T O P I C R E V I E W |
Gaston |
Posted - 01/11/2004 : 21:29:05 Nevjerojatno... U profilu je napisao da ima 27 godina što znači:
a) ili da mu update nije najjača strana b) ili da su mu teenagerice još uvijek najdraže od svih
Nadam se zbog njegovog zdravlja (ukoliko mu ljepša polovica ovo čita) da je točan odgovor ipak onaj pod a).
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
11 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
igorpb |
Posted - 08/12/2004 : 07:09:31 quote: Originally posted by dobricina
quote: Originally posted by Markos
Uf.... nisam mijenjao profil vec duuugo:-) Nazalost, napunio sam 29 prije desetaak dana.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Generacija 75/76 !? Interesantno... Nikad ne bih rekao!
Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu, pronalazim super-negativce i pomazem super-junacima, dobricina pomaze kad se najmanje nadas! dobricina = vitruvian
Generacija strip-manijaka
I dok sjedim ovdije u hladu i kroz prozor posmatram njega kontam da je Frojd u pravu i da je Sex korijen svega.
|
Nobody |
Posted - 07/12/2004 : 19:54:19 quote: Originally posted by Markos
Uf.... nisam mijenjao profil vec duuugo:-) Nazalost, napunio sam 29 prije desetaak dana.
mozda imamo istog dana rođen dan ?????
kdor ne skače ni Sloven´c |
solar |
Posted - 05/11/2004 : 04:12:37
...september...streets capsizing...spilling over, down the drain...shards of glass splinters like rain but you could only feel your own pain... |
fishleg |
Posted - 02/11/2004 : 22:23:33 quote: Originally posted by Žiga
A piše i da je single mike, u akcijuuuuuuuuuuuuuuu
Last night I had a dream Where I was all alone walking on the street
Gdje sam bio ja kad se sreća dijelila - ne znam, zašto sve što dotaknem na krivo okrenem - ne znam. |
Djole |
Posted - 02/11/2004 : 20:03:37 I tako ja pričam devojci: "Eto draga, nema potrebe da se žuri, Marko sa foruma ima 27 godina i tek se dogodine ženi!", a ona će: "Ma kakvi, sigurno je mlađi, samo blefira!"
Kad ono...
-- "...Una citta' aldila' dello spazio e del tempo, malincolica, pigra, affascinante... e chissa' come doveva essere quando questi canali erano pieni dell'acqua della laguna..." |
Žiga |
Posted - 02/11/2004 : 12:04:03 A piše i da je single mike, u akcijuuuuuuuuuuuuuuu
Last night I had a dream Where I was all alone walking on the street
|
Heyoka |
Posted - 02/11/2004 : 10:25:49 quote: Originally posted by Markos
Prijavljujem tipfeler! Htio si reći: desetak GODINA, zar ne?
"...nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stecak na kome Bosanac kleci i moli. Na kom je prikazan kao sužanj." M.Krleža
|
dobricina |
Posted - 02/11/2004 : 00:58:50 quote: Originally posted by Markos
Generacija 75/76 !? Interesantno... Nikad ne bih rekao!
Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu, pronalazim super-negativce i pomazem super-junacima, dobricina pomaze kad se najmanje nadas! dobricina = vitruvian |
Dado |
Posted - 01/11/2004 : 22:29:23 Gastone mozda je odgovor i a) i b) |
Renky |
Posted - 01/11/2004 : 22:26:18
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
Markos |
Posted - 01/11/2004 : 22:24:47 Uf.... nisam mijenjao profil vec duuugo:-) Nazalost, napunio sam 29 prije desetaak dana.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |