T O P I C R E V I E W |
Renky |
Posted - 07/12/2004 : 12:26:23 Aj nek' netko pogleda neku moju aukciju di bi tribala biti slika. Meni pokazuje X a nisan siguran šta Vi vidite jer san sve učinija kako triba i proba u test forumu. Tamo se slika vidi. I dajte mi neku adresu osim IMAGESHACK.US di mogu ostavljati sličice. For free of kors
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
17 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
dobricina |
Posted - 11/12/2004 : 01:17:51 "Više kola do Nedilje nema", tj. do Ponediljka :)) OK! I daj javi account numero....
_____________________________________________________________________________ Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu! dobricina pomaze kad se najmanje nadas! |
Renky |
Posted - 10/12/2004 : 20:45:19 U ponediljak, kasnim sa svim pošiljkama pa se nadam da cu sve sredit do tada
dobricina |
Posted - 10/12/2004 : 17:56:14 Renky, kad mi šalješ tu balu stripova koje sam kupio na nevidjeno? :))
_____________________________________________________________________________ Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu! dobricina pomaze kad se najmanje nadas! |
Renky |
Posted - 10/12/2004 : 17:20:23 quote: Originally posted by wiz
e pa nisam ja znao da ti prvi put stavljaš sliku inace bi odma znao :)), jer ponekad pravo staviš, al im u medzu vremenu mozda nesto server jebe (imageshack) pa se ne pokazuju slike :)) zato sam ti i dao onaj drugi link :)
Ma prije nisu upisivali IMG nego se to dodavalo naknadno. Ja san samo kopira i nisan obraca pažnju da kopiram i IMG no na greškama se uci U svakom slucaju hvala.
wiz |
Posted - 10/12/2004 : 15:48:44 e pa nisam ja znao da ti prvi put stavljaš sliku inace bi odma znao :)), jer ponekad pravo staviš, al im u medzu vremenu mozda nesto server jebe (imageshack) pa se ne pokazuju slike :)) zato sam ti i dao onaj drugi link :)
_____________________ Hundreds F Vampires! |
Renky |
Posted - 10/12/2004 : 15:36:38 quote: Originally posted by wiz
nisi makao [ ] iz linka jel :))
E lako je biti general nakon bitke
wiz |
Posted - 10/12/2004 : 12:33:09 nisi makao [ ] iz linka jel :))
Renky |
Posted - 10/12/2004 : 12:28:46 Otkrija san di je bija problem!!!!!!!!
dobricina |
Posted - 09/12/2004 : 23:31:38 quote: Originally posted by GTI_TURBO
Ko ti je kriv, mogao si prestati uzimati i poslije 15-og stripa i tako nebi dogurao do 100-og. Zar neznas onu, uci na greskama?
....što i ti lupetaš svašta... To je bila ŠAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Renky |
Posted - 09/12/2004 : 20:52:27 quote: Originally posted by VJ
quote: Originally posted by Renky
Aj nek' netko pogleda neku moju aukciju
Koji prljavi marketinski trikovi. :)
Gade!
Ali aj mi ti objasni zašto nema slike. Btw snaša san se tako što san u burzi stavija linkove.
GTI_TURBO |
Posted - 09/12/2004 : 20:46:37 Ko ti je kriv, mogao si prestati uzimati i poslije 15-og stripa i tako nebi dogurao do 100-og. Zar neznas onu, uci na greskama? |
dobricina |
Posted - 09/12/2004 : 13:49:05 quote: Originally posted by VJ
quote: Originally posted by Renky
Baš tak'! ....dobricina je tako nasjeo i kupio stotinu stripova bez da ih je vidio....
VJ |
Posted - 09/12/2004 : 10:16:28 quote: Originally posted by Renky
|
wiz |
Posted - 07/12/2004 : 16:55:18 ako ne radi imageshack upotrebutie...www.imgbucket.com
SejoSexon |
Posted - 07/12/2004 : 15:43:45 slike se ne vide
Kakav je Bože ovo doš'o vakat i zeman? Ljudi zlo ni ne zapamte a već zaborave. |
Renky |
Posted - 07/12/2004 : 12:30:16 Ma bilo koja di bi tribala biti slika, recimo one sa Ken P. tamo negdi na zadnjim stranicama aukcija.
Car-kolekcionar |
Posted - 07/12/2004 : 12:27:40 Koja je to aukcija?
dinok@email.htnet.hr |