forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Zenski Junaci !!!

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Modesti Blejz Posted - 23/07/2002 : 05:05:18
Pozdrav tvorcima stranica i ovog Foruma. Sve je super, sve je cool, ali nista o zenskim likovima iz stripova.
Zasto?
Jos nesto pokusavam pronaci neku "nice" sliku sa likom Modesti Blejz pa ako netko ima nek mi javi.
Jos jednom, odlicne stranice.
Unaprijed hvala.
p.s. i cure chitaju stripove ! ! !

25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
seinfeld Posted - 10/08/2002 : 12:32:01
Zivim u Belgiji.Pogledaj moj profile!

Modesti Blejz Posted - 09/08/2002 : 23:27:30
Seinfeld, tako nekako.
U roku od 3 gd dobijes green card i onda jos sacekas dvije i dobijes amr. pasos.
Nemam nijednu od gore navedenih golden kartica ha ha ha.
Imam ATM karticu za shoping.
Seinfeld gdje ti zivis\??
Pozdrav svima

seinfeld Posted - 31/07/2002 : 13:54:31
quote:

he he he...nisam bogata...
ali uskoro cu dobiti Green Card pa eto...moze li to proci kao neko bogatstvo, a budem dobila i americki pasos za dvije godine.
Sto sad kazes ha?

Dvije godine nakon green card dobivas pasos wauw,tako brzo?

Edited by - seinfeld on 2002/08/02 14:37:14
Slovenac Posted - 31/07/2002 : 11:49:49
Aja, treba onda da si štrumfh.

seinfeld Posted - 31/07/2002 : 10:53:13
Za to mi treba peta zvijezdica

Behind every successful man is a woman, behind her is his wife.
Slovenac Posted - 31/07/2002 : 07:55:57
Seinfeld kad dobiješ Golden Card, javi mi se.

seinfeld Posted - 30/07/2002 : 10:21:30
quote:

ali uskoro cu dobiti Green Card pa eto...moze li to proci kao neko bogatstvo, a budem dobila i americki pasos za dvije godine.
Sto sad kazes ha?

Green Card pih ja imam Master Card hehe.

Floyd Posted - 29/07/2002 : 23:57:29
Cao Modesti,
Dobro dosla...

The time is gone, the song is over, thought I'd something more to say...
Modesti Blejz Posted - 29/07/2002 : 22:36:55
Sto sad kazes ha?

seinfeld Posted - 28/07/2002 : 12:24:25
---dp--- jos nesto ???

A bookstore is one of the only pieces of evidence we have that people are still thinking.
---dp--- Posted - 28/07/2002 : 05:24:04
Hmmmm... lepa, zgodna, dobra i pametna...
I bogata?

sAdam Posted - 28/07/2002 : 00:39:39
hehehehe, slazem se da treba ljude opcenito ucit stripu ne samo zenski dio, strip u hrvatskoj opcenito lose stoji...mogli bi mi uvesti neke metode ko u paklenoj naranđi samo sa stripovima, ono da navucemo ljude...
vidim ja da se ne treba truditi oko disneya, al kad smo vec kod njega jeste gledali atlantidu-fenomenalan crtic, a nacuo sam i da je mike mingola imao svoje prste u tom projektu....

Emir Pasanovic Posted - 26/07/2002 : 16:16:08
zaboravio sam, i ja sam načuo te veze hitler-disney,i da je mrzio žene,i sve to,al o mrtvima sve najbolje,e?;)
i moja sestra čita stripove,al samo kad joj je dosadno,pa se to ne računa.drugih rodica nemam.

Zagor Fan
Emir Pasanovic Posted - 26/07/2002 : 16:12:57
quote:

Jos nesto...Morgana iz Alan Forda je duh mislim.
Zasto si prestao chitati Alan Forda, Emire?

više sam zaboravio jel morgana il matilda,ali svejedno.što kaže vj nebuloze su dokračile strip koji je izgubio materijal za stvaranje nakon prvih 5 godina.
meni je definitivno najbolja serija sa onom mafijom čiji je i bob rock šef.
quote:

Ste gledali Spidermana??
I chitali strip?
Sto vam je bolje?
Meni strip definitivno. Film ima dobrih efekata, ali glavni junak nije docarao onog pravog Spidermana iz romana.

rijetki su filmovi koji uhvate duh stripova prema kojim su rađeni i to nisam ni očekivao.drugi očekuju pa onda ti filmovi i propadnu (pogledaj: spawn,barbwire,...).
onda imaš one koji dovedu strip na novi stupanj razvoja,a onda one koji donekle uspiju zadovoljiti fanove,itd.
sve u svemu cijeli spiderman odiše atmosferom poslije 11.9. i nemože se uzeti za ozbiljno.možda nastavci...
a ni strip nije ozbiljan...

Zagor Fan
seinfeld Posted - 26/07/2002 : 15:18:11
baby kate i larrigan AF #kuca duhova to mi je bila dobara prica hehe!

A bookstore is one of the only pieces of evidence we have that people are still thinking.
VJ Posted - 26/07/2002 : 14:52:32
quote:

Jos nesto...Morgana iz Alan Forda je duh

Duh je Baby Kate .

Spijunka je Margot, a Morgana je zapravo Beppa Joseph koja se preobrazila u Morganu (to je samo jedna od Bunkerovih nebuloza ).

-|VJ|-
rommel Posted - 26/07/2002 : 12:31:48
quote:

Evo jedan prijedlog. Pokusajte potaknuti cure, prijateljice, sestre, rodice, mame ili bake da chitaju romane. Dajte im sansu da se "navuku" i onda im pokazite ove stranice.

Eto ja svoje necakinje pokusavam zaraziti stripom, redovito im kupujem Tom i Jerry, privikavam ih na Asterixa i sl. Nadam se da ce zavoljeti strip i da ce ga cuvati jer ce jednog dana ionako cjela kolekcija postati njihovo vlasnistvo...

When a man lies, he murders some part of the world
seinfeld Posted - 26/07/2002 : 11:50:39
Ni film ni ti stripovi mi nisu nesto da ti pravo kazem vise volim crtani Spiderman ;-))!

Debeli se zove George i on je provala ali ja vise volim seinfelda ne znam zasto ;-).

"Da. I sebe bih ubrojala u zgodne, lijepe, inteligentne i dobre djevojke(ako smijem biti tako neskromna). Dakle postoje. Samo sam htjela vidjeti sto cete napisati. :-)"
don't test us again :-)).

"Pokusajte potaknuti cure, prijateljice, sestre, rodice, mame ili bake da chitaju romane. Dajte im sansu da se "navuku" i onda im pokazite ove stranice."

Da pokusajte,good luck with that,salim se naravno!

Modesti Blejz Posted - 26/07/2002 : 07:10:28

Jos nesto...Morgana iz Alan Forda je duh mislim.
Zasto si prestao chitati Alan Forda, Emire?
Ste gledali Spidermana??
I chitali strip?
Sto vam je bolje?
Meni strip definitivno. Film ima dobrih efekata, ali glavni junak nije docarao onog pravog Spidermana iz romana.

Modesti Blejz Posted - 26/07/2002 : 07:02:43
Seinfeld, pogledam nekad tu seriju, ali ne gledam TV opcenito previse pa i ta serija mi cesto promakne. No ovdje je ja mislim najpopularnija humoristicna serija. Volim onog debelog, malog ne znam mu ime.

Spijunka iz alan forda jest Margot.

Disney jest to sto jest. Samo mi je bila skrenuta paznja od strane mog profesora i on je inace donio primjer jednog Disneyevog stripa sa paja patkom i tu nam je profesor pokazao kako je u stvari ispod svojih rijeci Disney skrio prikrivenu nesimpatiju da ne kazem prezir spram zenskog pola. Tesko mi je sad to ovako objasniti. Mozda mozes potraziti na netu vise o Disneyu i njegovim kriticarima ako ti se da istrazivati. Po prici mog profe Disney je bio jedan od boljih u sirenju propagande, nije se vidjela golim okom i zato je bila tako efektna i djelotvorna na djecu koja su chitala.

Da. I sebe bih ubrojala u zgodne, lijepe, inteligentne i dobre djevojke(ako smijem biti tako neskromna). Dakle postoje. Samo sam htjela vidjeti sto cete napisati. :-)

Mislim da sam vidjela Vertigove romane. Budem potrazila.

Bullsi su jako losi. Ne pratim kako igraju jer nemaju kvalitetnih igraca zasad.

Sto se tice crtanog stripa u vidu knjige "Cuvaj se Senjske ruke" ja sam dobila info da je neki Artukovic napisao ( ne znam mu ime).
Vjerovatno ste vi u pravu.

Otvorila sam ovaj topic da malo iskritiziram tvorce jer stvarno nema nista o zenskim likovima. Drago mi je da ce se to ubrzo promijeniti. Naravno, mogu dotad posjetiti druge stranice koje imaju puno materijala sa zenskim herojima, ali ove su mi stranice stvarno SUPER i odlicno su napravljene s tim jednim malim nedostatkom.
Ja sam se opet raspisala jer pokusavam odgovoriti na sve komentare i pitanja.

Nadam se da ce se s vremenom vise cura ukljuciti.
Evo jedan prijedlog. Pokusajte potaknuti cure, prijateljice, sestre, rodice, mame ili bake da chitaju romane. Dajte im sansu da se "navuku" i onda im pokazite ove stranice.

Ako kazu da one to ne vole ili da im je dosadno...nek pokusaju procitati svejedno.

Do sutra....bye

sloppy Posted - 26/07/2002 : 01:23:39
pa ako je dosad niko nije spomenuo da ju ja šta je sa Electrom kako ste je mogli propustit več ste na drugoj strani

sAdam Posted - 25/07/2002 : 23:25:09
Hitler i Disney??? e ti ga modesti pretjerujes...mislim, ok, Disney je bio al evo u zadnje vrijeme gubi, ulogu vodece crtace masinerije...i to sto se tice marketinskih caka stoji, al seksisticki ispadi u stripovima i crticima...a to da je on napisao pricu za ijedan od almanaha cist sumnjam...ko sto neko rece evo ti snjeguljice, pa trnoruzice, pa male sirene, pepeljuga u svim njegovim pocetnim radovima vecinom su zene igrale glavnu ulogu tj birao je bajke sa zenskim likovima kao protagonistima...
A ti ka vec imas tu srecu (ili nesrecu, ti valjd bolje znas) da zivis u americi, citaj VERTIGOve stripove, evo mislim da serijal "lucifer" jos izlazi, to je meni ludilo od stripa iako bi crtez mogo biti bolji, al osim spomenutog naslovnog lika vecinom djevojke i zene vode glavnu rijec...

dd fan Posted - 25/07/2002 : 21:54:28
Mozda Margot.
Nije Morgana sigurno

I've always been a nobody.When i was a child,my mother used to confuse me with my brother,even though i'm an only child.To this day she still thinks i'm my brother.
Emir Pasanovic Posted - 25/07/2002 : 16:10:50
kad spominjete alan forda,čitao sam ga prije nekih 6-7 godina (od tada sam izgubio interes),no dobro se sjećam iako ne imena neke špijunke u koju je Broj Jedan zaljubljen...Pomozi te mi ono, kakva je bila...Ah da,nezavisna,pametna,jaka.kolko se sjećam zajebala je i broja 1 u nekim epizodama.čini mi se da je bila superhickova žena bertha pa je upala u nekakva govna i postala, jel morgana il nekako drukčije...

Zagor Fan
seinfeld Posted - 25/07/2002 : 13:36:53
Dadadada Andrija Maurovic u pravu si dd fan.
Crtana knjiga je pitala!

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000