T O P I C R E V I E W |
seinfeld |
Posted - 03/01/2005 : 14:14:04 Opet ja ali neka,sta je sada s forumom,zadnjih dva dana ista prica,ne moze se uci preko forum.stripovi.com . Opet moram ulaziti preko aukcija...Da li smo sada na novom serveru ili na starom?
"Come along, follow me as I lead through the darkness As I provide just enough spark, that we need to proceed" |
15 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
dcarapo2 |
Posted - 06/01/2005 : 10:44:42 cesto imam zajebancije..oko nove godine nije bilo teorije dok su drugi mogli |
solar |
Posted - 04/01/2005 : 22:57:31 quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by wiz
ja ulazim bez problema :))
još jedan dokaz da si bolji od seinfelda
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... DRUKALI SMO ZA HAJDUKA,MLADOST,STAROST,ŽIVOT CILI!
A feeling is so much stronger than a thought... |
dobricina |
Posted - 04/01/2005 : 12:23:27 Ma vi to samo sanjate! Evo, dobricina uvijek udje na forum....kakvi bakrachi :)
_____________________________________________________________________________ Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu! dobricina pomaze kad se najmanje nadas! |
wiz |
Posted - 04/01/2005 : 09:43:25 to ti je zato jer si albanski virus
_____________________ Hundreds F Vampires! |
Prodigy |
Posted - 04/01/2005 : 08:36:58 Jucer cijeli dan nisam mogao na forum, jutros me u pola posta izbacilo(to mi se prvi put desilo)!Ocito smo "prenapuceni"!
Hi, i am an Albanian virus but becouse of poor technology in my country i am not able to do anything vith your computer. Please be so kind to delite one of your files and than forvard me to other users. Thanks! |
Markos |
Posted - 03/01/2005 : 17:20:18 quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Markos (sredinom mjeseca).
kojeg mjeseca kad ćemo riješiti one stripove
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... DRUKALI SMO ZA HAJDUKA,MLADOST,STAROST,ŽIVOT CILI!
Cut cemo se, sad sam u guzvi!
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
globinjo |
Posted - 03/01/2005 : 17:16:11 quote: Originally posted by seinfeld
quote: Originally posted by globinjo
Ti opet pumpas postove u test forumu,treba te izbaciti za sedmicu dana da se opametis
ne pumpam u test forumu nego ovdje
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... DRUKALI SMO ZA HAJDUKA,MLADOST,STAROST,ŽIVOT CILI! |
wiz |
Posted - 03/01/2005 : 17:13:42 pa pretekao si ga za 20 postova pa hoce da te dostigne :))
seinfeld |
Posted - 03/01/2005 : 17:11:24 quote: Originally posted by globinjo
Ti opet pumpas postove u test forumu,treba te izbaciti za sedmicu dana da se opametis
"Come along, follow me as I lead through the darkness As I provide just enough spark, that we need to proceed" |
wiz |
Posted - 03/01/2005 : 17:00:49 hehe
globinjo |
Posted - 03/01/2005 : 16:57:35 quote: Originally posted by wiz
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... DRUKALI SMO ZA HAJDUKA,MLADOST,STAROST,ŽIVOT CILI! |
wiz |
Posted - 03/01/2005 : 16:50:03 ja ulazim bez problema :))
jang |
Posted - 03/01/2005 : 16:19:14 ja jutros nisam mogoa uči ni na jedan način |
globinjo |
Posted - 03/01/2005 : 16:10:18 quote: Originally posted by Markos (sredinom mjeseca).
kojeg mjeseca kad ćemo riješiti one stripove
Markos |
Posted - 03/01/2005 : 14:56:54 Jos smo na starom, obavijestit cu vas kada predjemo na novi server (sredinom mjeseca).
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |