T O P I C R E V I E W |
wiz |
Posted - 06/01/2005 : 11:05:39 zasto ovaj forum toga nema...moze li se to ugradit? bilo bi stvarno dobro..a ako je problem oko mesta, moglo bi se napravit, da svako moze da primi max 50 komada. da ne treba za svaku sitnicu da pises post ili saljes mail...
_____________________ Hundreds F Vampires! |
14 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
sonjecka |
Posted - 08/01/2005 : 14:53:49 quote: Originally posted by wiz
zasto ovaj forum toga nema...moze li se to ugradit? bilo bi stvarno dobro..a ako je problem oko mesta, moglo bi se napravit, da svako moze da primi max 50 komada. da ne treba za svaku sitnicu da pises post ili saljes mail...
_____________________ Hundreds F Vampires!
da, ovo pitanje je i mene morilo pa sam nekoliko puta htjela pokrenuti ovakav topic. Mail je malo dosadan i prespor za neke fast personal mesidje. REcimo na indexu je to ok rjeseno,samo sto su tamo ljudi dosadni pa nemam kome pisat
_________________________ Prokleti_Bambij - Land Of The Lamb ! |
dcarapo2 |
Posted - 07/01/2005 : 21:20:32 quote: Originally posted by wiz
pa mozda sad na novome serveru ne bi bilo problema :))
izgleda da samo tebe to zanima |
dcarapo2 |
Posted - 07/01/2005 : 21:19:43 quote: Originally posted by wiz
pa mozda sad na novome serveru ne bi bilo problema :))
izgleda da samo tebe to zanima |
dobricina |
Posted - 07/01/2005 : 00:26:16 quote: Originally posted by Renky
Ah, mail! Pa mnogima bi to dobro srizalo broj postova
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr
_____________________________________________________________________________ Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu! dobricina pomaze kad se najmanje nadas! |
darkwoodski kralj |
Posted - 06/01/2005 : 22:03:52 ma mi smo daleko iza svih foruma ajde...
Only God will judge me! |
Renky |
Posted - 06/01/2005 : 21:05:56 Ah, mail! Pa mnogima bi to dobro srizalo broj postova
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
zeraprinc |
Posted - 06/01/2005 : 20:16:54 Ma, nema potrebe. I, ovako je dobro.
Ne mozesh leteti sa orlovima, ako sve svoje vreme provodish sa curkama! |
wiz |
Posted - 06/01/2005 : 18:15:43 pa mozda sad na novome serveru ne bi bilo problema :))
dobricina |
Posted - 06/01/2005 : 18:13:09 Damn, zaboravio sam da se server guši s tim porukicama pa pitam svašta! Mail je ok! :)
_____________________________________________________________________________ Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu! dobricina pomaze kad se najmanje nadas! |
wiz |
Posted - 06/01/2005 : 17:55:02 pa zato sam rekao do bi nekako limitirali koliko moze ko da primi poruka..a dosta puta kome mail ne radi i to :)
Markos |
Posted - 06/01/2005 : 17:28:50 Bespotrebno zauzima mjesto. Imate mail pa se dopisujte.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
dobricina |
Posted - 06/01/2005 : 17:01:34 Ma da!? Bilo je omoguceno!? A ko se moze sjetiti zašto je ukinuo i reci nama "novajlijama"?
Car-kolekcionar |
Posted - 06/01/2005 : 13:10:37 A zakaj?
dinok@email.htnet.hr
[1]You only get one shot, do not miss your chance to blow cause opportunity comes once in a lifetime...yo[/1] |
SejoSexon |
Posted - 06/01/2005 : 11:39:17 to je bilo prije pa je markos to ukinuo
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama ničemu ne vrijede, i kriplovi su česta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich |