T O P I C R E V I E W |
torca |
Posted - 08/01/2005 : 01:09:08 problem se javlja kog pregledavanja aukcija pojedinih prodavaca ("Ostale aukcije istog prodavača" opcija). ako prodavac ima stripova za nekoliko stranica (+50) ne mogu pogledat nijednu stranicu osim prve. naime, kad pokusan otvorit ostale pojavi mi se samo "Nema rezultata koji odgovaraju vašim kriterijima!" poruka. jel to do mog browsera ili postoji bug? |
4 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Markos |
Posted - 08/01/2005 : 09:42:11 Hm, popravit cu kad se opet krenem baviti aukcijama.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
torca |
Posted - 08/01/2005 : 04:48:31 it's not a bug, it's a feature?
wiz, dobar pokusaj, al dobricina je u pravu. hvala obojici! |
dobricina |
Posted - 08/01/2005 : 04:36:13 nema buga! Jednostavno kad ti se otvori ta stranica nakon prve izbriši ono što piše u kvadraticu za pretrazivanje (ne znam sad sto tocno pise, nesto kao undefined zvrljblrljhm) i ponovo klikni enter tj. search
_____________________________________________________________________________ Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu! dobricina pomaze kad se najmanje nadas! |
wiz |
Posted - 08/01/2005 : 02:47:29 i meni se to jednom desilo..moras jos jednom da probas, u drugo je meni proradilo..ili uradi refresh :))
_____________________ Hundreds F Vampires! |