Note: You must be registered in order to post a reply. To register, click here. Registration is FREE!
T O P I C R E V I E W
byoman
Posted - 24/12/2004 : 17:38:49 Member since: 7/12/2002
Lijepo izgleda Prije 6-7 godina sam se ponovo vratio staroj ljubavi, stripovima i poceo ih opet skupljati. Tad nisam jos imao net, vec se sve prenosilo "usmenom predajom", mjesta gdje se mogu kupit stripovi itd. Jednog dana, bezveze surfajuci na informatici jos u osnovnoj, naisao sam na ovaj sajt. Jos se sjecam kako sam u fakin internet caffeu sejvao neke tekstove i slike sa sajta na diskete . Bio je to onaj put u Beograd sa slikama Slobinog skladista, razne slike sa sajmova u Italiji, razne Zagorove naslovnice iz ZS/LMS i to cubao k'o blago. Mislim da sam milijune puta citao neki intervju sa Morenom Burrattinijem o Zagoru i onaj tekst o putu u Beograd. A slike sam prozdirao . Posebno one slike kolekcija forumasa. A onda sam dobio novi komp, uveo net i dosao ovdje. Odmah sam se registrirao, isti dan i eto, tu sam vec dvije godine. U ovih 2 godine sam citao i vidio svasta i drago mi je da se stari topici u sekciji "stripovi" ne brisu. Neki od najboljih topica na forumu su oni o arhiviranju, restauraciji i, naravno, "koliko imate stripova" u kojemu se nalazi legendarna sigismundusova lista. Upoznao sam i hrpicu ljudi, neke i osobno. A prvi postovi su mi bili ziva debilana, kao i skoro svima, uostalom. Kasnije sam procitao netiquette . Moglo bi se rec da je bas ovaj sajt bio "ono nesto" sto me upoznalo i sa glazbom poput Maidena, Metallice, Azre, EKV-a i mnogih drugih. Tocno se sjecam jednog staaaarog topica (tek sam bio dosao) u Svastari, gdje su Globinjo i Stinky rekli da slusaju Iron Maiden. Skinuo sam 3 pjesme i eto. Sad ih mnooooogo manje slusam, skoro nikako, al jos su mi uvijek dragi. Eto, to bi bilo to. Jos mnogo ovakvih godisnjica zelim sebi sa stripovi.com.