSexon

Bilo bi lijepo kada bi neki clanovi bili malo manje aktivniji.

Kakav je Bože ovo doš'o vakat i zeman? Ljudi zlo ni ne zapamte a već zaborave.

Istina nisan ja onaj ko ima 9000 postova....

Only God will judge me!
jackie Posted - 13/09/2004 : 20:31:53
Ovo je moj 7 post. Ali to ne znaci, da ne pratim forum. Mislim, da nas je mnogo takvih. A i ovaj sajt nista ne bi pridobio ako bi skinuli ili markirali pasivne članove.

Tako, da sam uz Renkyja.

prozirna senka Posted - 13/09/2004 : 16:47:40
quote:

DON'T HAPPY, BE WORRY

Koekude
VALTER Posted - 13/09/2004 : 13:34:52

DON'T HAPPY, BE WORRY
Emir Pasanovic Posted - 13/09/2004 : 13:06:47
meni je samo interesantno kakvim se glupostima mi bavimo

Malo je popustila guma njenih gacica / I tako otkrila one dijelove
Koji se stoljecima nepravedno / Drže podalje od ochiju.
Semezdin Mehmedinovic
SejoSexon Posted - 13/09/2004 : 10:40:00
quote:
Originally posted by Ramath

quote:

Mislis na kralja

Smrt terorizmu, sloboda Rusima!

moje misljenje zadrzajem za sebe

Ramath Posted - 13/09/2004 : 07:39:23
quote:

Mislis na kralja

Smrt terorizmu, sloboda Rusima!
SejoSexon Posted - 13/09/2004 : 07:24:23

darkwoodski kralj Posted - 13/09/2004 : 03:06:27
quote:
Originally posted by Renky

Bit cu prost pa reci, ajde ne ... ne, ne necu biti prost nego pitati a šta Vam takvi clanovi smetaju? Ljudi su se logirali i jednostavno prate ( ili ne prate ) rad ovog sajta. Znaci li to da su manje važni od nas "genijalaca" koji skupljamo postove na glupostima i mislimo da smo važni. Cemu uopce postavljati pitanje o njihovom brisanju?
U stvari mislim da oni zauzimaju manje prostora nego mnogi ovje logirani koji imaju po par tisuca postova skupljenih u nekoliko miseci a u kojima nisu ništa konkretno rekli vezano za stripove. Sve se svodi na upotrbu smajlica i recenice prema kojima su Bernardovi postovi romani .
U zadnje vrime ovaj forum ( pri tome ne mislim na svaštaru jer i postoji za takve svrhe ) je zagušen gomilom nepotrebnih topica koji najcešce nemaju nikakve veze sa zdravim razumom a kamoli sa stripom.
Ma da, samo naprid pobrišite sve koji nemaju bar 47 856,349 postova

www.gradac.hr

Cekaj prvo ovime govoris o vecini nas koji prema tvome stavu pisemo glupost i skupljamo tisuce i tisuce postova u par miseci te naravno ne zaboravimo ni recenicu u kojoj si naglasio da nismo nista konkretno rekli.A cekaj ponekd i ja upotrijebim samo smilea jer nema sto drugo da se stavi, zasto bi pisao nepotrebne romane ako sve mogu rijesiti sa 2 nasmjesena lica i jednim koji se belji!!!
Kazes nepotrebnih topica, pa stvarno nam je zao ali ljudi otvaraju sve i svasta, mozda bi samo dado trebao otvarati topice i prije nego ga otvori neka tebi posalje email pa ti prouci da li je nepotreban ili ok!
A sto se tice onih koji samo prate pa koji se bog logirati ako ne zelis niti jednom postirati, nu namo vidin likove od 2002 koji imaju 0 posts!! Pa dobro iz respekta prema svima nek ih se ne brise ali neka se odvoje brojkama vidi koliko je ljudi aktivno a koliko ne aktivno.Pa da se zna tocan broj a ne vako kako san prije napisa 1400, ma vraga namo sad pise 1700 nesto, pa to strahovito raste svaki dan bez razloga i nes ti onda se hvaliti AAA SAJT STRIPOVI IMA 1700 nesto clanova...Pa fala bogu kad su nas 500 mozda aktivni!!!
Uostalom sljedeci put govori u jednini kad zelis gaziti po nekom!

Only God will judge me!
Emir Pasanovic Posted - 13/09/2004 : 01:50:46
ja sam uz Renkya
(Post approved and monitored by Bernard)

Malo je popustila guma njenih gacica / I tako otkrila one dijelove
Koji se stoljecima nepravedno / Drže podalje od ochiju.
Semezdin Mehmedinovic
Renky Posted - 13/09/2004 : 01:00:26
Bit cu prost pa reci, ajde ne ... ne, ne necu biti prost nego pitati a šta Vam takvi clanovi smetaju? Ljudi su se logirali i jednostavno prate ( ili ne prate ) rad ovog sajta. Znaci li to da su manje važni od nas "genijalaca" koji skupljamo postove na glupostima i mislimo da smo važni. Cemu uopce postavljati pitanje o njihovom brisanju?
U stvari mislim da oni zauzimaju manje prostora nego mnogi ovje logirani koji imaju po par tisuca postova skupljenih u nekoliko miseci a u kojima nisu ništa konkretno rekli vezano za stripove. Sve se svodi na upotrbu smajlica i recenice prema kojima su Bernardovi postovi romani .
U zadnje vrime ovaj forum ( pri tome ne mislim na svaštaru jer i postoji za takve svrhe ) je zagušen gomilom nepotrebnih topica koji najcešce nemaju nikakve veze sa zdravim razumom a kamoli sa stripom.
Ma da, samo naprid pobrišite sve koji nemaju bar 47 856,349 postova

www.gradac.hr

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000