forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Sanjate li stripove?

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
sonjecka Posted - 04/10/2004 : 13:59:47
Neznam kako je kod vas,ali mislim da ovo vec prelazi granicu opsjednutosti i ovisnosti
Vec godinama svako trecu noc sanjam kako po kioscima nalazim jeftine albumove,po smecu hrpetine stripova, jeftine otkupe,a onda se probudim i nema niceg...postoji li koji egzstripista da mi to istjera iz glave?
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
sonjecka Posted - 22/11/2004 : 14:31:38
Ja sam nocas imala viziju...vratila se kuci oko 4 sata ujutro i nikako zaspati,pa sve nekakva tjeskoba onda mi na oci dodje slika plisanog zeca (lik zeca koji koristim za crtanje svojih stripova) i taj zec vristi u agoniji ali mu se zvuk ne cuje. Onda se tako budna vrtim u krevetu sve do 8 ujutro, tad mi stara ulazi u sobu i govori da je sinoc nas cetverogodisnji mini-kunic uginio gusheci se i opise mi polozaj (kao da zeli vrisnuti,a nitko ga ne cuje).

ZAKLJUCAK: Bolje stripovi,nego zecovi!!!

BOGI Posted - 21/11/2004 : 23:42:53
pogledajte ovo

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=2794&SearchTerms=snovi

some motherfuckers are allways trying to ski up hill
markolar Posted - 20/11/2004 : 16:16:04
Pozdravljeni!

Več je bio jedan TOPIC o sanjanju stripova, pa sam lijepo kazao da to sanjate svoje ŽELJE (kao večina sanjača) ali Porter bi to znao malo bolje pojasniti pa neka (ako ima vremena) nešto napiše!

Lep pozdrav,

markolar
GTI_TURBO Posted - 20/11/2004 : 13:27:34
Trebalo bi pitati Napoleona sanja li stripove, ima ih 50.000
Car-kolekcionar Posted - 19/11/2004 : 23:32:48
Ah, svaku vecer ih sanjam, ujutro se probudim i PRAS!!!

Car was here, where?
Car
Brandy Jim Posted - 14/11/2004 : 01:46:28
bilo bi bolje,al kad neide,neide
BOGI Posted - 10/11/2004 : 17:30:34
ah stari dd snovi
nalazim brojeve dd koje niko nema, kupujem, cak i citam, a onda se budim i pomislim
e moj bogi, bolje ti je neku zensku da sanjas ;)
p.s. ja se sjecam da sam otvorio ovakav topic davno, davno, jos u doba Sigismundusa

some motherfuckers are allways trying to ski up hill
sonjecka Posted - 10/11/2004 : 12:36:03
quote:

Ja sam neku noć sanjo Čika i Kurdija kako love divljač po šumi... Čudno.

Sinoć, mala, čudan san sam usnio,
Oružje skriveno u sijenu i zamak što je gorio
Vatre u šumi, čuli su se bubnjevi, a
Jedna zvijezda na nebu nad Balkanom poče jače sjati

Hm, osijeca li se tu blaga doza homo....sapiensa :))))))))))

BOC Posted - 09/11/2004 : 20:52:14
quote:
Originally posted by sonjecka

Neznam kako je kod vas,ali mislim da ovo vec prelazi granicu opsjednutosti i ovisnosti
Vec godinama svako trecu noc sanjam kako po kioscima nalazim jeftine albumove,po smecu hrpetine stripova, jeftine otkupe,a onda se probudim i nema niceg...postoji li koji egzstripista da mi to istjera iz glave?

Ja sam neku noć sanjo Čika i Kurdija kako love divljač po šumi... Čudno.

Sinoć, mala, čudan san sam usnio,
Oružje skriveno u sijenu i zamak što je gorio
Vatre u šumi, čuli su se bubnjevi, a
Jedna zvijezda na nebu nad Balkanom poče jače sjati
sonjecka Posted - 09/11/2004 : 19:42:02
Ma meni se zalutali stripovi par puta vratili,ali istina je da se vecinom "izgube" :(

marlowe Posted - 09/11/2004 : 16:25:56
[quote]Originally posted by sonjecka

Moze ,dobijes iznenadjenje:)) Oces i ti doci na CRS? (ti Vedranu daj novac za texove,a on ce meni dati neke stripove sto sam mu ih uzela na aukciji,moze?)

Prije sam ja bila manijak pa sam tako na svaki strip pisala ime i prezime (ponekad cak i adresu) ako se nedajboze negdje izgubi da se vrati:)))) AL mi ponestalo mjesta pa se pozdravljam s onima koje ne sakupljam za kolekciju:)

necu, nazalost, doci na CRS. nema sanse. valjda cu neke naredne godine uspeti i to da obavim. za vedrana ne brini nista - mi se vec dve godine uspesno "prebijamo". na obostrano zadovoljstvo.
sto se tice imena i adrese, ne isplati se. moje je iskustvo da se "zalutali" stripovi nikad ne vrate kuci.
sonjecka Posted - 09/11/2004 : 13:50:57
Moze ,dobijes iznenadjenje:)) Oces i ti doci na CRS? (ti Vedranu daj novac za texove,a on ce meni dati neke stripove sto sam mu ih uzela na aukciji,moze?)

Prije sam ja bila manijak pa sam tako na svaki strip pisala ime i prezime (ponekad cak i adresu) ako se nedajboze negdje izgubi da se vrati:)))) AL mi ponestalo mjesta pa se pozdravljam s onima koje ne sakupljam za kolekciju:)

marlowe Posted - 08/11/2004 : 23:11:57
quote:
Originally posted by sonjecka

Hvala na cestitci:) Jes,ja dobila trecu nagradu,a mladji brat crtao strip o nasem zeki pa i on pokupio u kategoriji "Mladi lav"...:) Zivjele nam zivotinje i CRS:)

p.s. Marlowe sad sam isla spakirati one texove sto ti nosim na CRS,pa sam vidila da sam iznutra na 5 od 7 komada napisala svoje ime i prezime (stara navika) ,hoce ti to puno smetati?

nece. nisam totalni manijak po pitanju ocuvanosti. mogla bi (olovkom) nesto i da mi nacrtas, da se iskupis makar malo.

DON'T PLAY NO BOOGIE-WOOGIE ON THE KING OF ROCK 'N' ROLL!!!
sonjecka Posted - 08/11/2004 : 21:18:23
Hvala na cestitci:) Jes,ja dobila trecu nagradu,a mladji brat crtao strip o nasem zeki pa i on pokupio u kategoriji "Mladi lav"...:) Zivjele nam zivotinje i CRS:)

p.s. Marlowe sad sam isla spakirati one texove sto ti nosim na CRS,pa sam vidila da sam iznutra na 5 od 7 komada napisala svoje ime i prezime (stara navika) ,hoce ti to puno smetati?

marlowe Posted - 08/11/2004 : 14:42:25
jadni mali bambiji i ostala bratija. inace, jesi li ti to dobila nagradu? ako jesi, cestitam.

sonjecka Posted - 07/11/2004 : 18:08:58
Ja sam sanjala ovaj projekt da moji strip likovi izgaraju u prometnoj nesreci pa sam ga i napravila kredom, look:

Brandy Jim Posted - 02/11/2004 : 22:22:15
quote:
Originally posted by wiz

sanjao Druunu *opet*

blago tebi,ja sanjam bob rocka
wiz Posted - 02/11/2004 : 20:02:06
sanjao Druunu *opet*

sonjecka Posted - 02/11/2004 : 19:58:03
Ja sam sanjala kuul ideju za strip,pa cu ga nacrtati i staviti na net cim prije:)...Ah najgore je kad sanjam nacrtane mishove...

Brandy Jim Posted - 01/11/2004 : 22:21:47
nocas sam sanjao junake iz stripa:zagora,bob rocka i salasa,al ne nacrtane nego kao neki film,ludo,valjda je noc vjestica imala utjecaj
sonjecka Posted - 01/11/2004 : 14:19:25
quote:
Originally posted by marlowe

sve su iz filma. slicice su sve originalne, i dobro su uradjene. kad popunis album dobijes kao neki movie companion. hebi ga, kanda nikad necu nabaviti i treci original. stoje mi slicice vec godinu dana i nisam hteo da ih lepim u ovaj album posto cekam da nabavim engleski. hrmph.

O Fak! Steta! Kod nas nisu izlazile,koliko ja znam. mozda ih je bilo kupit u More Comicsa ili negdje po bolje opremljenim igraonicama po Zg,al u Splitu ni traga ni glasa...kao i uvijek.

marlowe Posted - 31/10/2004 : 18:01:33
sve su iz filma. slicice su sve originalne, i dobro su uradjene. kad popunis album dobijes kao neki movie companion. hebi ga, kanda nikad necu nabaviti i treci original. stoje mi slicice vec godinu dana i nisam hteo da ih lepim u ovaj album posto cekam da nabavim engleski. hrmph.

sonjecka Posted - 31/10/2004 : 17:54:07
E, to stvarno neznam! Kakve su slicice jel su crtane ili filmske?

marlowe Posted - 31/10/2004 : 17:16:38
jel' bilo kod vas, i da li si skupljala slicice Gospodara? ako jeste, da li su bili originalni engleski albumi, ili ste ih vi stampali? ovde je prvi Druzina prstena stigao original, a druga dva su stampani ovde (i losiji su). ja sam nabavio 2 kule original, ali mi fali 3. originalni album (i nesto slicica), a imam i nesto duplikata. pitanje vazi za sve. ko nesto zna nek' gukne.

sonjecka Posted - 31/10/2004 : 17:08:00
Jesu, i dalje sakupljam razne slicice,albumove,ma sve sto ima veze sa stripom,ilustracijom i animacijom:)

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000