T O P I C R E V I E W |
sonjecka |
Posted - 03/10/2004 : 11:33:53 Smrc....napokon sam nabavila posebno izadanje Mikijevog Zabavnika (Pacje price; Blago Izgubljene Lampe iz 1991) al je problem sto mi je istrgnut kraj i mozda par stranica prije kraja...ako netko ima taj strip..smrc..i ako ima skener...smrc zamolila bi ga da mi pomogne i posalje scan na mail pa da to sebi mogu isprintat. Na naslovnici je Ujka Bajo obucen u Indianu Jonesa:) Hvala na razumijevanju:*********** |
16 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
sonjecka |
Posted - 05/10/2004 : 19:04:26 Verafalk2003, hvala na odazivu al' marlowe je vec ucinio pola posla:) Al svejedno evo mail adrese prokleti_bambij@yahoo.com :)* |
Verfalk2003 |
Posted - 05/10/2004 : 17:56:33 Imam ja taj strip bez zadnje stranice. Tj. ima sve strane, ali nema one na kojo piše idući broj. Ako je tog i bilo u Mikijevom zabavniku? Pošalji mi na mejl adresu, da ti pošaljem to čudo.
Prije sam bio uobražen, ali sad sam i tu manu iskorijenio. Sad sam savršen. |
sonjecka |
Posted - 04/10/2004 : 19:32:48 http://sonjecka.blog.hr/
Marlowe LOOK! |
marlowe |
Posted - 04/10/2004 : 19:23:35 quote: Originally posted by sonjecka
:******************************************** :******************************************** :********************************************
veceras je post na blogu TVOJ!
znao sam. tonite's my lucky nite.
DON'T PLAY NO BOOGIE-WOOGIE ON THE KING OF ROCK 'N' ROLL!!! |
sonjecka |
Posted - 04/10/2004 : 15:52:26 :******************************************** :******************************************** :********************************************
veceras je post na blogu TVOJ! |
marlowe |
Posted - 04/10/2004 : 15:12:07 quote: Originally posted by sonjecka
Evo u tvoju cast cu napravit veceras clankic o tom stripu na svom blogu... http://sonjecka.blog.hr
beskrajno zahvalna:)
pogledao sam, i fali ti 8 stranica. jes' da je strip poceo da krcka kad sam ga malo vise otvorio, i da ce tesko pretrpeti skeniranje, ali sad kad sam obecao nema mi nazad. stize mail-om.
sonjecka |
Posted - 04/10/2004 : 15:07:29 Evo u tvoju cast cu napravit veceras clankic o tom stripu na svom blogu... http://sonjecka.blog.hr
beskrajno zahvalna:) |
marlowe |
Posted - 04/10/2004 : 14:13:14 pogledacu uvece, pa ti javim, skeniram i posaljem ubrzo.
sonjecka |
Posted - 04/10/2004 : 13:48:00 Pliiiz, jel ti problem to skenirat i poslat na moj mail? Bas popisujem svoju kolekciju pa mi je zao kad vidim da su mi Duck Tales-The Movie ostecene:( |
sonjecka |
Posted - 04/10/2004 : 11:28:05 quote: Originally posted by marlowe
imam strip, imam skener. koje ti strane trebaju?
DON'T PLAY NO BOOGIE-WOOGIE ON THE KING OF ROCK 'N' ROLL!!!
ne mogu vjerovati,marlowe:*:*:*:*:*:* problem je sto ne pise broj stranice al' zadnja koja mi je ...u donjem redu su tri kvadrata u jednom se cetiri pacica sa sljemovima penju po nekom putu koji se carolijom pocinje ljuljati,u slijedecem kadru Ujka Bajin trezor se pocinje pretvarati i izoblicavati,treci kadar trezor izgleda kao nesto bodljikavo...
neznam koliko jos ima stranica do kraja...? |
marlowe |
Posted - 04/10/2004 : 00:30:27 imam strip, imam skener. koje ti strane trebaju?
darkwoodski kralj |
Posted - 04/10/2004 : 00:11:37 quote: Originally posted by sonjecka
joooj treba i crtic naci na netu...evo cu zaplakati od nostalgije:)))
a sad si i mene uvatila u ovo,,ahhhh...evo iden do cure po crtic!!
Only God will judge me! |
sonjecka |
Posted - 03/10/2004 : 23:07:12 joooj treba i crtic naci na netu...evo cu zaplakati od nostalgije:))) |
darkwoodski kralj |
Posted - 03/10/2004 : 18:26:16 quote: Originally posted by sonjecka
Smrc....napokon sam nabavila posebno izadanje Mikijevog Zabavnika (Pacje price; Blago Izgubljene Lampe iz 1991) al je problem sto mi je istrgnut kraj i mozda par stranica prije kraja...ako netko ima taj strip..smrc..i ako ima skener...smrc zamolila bi ga da mi pomogne i posalje scan na mail pa da to sebi mogu isprintat. Na naslovnici je Ujka Bajo obucen u Indianu Jonesa:) Hvala na razumijevanju:***********
Sad se sican toga, gleda san taj crtic ka mali, ajme lkudnica.Steta nemam ti taj strip ja sam samo veliki fan 
Only God will judge me! |
sonjecka |
Posted - 03/10/2004 : 14:31:28 joj a jel bi ga za nesto mjenjao... to mi je ono strip iz djetinjstva pa mi je zao da ga nemam cijelog:( pozdrav svejedno:) |
mamlaz |
Posted - 03/10/2004 : 13:14:03 Imam ja taj strip, ali nemam scenera:((
Mrzim mrznju! |