T O P I C R E V I E W |
MAGIC |
Posted - 03/01/2005 : 04:28:37 na mestu za strana izdanja jedno 200 ponuda za zs i lms? brisite bre to!
Tisina je Izvor. Pokret je Svet. Promena je Sve. |
22 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
markolar |
Posted - 11/01/2005 : 22:02:56 Pozdravljeni!
Ipak se nađe neko, ko ima vrijeme pregledati sve te stvari i na kraju još ostaviti ponudu !
Lep pozdrav
markolar |
wiz |
Posted - 06/01/2005 : 18:17:11 trebalo bi se malo organizovati da se lakse trazi..jer npr. kad u pretrazivanje upisem (Dylan Dog ili samo Dylan ili DD) ne izbaci mi svih aukcija sa dylanom??
_____________________ Hundreds F Vampires! |
dobricina |
Posted - 06/01/2005 : 18:13:45 Aukcije treba organizirati po uzoru na buvljak :))
_____________________________________________________________________________ Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu! dobricina pomaze kad se najmanje nadas! |
Car-kolekcionar |
Posted - 06/01/2005 : 13:11:49 Ma ukinut treba aukcije kompletno !!! :D
dinok@email.htnet.hr
[1]You only get one shot, do not miss your chance to blow cause opportunity comes once in a lifetime...yo[/1] ![](http://img124.exs.cx/img124/5567/923un.gif) |
degman |
Posted - 06/01/2005 : 12:23:24 NEKA SE SVE OBRISE!!!! |
dcarapo2 |
Posted - 06/01/2005 : 10:38:23 quote: Originally posted by MAGIC
na mestu za strana izdanja jedno 200 ponuda za zs i lms? brisite bre to!
Tisina je Izvor. Pokret je Svet. Promena je Sve.
je se to odnosi na ontario web |
VALTER |
Posted - 06/01/2005 : 10:16:36 quote: Originally posted by Car-kolekcionar
Imas pravo nije cinjanica nego cinjenica...:D
dinok@email.htnet.hr
Para pljuga! Maki super!
Ja sam mlad, a ti si jos mladji, pa nemoj nas mlade sramotit pred ovim starkeljama koji vladaju forumom sa ovakvim biserima!![](icon_smile_big.gif) |
GTI_TURBO |
Posted - 05/01/2005 : 16:10:29 quote: Originally posted by dobricina
Zar i ti sine GTI_TURBO!?
Posted - 05/01/2005 : 13:07:27 quote: Originally posted by Car-kolekcionar
Hrvatima je LMS i ZS strano izdanje, to je cinjanica...
dinok@email.htnet.hr
Para pljuga! Maki super!
Ha ha! ![](icon_smile_big.gif)
_____________________________________________________________________________ Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu! dobricina pomaze kad se najmanje nadas! |
Car-kolekcionar |
Posted - 05/01/2005 : 09:13:20 Imas pravo nije cinjanica nego cinjenica...:D
dinok@email.htnet.hr
Para pljuga! Maki super! |
MAGIC |
Posted - 05/01/2005 : 09:09:25 ne nije, jer zs li lms ne izlaze sad vec su izlazili kad nije bilo strano...promena proslosti ne vazi retroaktiivno ;-)
Car-kolekcionar |
Posted - 05/01/2005 : 09:07:32 Hrvatima je LMS i ZS strano izdanje, to je cinjanica...
dinok@email.htnet.hr
Para pljuga! Maki super! |
dobricina |
Posted - 04/01/2005 : 16:29:01 Zar i ti sine GTI_TURBO!?
GTI_TURBO |
Posted - 04/01/2005 : 15:58:55 quote: Originally posted by dobricina
quote: Originally posted by SejoSexon
na aukcijama je neki tip pod nickom rivendel stavio stripove za razmijenu (dva puta koliko se sjecam) a najveci fazon u cijeloj prici je to sto tip ima jedan jedini komentar koji je negativan.
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama ničemu ne vrijede, i kriplovi su česta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich
Da, vidio sam ga i ja ![](icon_smile_big.gif)
Posted - 04/01/2005 : 12:24:27 quote: Originally posted by SejoSexon
na aukcijama je neki tip pod nickom rivendel stavio stripove za razmijenu (dva puta koliko se sjecam) a najveci fazon u cijeloj prici je to sto tip ima jedan jedini komentar koji je negativan.
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama ničemu ne vrijede, i kriplovi su česta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich
Da, vidio sam ga i ja ![](icon_smile_big.gif)
wiz |
Posted - 03/01/2005 : 17:15:01 quote: Originally posted by seinfeld
Tako ti je to kad se YU raspala sad je sve strano izdanje buahahaha :-)).
"Come along, follow me as I lead through the darkness As I provide just enough spark, that we need to proceed"
kaj si rekel? ![](icon_smile_big.gif)
marlowe |
Posted - 03/01/2005 : 15:04:47 magic kill, magic eradicate!
Double the powder and shorten the fuse!!! |
SejoSexon |
Posted - 03/01/2005 : 13:56:10 na aukcijama je neki tip pod nickom rivendel stavio stripove za razmijenu (dva puta koliko se sjecam) a najveci fazon u cijeloj prici je to sto tip ima jedan jedini komentar koji je negativan.
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama ničemu ne vrijede, i kriplovi su česta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich |
seinfeld |
Posted - 03/01/2005 : 13:04:53 Tako ti je to kad se YU raspala sad je sve strano izdanje buahahaha :-)).
"Come along, follow me as I lead through the darkness As I provide just enough spark, that we need to proceed" |
wiz |
Posted - 03/01/2005 : 12:41:44 stvarno je dosta ne pregledno...zar on misli da cu otvorit svaki posebno....yea right....
MAGIC |
Posted - 03/01/2005 : 10:54:28 jasta! ;-))
BlekenDekara |
Posted - 03/01/2005 : 08:23:40 MAGIC SMASH!:))))
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |